17

Софиянец

преди 9 години

Е, като не става с анкети, времето само реши - паметник там няма. Недоразумение има да. И стои като метафора за държавата ни - бунище.Време е да се направи паметник на мястото на стърчащите вторичните суровини.

16

АНОНИМНА

преди 9 години

ГОСПОЖА КМЕТИЦАТА ЗАЩО ДОПУСНА ДА ИМА ОСТАНКИ , А НЕ ПАМЕТНИК ?! ИЛИ СИ ПАЗЕШЕ ТОПЛОТО КРЕСЛО ДА НЕ Я ИЗМЕСТИ НЯКОЙ ДРУГ.ВСИЧКО , КОЕТО ВИЕ ГОСПОДА РУШИТЕ ДА ВИ СЕ ВРЪЩА НО В ЛИЧЕН ПЛАН.

15

Анонимен

преди 9 години

Другарката Людмила Живкова го построи този паметник. На неговото място имаше паметни плочи на убитите българи през войните.

14

Фен

преди 9 години

Единственото нещо което запазва ИСТОРИЯТА на една държава и един народ ,това са паметниците били лоши били грозни те са част от историята ,премахнеш ли ги изтриваш част от историята си .Всички сме смъртни на този свят и никой няма да си спомня за нас нищо нека в бъдещето да си спомнят за нас ,било комунисти било демократи било руснаци всички сме хора но малко от тях можеш да наречеш ЧОВЕК.

13

уйй

преди 9 години

КАКЪВТО Е ПАМЕТНИКА ТАКАВА И ТЕРИТОРИЯТА. ПЪЛЕН ПОГРОМ И РАЗПАДАНЕ НА ВСИЧКО И НА ВСИЧКИ. МУТРЕТАТА СИ ИМАТ ДЪРЖАВА. ЧЕСТИТО НА ПЕЧЕЛИВШИТЕ.

12

Анонимен

преди 9 години

Сложете поне едне обществена тоалетна, че на човек ако му се допикае пред НДК, да не ходи в храстите, пък после кандитат европейска столица на културата :D :D :D После паметник на Аспарух и множество мемориални плочи на български войни разпръснати из парка. На края една хубава охрана с дебели палки и гарантуирана амнистия дето да троши главите на тъпите ненормалници с графитите.

11

Николай

преди 9 години

Всичко друго, но не и войнишко гробище МОЛЯ!!!

10

идея

преди 9 години

Да се използва фирмата , която ще събаря това недоразумение пред НДК и за събаряне на окупаторския туч на съветската армия в Княжеската градина . Това да мине с една обществена поръчка , че да не се губи време .

9

Aла-Бала

преди 9 години

Това грозилище час по-скоро трябва да се събори и да се възтановят старите мемориални лочи. Стига сте се назландисвали, Още при соца не го искахме. Грозен е!

8

Б.Щерев

преди 9 години

Оформяне на останките като Факла или пламък и възстановяване на войнишкият мемориал на това място!

7

Анонимен

преди 9 години

Не пипайте паметника, защото Той е точно отражение на миналото, настоящето и бъдещето на България, а като се прибавят и паметникът пред комунистическата централа на Позитано 20 и на саветската армия картината става напълно завършена за житието, битието и съзнанието на нейния народ.

6

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 1 Абсолютно си прав! С такова отношение към българското далече няма да стигнете,защото колкото и да не ви харесва хубав или грозен това е БЪЛГАРСКИ ПАМЕТНИК и отразява момент от нашата история!Свободни сте да унищожите по акъла на тая *** фандъчката и ШИПКА И ПЛЕВЕН И БОТЕВ И ЛЕВСКИ И КОЗЛОДУЙ А НАКРАЯ ДА НЕ ЗАБРАВИТЕ И НА ВАС СИ ДА ТЕГЛИТЕ ЧЕРТАТА, ***!

5

Наблюдател

преди 9 години

...добра основа за направата на стени за 'скално" катерене с различна трудност. Едни ще се забавляват да катерят, а други да ги гледат...Събаранято е най-лесната работа, а и най-глупавата

4

партиен член

преди 9 години

Това творение никога не съм го приемал като паметник.Бях дете когато го поставиха.Помня и как хората го кръстиха, но ако го напиша ще ми изтрият коментара.Но името което му даде народа бе и е много точно.

3

#$&

преди 9 години

Парка пред ндк строен преди 45 години??

2

Дядо Петър

преди 9 години

Разкарайте тая железария и възстановете паметните стени на загиналите във войните.И то веднага!А след това разкарайте и "паметника" на съветската армия.Защото нито един войник от тази окупационна армия не е загинал в България в бой.Всички "загинали" са разстреляни от руски трибунал заради мародерства и други престъпления, а много са се споминали и от чист алкохолизъм.

1

Анонимен

преди 9 години

Скоро и вас няма да ви има!