8

Анонимен

преди 9 години

U nas nyama teroristi ima mutri

7

Рали1

преди 9 години

"терористичната заплаха в страната ни нараства"-според министъра.Поне спрете агитацията по телевизиите под звуците на "Облаче ле ,бяло" и българско дете,търсещо препитание в чужбина,да ни внушавате,че трябва да гледаме на тези уж "бежанци" с други очи! Защо на една обществена сграда в Р България,каквато е тази джамия в Пазарджик, няма табела на български?На арабски и турски има,за кого важат законите?Други неща не са ли намерени в джамиите,защото се говори ?...И то от хора в махалите.

6

Анонимен

преди 9 години

То хубаво полицията се е ориентирала към Пазарджик, но и по една софийска улица на пазара да се поогледа.

5

Tea_marian@yahoo

преди 9 години

Само 300 спецполицай са провели акцията , за тези изброени градове ? Е разбира се бежанците ще се прикриват какви са , как ще ги разберете , като нямат документи ?В САЩ са изпратени 1,500 въоръжени специалисти от националната гвардия за един квартал ?България няма и разузнаване ? Няма и национална сигурност ! Към Балканите са насочени отново външни -- меко казано терористи Гн Министре . ( това е война ).

4

Анонимен

преди 9 години

"намерени са флашки, книги, рекламни материали, снимки и знамена, които са свързани с радикален ислям и Ислямска държава."1.КОЙ ги е доставил?2.ЗА какво са им?Това е достатъчно да не напускат килиите.А ДОГАН,МЕСТАН и ВСИЧКИ от ДПС да не мълчат... има поговорка.. за аслани и ..ЯСНО да си кажат мнението!ЦОНЕВ,ПЕЕВСКИ, БИСЕРОВ?( ЕХО??) ЩО мълчите, бре???

3

Анонимен

преди 9 години

Явно вече дюнерджийниците не ни пазят!

2

избирател-безпартиен

преди 9 години

БСП и ДПС са проклятието на България . Тези две партии са с еднакво терористично минало и еднакво предателско настояще . Едните ни продават на Турция , а другите на Русия .

1

Кон

преди 9 години

Спорно е твърдението, че всяка държава може да стане мишена на терористи. Бих казал, че е спорно дотолкова, че е невярно.Много могат да станат такава мишена, защото просто "интересна за" е ефемизъм, тъй като няма смисъл за публиката. Но сред тези много България се откроява със специфичната си безпомощност към тероризма. Освен това, заплахите от терор, са причинени от политиката на нихилизъм водена последниет 20 г от всички правителства.