49

ЙЙ

преди 9 години

Най доброто за бсп и за България е да закриете тази отвратителна секта и да се приключва !

48

ХА ХА ХА

преди 9 години

Ами ако не се бяхте целували с местанчо, сега нямаше да ви е нужна реформа!Превратаджии !

47

ДА

преди 9 години

Така е, трябва ви пак промяна, пак трябва да си смените името!Вместо БСП, на Българска Нагла Партия (БНП)!

46

arhar

преди 9 години

Трафикантът на германски марки / Кирчо от бсп / , Доганчо, мамин Делянчо , Пещо сумиста , Златко баретата, Камен Пенкoв - все ортаци на Йосич .Сега повече от ясно се вижда кой открадна прословутото тефтерче, в което беше изписано Д. Пеевски ...Крадецът / червеният трафикант на германски марки през сръбската граница / викаше : Дръжте крадеца ...Защо двойникът на Георги Илиев от вис 2 мълчи за пътя на хероина ? Неудобен въпрос ли e това ?

45

Анонимен

преди 9 години

До slanТи не си анонимен,това ти е името и фамилията.Иначе съм съгласен с теб за форума,но това така или иначе е несериозен форум.Коментар под новините в повечето пъти лишен от всякаква логика и едни и същи повтарящи се до безкрайност *** лафове

44

slan

преди 9 години

И хоп, 500 знака изтекоха. Супер форум, ще го препоръчам

43

slan

преди 9 години

До АнонименТози форум тука е много кофти, всички са Анонимен. Прегледах всички мнения на Анонимен и няма споменаване на ГЕРБ, би трябвало да се отнася за мен. Аз не обичам анонимността, преди години в българското интернет пространство беше без регистрация, винаги съм си полвал едно от двата ника. Добрите стари времена, след влизане в ЕС, драстично се промени. Огромна модерация, на която не съм свикнал, проверява се буквално всяко мнение. Това да пиша тука е само временно.Аз съм Гербер и не съ

42

Анонимен

преди 9 години

До АнонименАааа,тука сте герберите,чудех се къде сте се скрили.Няма ви там където се коментират подвизите на господарите ви

41

slan

преди 9 години

Затова избирам "ГЕРБ", знам, че министъра на земеделието и горите няма да е от ДПС. Да им дадат поста на социалното министерство, да ги видим как ще се справят?

40

slan

преди 9 години

Как може една социалистическа партия да стане атрактивна за младите, като залага на корупцията и прави вечната коалиция с най-корумпираната в България партия ДПС??? Те защо ли само искат министерството на земеделието и горите, и затова спират парите от ЕС? На ДПС не им пука, доколкото могат да докопат, дотолкова. Финансирването от турската държава е осигурено, страдаща ще е коалиционната партия.

39

МЕТО

преди 9 години

До костинбродски: НА БУНИЩЕТО СА ДРУГИ И ТО ОТ ДЕСЕТ ГОДИНИ -ТЕЗИ ,ДЕТО РАЗСИПАХА И ЛИКВИДИРАХА БЪЛГАРИЯ И ТЕ СЕ ИМЕНУВАТ СДС , А ПО КЪСНО ГЕРБ , ДСБ,РЕФОРМАТОРИ И РАЗНИ ИЗМИШЛЬОТИНИ ! НО ,НАРОДА МНОГО ДОБРЕ ГИ ЗНАЕ И ЗАТОВА ГИ ИЗРИТА НА СМЕТИЩЕТО ! Е ,СЕГА РАЗНИ ГЕНЕРАЛЧЕТА ОТ СДС ПАК СЕ ИЗЯВЯВАТ ПО ТЕЛЕВИЗИИТЕ ,НО ТОВА Е ЗА НЯКОЛКО МЕСЕЦА - СЛЕД ТОВА , ПАК НА СМЕТИЩЕТО !

38

Анонимен

преди 9 години

Слива, кюстендилска щайга

37

ВЕЩИЦАТА

преди 9 години

ТЯ ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА Е В ТЕЖКА КРИЗА!!!!!!!

36

Мунчо от село

преди 9 години

А така.Води ни партио любима,към свойте светли върхове. Така се вдъхнових от др.Мая Манолова,че ми иде отвътре да се влея в редиците на капиталистическата комунистическа партия.Опа.Поразмислих се.Това не е ли партия "ТЮРЛЮГЮВЕЧ"?

35

КНСБ

преди 9 години

На Манолова песента звучи така :"Сетила се Мара да се побара! " Мноооги късно,мнооооого късно се сетихте за раформи! Толкова години ни лъгахте,че ни водите към " светлото бъдеще" за да се окажем накрая на ... бунището! Докарахте ни до просешка тояга и ако ви се ще - може и да я опитате! 100 години и кусур ви стигат-омитайте се от политическата сцена! Надяваме се без вас да е по-хубаво,особено без десетината дето сте на върха в партията ви!

34

отец Пархоний

преди 9 години

Покайте се чеда комунисти.Върнете краденото чеда господни,закрийте си престъпната партия и Бог ще ви прости.В противен случай Бог ще ви изпрати в Ада,където Дяволът са Хитлер и Сталин.Там ще бъдете в концлагер по подобие на тия,сътворени от двата дявола.Амин.

33

Ъц

преди 9 години

"Манолова: БСП е в тежка криза..."------Кранчето секна..., време е за рокади... Съсела ви изпързаля яко...Цирка продължава, жалко, че е на наш гръб и за наша сметка.

32

АНОНИМЕН

преди 9 години

Радикална промяна ще имая когато такива като теб и Гергов свинара ви изритат с ритници от ,,Позитано,,

31

Бадемов

преди 9 години

Вие вече направихте промените в БСП - сменихте Станишев с Миков, сега пак не сте доволни и няма как, защото Миков е стара шайка като Станишко и нищо няма да промени в БСП.

30

Анонимен

преди 9 години

Майче та нали Вие сами си я докарахте крисата, в БСП- то е пълно с леви капиталисти, кой и как да Ви повярва на Вас и на лявата идея? Отделно избегахте от народа, не слезнахте при него да го видите, да опитате горчивината от животът му, да Ви подскаже нещо . БСП- то е нема даже вече и на хоризонта. От него останаха вечните му депутати идни и същи от 10 - 12 години. Външна политика на БСП -то, никаква . Стъпихте ли на старите пазари некъде. НЕ! икономика НЕ, селско стопанство първобитно .