53

някой

преди 9 години

до 73:Това се казва "предложение, на което не можеш да откажеш". :)

52

Анонимен

преди 9 години

От известно време не живея в България, та да кажа тук как ги оправят селските тарикати. Понеже навиците трудно се изкореняват един български *** беше тръгнал да си "обжалва" глоба за минаване на жълто която първоначално от 72 евро му се утрои, добавиха му съдебни разходи и лихви и накрая плати около 800 евро. А един подобен беше решил, че няма да си плаща глобите, него го изтраяха половин година след което го прибра полицията и от съда получи оферта или около 16 000 евро или 6 месеца затвор!

51

Анонимен

преди 9 години

На мен пък не ми е ясно защо изобщо КАТ имат работа по пътищата. Тяхната роля трябва да е единствено опис на произшествия и регулиране. Някой да пресметне колко пари ще спечели държавата ако съкрати 3/4 от КАТ и спре тази игра на котка и мишка по пътищата, защото от нея почти няма смисъл. Катастрофите няма да се увеличат много, а просто шофьорите ще спрат да се озъртат за полиция на всеки ъгъл и ще си гледат пътя. На всеки е ясно, че с или без КАТ по пътищата - правилата не се спазват.

50

художника

преди 9 години

На всички трябва да е ясно, че ПЪТНА СИГНАЛИЗАЦИЯ и КАТ играят заедно. Слагат се взаимно изключващи знаци, а те са "Хранилки" за Полицаите. Ако се поставят пътните знаци според правилника, "Хранилките" ще изчезнат и корупцията ще намалее в ПЪТИ.

49

Емигрант

преди 9 години

Процедурите за глобяване в България са най-*** в света.При нас в Кувейт камерата те снима, полицаите ти слагат глобата и я публикуват в техния сайт под твойто ЕГН. Провераваш какви глоби имаш онлайн в сайта на полицията с ЕГН-то си, плащаш ги онлайн с кредитна или дебитна карта и толкова. Пито платено.Само има едни нарушения дето излизат в червен цвят - минаване на червено и скорост над 40 км по-голяма от разрешената. За тях се ходи в полицията и могат да те вкарат в пандиза за 6 мес.

48

vesko02

преди 9 години

Ами защо ги вземате ,за да не ги вземе някой друг ли.

47

do k.53

преди 9 години

mnogo pati bg chaufferi i peshehodci chakat bezsmisleno na cherven signal, a krastoviteto e 100% prazno... i te chakat, chakat da doide zelena svetlina za tosi, deto ***. svetofarite sa zaguba na vreme, nervi i gorivo. kragovite krastovista sa udobni za vsichki uchastnici v dvijenieto i sa mnogo eftini za organizirane. osven tova te sa psihologicheska vazmojnost za polojitelni mestni krasivi izyavi na mestni proizvodstva i deinosti. i na kragovite krastovista da ima cameri e normalno.

46

alkap

преди 9 години

резила е да влизаш в личното пространство на хората и да ги спираш като някви *** и *** - законен рекет. Срам за България. Хората предлагат нали затова са спряни кво да се стреляме ли е другия варянт. На всеки който предложа си приема

45

блек джек

преди 9 години

беден човек...жив дявол са казали нашите деди...истина е ,че в повечето случаи самите шофьори предлагат някаква оферта с цел споразумение за безпоследствие на ежедневните магарии ,които извършваме на пътя ...не е луд този ,който изяжда баницата а този ,който му я дава........не ,че куките са много цветя за мирисане ..и те са бедни но е хубаво поне да не са толкова нахални и нагли...

44

Анонимен

преди 9 години

така е и всеки подкуп в парламента води до катастрофи но национални за тях камери и микрофони няма ли

43

Шоп

преди 9 години

Дай адрес, идвам!

42

Шоп

преди 9 години

До МонсаЩом си гъзе, дай да се видим някъде, аз съм промоутър на гъзета и ща направя известен.

41

Анонимен

преди 9 години

ХА ДОБРО УТРО!

40

Анонимен

преди 9 години

Докато има КАТ ще има рушвети. И по десет камери да слагат по колите, пак ще намерят начин да се купят. Камерите са безпристрастни и не задават нечленоразделни въпроси " Сеа ко шъ праим". Докога ще се държим по социалистически?

39

sofeto

преди 9 години

Предложение, при покупка на автомобил в БГ, лостчето на мигача да бъде описано като екстра!

38

Анонимен

преди 9 години

Българина така си е възпитан от комунизма да бутнем на полицая, да дадем еднакокошка на доктора, да бутнем на ценка склададжииката за да не чакама за една торба цимент 3 дена, и тн. и т.н. и накрая да произведем една пейка за 20 лв. за която сме вложили 80 лв. ние ги лъжем ,че работим те ни лъжат,че ни плащат нали така беше лафа лошото е че същата тази върхушка от Младеновци, Лукановци, Дугановци , Виденовци, продължиха да си управляват.

37

непукист

преди 9 години

Има едни фирми чиито бизнес е да събират вземания ,и се питам дали няма да се повиши събираемостта или това ще се счита за рекет.Колкото до КАТ видно е от всякъде ,че нещата там не може да продължават по същия начин и са наложителни промени ,а не само рокади.

36

Анонимен

преди 9 години

"Той даде пример, че във всяка полицейска кола в Хърватия има ПОС терминал и парите се вземат на момента след нарушение."Добрютру!В белите страни отдавна е измислено - просто слагат по един касов апарат с ПОС терминал във всяка патрулка. Т.е. възможност да се плати веднага (която ЛИПСВА в момента. Добавят в наредбите отстъпка за плащане до една седмица... и утежнения за всеки месец закъснение. И... готово - всеки ще си плаща глобата веднага.Но ние все трябва да откриваме топлата вода.

35

Шаран -БГ

преди 9 години

Не ги слушайте нашите чорбаджии какво приказват: туй съболезнования, траурни дни и прочие уйдурми са лопати пепел в очите на нацията. Пука им, че на година гинат по хиляда човека, че що е младо и читаво бяга по чужбина, че държавата бавно и сигурно гине." Крадете братя, да се накрадем! И по другите меридиани има банки!" Това са им приоритетите, вече 25 години. Ни срама, ни перде и всичките са "УСПЕШНИ" управляващи без грам отговорност!

34

анонимен

преди 9 години

Първо да си махнат всичките *** знаци по пътищата , а след това вече да застават където си искат с радари за превишена скорост , никога няма да ме спрат за такава. На всяко крайпътно ханче по баир надолу са наредили знаци 60 и очакват някой да ги спазва. По пътя София-Варна сигурно са 100 такива. Кой луд ще намаля на всяко 60 и след това ще ускорява пак? Ще минаваме 450 км за 10 часа , с кажи-речи двоен разход на гориво.