11

Пффф

преди 9 години

До АнонименНе бе, просто ти си от село ;)

10

Анонимен

преди 9 години

нещо много ми е гей

9

hst

преди 9 години

Като гледам снимките, тоя часовнки прави всичко друго, освен да показва часа...

8

циника

преди 9 години

Имам предвид стока, която се предлага на разсрочено изплащане

7

циника

преди 9 години

Нещо, което може да се закупи на кредит няма как да е стока на лукса!

6

Анонимен

преди 9 години

Ако толкова искате да имате часовник, вземете си един обикновен Ситизен или Сейкоза цена под $200 - ще ви изкарат цял живот.За телефон, който ще се скапе (технически или морално)за 3 години, един Андроид независимо откъде на цена около $100 е супер.Не си давайте парите за глупости, като завъртите 70 лазарника ще се чудите откъде пари за лекарства.

5

...

преди 9 години

Всячески се опитват да го изтъкнат като моден и модерен аксесоар. То не бяха снимки на корицата на Vogue, не бяха промо събития и т.н. Но 5К$ за златен часовник не бих дал, дори и да имах няколко млн. евро. Като изключим златото, останалото струва не-повече от 60$, а след 2 години ще е неизползваем този часовник. Всички тези умни часовници, било то с iOS или Android Wear не трябва да са повече от 300-350$ заради краткият им живот. А като дизайн Moto 360 и LG G watch R са най-красиви според мен

4

hfdsfhsjk

преди 9 години

Е да де, ама меката версия колко ще струва не става ясно.

3

Анонимен

преди 9 години

До Боклукtova tvieto ime li e ili referentziata kum neshto drugo...?

2

dp

преди 9 години

Що да не струва, и по-глупави дрънкулки сме виждали да струват и повече.Стига да има кой да ги купува, ако останат да чакат на практични тикви като менегладни ще си умрат.

1

Боклук

преди 9 години

За 5000$ ще си купя оригинален швейцарски механичен Zenith от еBay, а няма да ги дам за часовник с няколко електронни компонента въртре за няколо долара.