17

Нормално

преди 9 години

Дойде септември - свърши работата за сервитьорки, барманки, охрани, миячи, продавачки на дрънкулки по морето и всякакви земеделски копачи и комбайнери и айде безработицата скочи.

16

Анонимен

преди 9 години

на младите пичове им трябват кинти,а не работатова го разбрах веднага..

15

прав е 17

преди 9 години

17 коментар е много прав, не са виновни ***, други наши събратя българи предадоха и продадоха България!

14

Анонимен

преди 9 години

Трябва да се намали възрастта за пенсиониране.

13

Анонимен

преди 9 години

Работа няма за младите хора, защото много от фирмите си търсят човек за всичко. Целта им е да му плащат една заплата пък тоя човек да работи за две заплати.

12

Работа има пари няма

преди 9 години

То работа за без пари колкото искаш.Младите не са глупави и няма да работят за мизерните заплати които им предлагат.Заплата под 1000 лева чисти си е абсолютна подигравка.

11

до Дебора

преди 9 години

Хайде сега *** виновни.Виновни сте вие,защото само плюете ***,че много деца раждали.Да не би само в България да има ***,да не би само българските *** раждат по много.Има ги навсякъде.Помощи взимали,и колко пари взимат,да не би те да направиха пирамидите и да окрадат българина,те ли продаваха заводи за по един долар.Вижте работещи заводи в кои ръце минаха,и работещи заводи кой ги съсипа.Стига сте повтаряли едно и също като папагали ами вижте кое как е наистина.

10

ИСТ

преди 9 години

Предният парламент прие антимладежки закон- никой не може да уволни пенсионер, докато той сам не прекрати трудовия си договор. Ще пър.и в офиса докато започне да се напик..ва на работното си място, а младите, учените, можещите, ще са безработни и ще напускат България. Антибългарски закон. Държава на мутри и пенсионери. Навършилите пенсионна възраст да се уволняват, и като им се работи да си открият фирми и да работят.

9

Дебора

преди 9 години

до 13Абсолютно си прав. Ако Бългаия беше християнска държава, правителството и закона щяха да знаят че християнството не позволява сключване на брак и раждане на деца преди навършване на пълнолктие Раждането от непълнолетни е престъпен *** бизнес съгласуван отл с българския закон. Закона който превърна България в бедна, ***, и ***. Човек който цени качеството на живота си няма да остане никога да живее в БългарияПознавам 25 годишна *** с 8 деца която живее от майчинства Позор

8

Анонимен

преди 9 години

"... нито учат, нито работят, нито търсят заетост", хе, хе... млади меринджеи и меринджейки с по 5-6 дечурлига на държавна издръжка, развъждахте ги, а сега си ги бийте у главите, ваш'та кожа, управляващи от всички цветове... Затрихте държавата!

7

Анонимен

преди 9 години

aбе влечуго нaли сме седнaли дa си лaфим ти несили живял сред хорa

6

грг

преди 9 години

Работа няма защото няма икономика.Какво производство имаме,отворили някакви дюкянчета и ще препродават а производство?Или да отиват младите в мините за 300 лева или да обезвреждат мини за по 250.

5

Анонимен

преди 9 години

a в курбaт зaвaляли

4

Готин

преди 9 години

Работа има, няма образовани млади хора, които да говорят езици...Колко компании набират хора и не могат да си попълнят бройките, защото по интервюта идват кандидати без знания и компетенции, но с претенции и изисквания.

3

Обява за работа

преди 9 години

Нараства право пропорционално на броя млади братчеди,а до 5-6 години направо ще избухне.

2

marti

преди 9 години

ako mladijat 4owek deistwitelno moge nesto i ne go marzi, togawa tse go tarsat i njama da bade bezraboten..., ina4e da se xwane da kopa..s motikata na selo...., ako njama akal i ne go marzi..

1

Анонимен

преди 9 години

герб !