70

Анонимен

преди 9 години

До ukrainecСмешни човече,засрам се,че пишеш на български под ника "украинец"....това е много долно,нали.....

69

ukrainec

преди 9 години

До BulgataniА не искаш ли и речите на Хитлер да публикуваме ?

68

BG

преди 9 години

До АнонименНе си прав-по *** народ няма от Българският-украинците хвърлят *** в контейнерите за ***.Българите им слогуват.Нашият народ може да е малък,но затова пък изключително ***.

67

Леле че народ

преди 9 години

Поздрав за украинеца youtube/watch?v=N1_7l9YIcJ4 Ако не можеш да копираш линка ,то пиши в youtube ,Украина *** и се наслаждавай (първия клип е за тебе след като напишеш тия слова в тубата)

66

Леле че народ

преди 9 години

До ukrainec Стига си говорил глупости Не сте били на 2 място в износ на пшеница,дори и в най-мокрите си сънища Пред вас са САЩ ,ЕС ,Австралия мисля че и Русия А да,как е есента,стана ли ви вече студеничко а ? Чувам,че в доста градове нямате гореща вода,нещо отоплителния ви сезон не е почнал Чух че в Киев ще пуснат топлото ,едвам като температурите минат -8 градуса Весело нали?Особено ако си с бебе или малко дете,чиста веселба в панелка при -7 градуса да нямаш парно

65

Анонимен

преди 9 години

Украинците вече за втори настъпват мотиката. Първия път беше с Тимошенко. И не се научиха. Тоя път цицината ще е много по-голяма. Интересно как може да правиш два пъти едно и също и да очакваш че ще се получи друг резултат. И двата пъти имаше смяна на една групировка олигарси с друга лъжеки народа че ще го заведат в Европа а всъщност за да се налапат. Радвам се че има и по-*** народ от българския. Ние поне до гражданска война не сме стигали.

64

Анонимен

преди 9 години

Нищо няма промени в украйна. Колкото нещо се промени в България след като влязохме в ЕС. Същите олигарси ще си управляват. Като при нас. Само ще се менкат от избори на избори. Ще им закрият заводите и ще им оставят да произвеждат пшеница. Даже и визите им няма да паднат за да не се юрнат към Германия и UK.

63

До Украинеца

преди 9 години

В Украйна масово се вихри олигофренията-пояснявам-С анти-руската истерия,подържана от запада,хохлите показаха че са доста *** хорица.Бутат масово паметниците на Ленин-лошо няма-и за мен той е гадина,не само защото е направил революцията,а и защото той практически е създал Украйна.Да,да така е...не се учудвайте,със негов декрет се е образувала УССР.Практически е дал правова основа на една нова република,пък било то в състава на СССР.С това си поведение урките ПАК доказаха ще са доста тъповатички

62

Анонимен

преди 9 години

Оттърваване от комуниститв .Колкото в Б/я се оттървахме е ! Нима Тиквата Борисова не е комунист или Цачева не била партиина секретарка на Об. съвет в Плевен.?И Кр. Велчев и Ц.Цветанов не са служители на ДС. И децата и внуците на ЦК и Окр. комитети на БКП не са вГЕРБ, РБ,ПФ,АБВ,БСП,. Нима Порошенко- Вайцман,Тулчинов ,Яценюк ,Тимошенко, не са били членове на КПСС и комсомолски деятели в Донецк ,Харкив, Луганск ? Чака ги глад и мизерия ,както в България. И пължешком....

61

Анонимен

преди 9 години

До ПЕШО ШЕВРОНА По добре да си приберем златото ,дето ни го вземат даром.Иначе мантрата ,шистов е за ,,умните и Ентилигентните,, а не за народа. Провала в Полша е очеизваден за желаещите ,да го видят! А и в САЩ една- две години, аху -иху и дръъннн !Само свободната , независима и демократична преса, продължава да надува спуканият балон, шистов газ.Себестоиността на такъв газ е няколко пъти по-висок от нормално добиваният и заради опасните примеси,които допълнително се отсраняват.Поле превоз....

60

rumen72

преди 9 години

До ukrainecне ги мисли тез сухи статискики защото от тях не ти е влязло нищо в джоба, а мисли за това защо за една година ви паднаха доходите двойно, а цените ви станаха тройни. То само със слава не става требе и да се мисли.

59

супер

преди 9 години

До ukrainec-и зърното и е радиоактивто и не става и за прасетата--хайде не го хвали толкоз,че и ти набиваш радиоакгивет хлебец..я виж да те си светнал вече...хаха-хохлите *** за зеле не стават--ама хохълките...супер са--майсторки!!!!

58

Анонимен

преди 9 години

журналисти, чакам някой от вас да напише нещо за речта на Путин !!!!!!!!!!!тя е толкова конкретна, че няма какво да и мислите !!!

57

ukrainec

преди 9 години

До РумбоТова си е герба на Украина.А какво е очаква--пълно отарваване от комунистите,план "Маршал",и всенародно благополучие за в бъдеще. През тази година Украйна се нарежда на второ място в света по износ на зърно и на първо място по ръст на производителността на селското стопанство.Това е главната тема в последния брой на списание Новое время.Както пише главният редактор на списанието Виталий Сич, въпреки войната през тази година Украйна е заела второ място в света по износ на зърно

56

Румбо

преди 9 години

Погледнете снимката горе!Вдясно е агитационния пункт на Ляшко-вгледайте се в "Ш"-то!По принцип би трябвало да е герба на Украйна,но всъщност-това което очаква украинците!

55

Анонимен

преди 9 години

Каква идилична картинка ни е описал автора.Стремящите се към промени ,,млади хора" в Украйна.Нито дума за това какви ги вършат тези,, млади хора".Нито дума за това скакви пари и по какъв начин се провежда така наречената реформа.Само тъжен намек за изгубените Крим и Донбас.Определено политически поръчкова статия. Няма намек за харизаните предприятия на Запада нито пък за харизаната на САЩ газопреносна мрежа .За обикновените украинци са оставили да мисли само ,,господ" ако го има .

54

истината

преди 9 години

от русия се мъчат да провалят интерграцията на Украйна в ЕС и НАТО ! руските алкохолици не искат да загубят украинските си роби !

53

Анонимен

преди 9 години

За разлика от пропагандните лъжи написани от Андерш Аслунд във в. "Файненшъл таймс,тук има много истина в оценката за ситуацията в Украйна.Трябваше само да се спомене,че всичко започна с мирен протест на хората срещу отказа на Янукович да подпише споразумението за асоцииране към ЕС.После ЦРУ и САЩ вдигнаха крайно десни фашистки организации и те извършиха държавен преврат.И още нещо,украинската армия е унищожена на 60%,демотивирана и съсипана.

52

квестор

преди 9 години

Ще ги излъжат както излъгаха и нас, и ще си се менкат...Само прочетете имената, без коментар. И ние скачахме по площадите, и ние се надявахме на промяна, но какво се оказа, всички знаем резултата.Украинците са объркани в момента, както ние бяхме 1990 год, и мислят че ще дойде нещо по добро...МИЛИЧКИТЕ...

51

учител

преди 9 години

До 83 ПЕШО ШЕВРОНА Папагал, ти нещо друго можеш ли да напишеш, че това го въртиш от много време.Ти си един лобист и едно платено ***, но няма да стане вашата, колкото и да се опитвате да зомбирате хората, то и затова сайтчето е на това ниво...