90

Спас

преди 9 години

До Анонимен 77Те затова взеха цели заводи да емигрират в русия, защото знаят какъв ги чака!!!!, ама нашите медии си мълчат!!:)

89

Спас

преди 9 години

До ukrainec87Платете си газта тогава, щом забогатяхте!:)))))))) Купете и обувки за армията!:)))))))))

88

Спас

преди 9 години

До Анонимен91Да казваме:)))))))) И ние като открием залежи на злато, уран, нефт, газ и стронций, няма да даваме и 1 грам на никого!!!!!!:)))))))))))))))))))))))))))......каза, ***:))))))))))))

87

Спас

преди 9 години

До 54639104Не се поддавайте на заблуди!!!! Отворете страницата на Гласът на Америка и ще прочетете само простотии!!! И тогава и сега всеки си пише това което е добре за него!!! Прав си в това, че нашите медии, привидно нищо не печелят ако венцеславят хамериканците!!!! ААААА дали е така? Кой, кой ще ти каже!?:))))))))))

86

Близък край на Укрит

преди 9 години

Наистина, може би Хунтата ще се опита да провали изборите на 2 ноември, но ще загуби във военен конфликт. Ако 65 проентните загуби във военна сила преди месец ( по думите на президента Порошенко )не ги вразумиха, този път всяко военно стълкновение може да доведе до откъсване на нови области. Най-вероятното, Киев ще се задоволи до военни провакации. След изборите в Новоросия, с признаването им от Русия, последвано от още държави, Укрите ща бъзат принудени да изтеглят войските си в Новорусия.

85

Анонимен

преди 9 години

току що моя приятелка от Киев ми потвърди, че имат вече парно. И могат да си плащат.За разлика от нас.

84

COLONEL K

преди 9 години

Мили редактори,редакторки и просто работещи за къшей хляб ! Защо не пишете за речта на Путин "Мюнхен-2 " Не е ли дошло още разрешението ? Ами давайте тогава глупости има колкото щеш ! Жени и Тачо какво ли правят ?

83

новина

преди 9 години

остават броени дни до ескалирането на военния конфликт. Според разузнаването на Новоросийск 28-30 са вероятните дни когато хунтата ще тръгне към Донецк.

82

нона

преди 9 години

каква демагогия - наистина, защо не пишете за речта на Путин, не сте получили инструкции ли.....?!?!?

81

Леле че народ

преди 9 години

До ukrainec Ахахахах,най-малък проблем викаш? Минус 10 градуса в панелка на 8 етаж с малки деца без парно ,голям кеф нали Ха ,очертава ви се Холодомор нещо Но пък жените ви ,ще ни порадват с дънпинг на цените на секс0услугите След Холодомора,ще духат на група с гълтане за топла стая и парче хляб а вие мъжете им,ще ги насъчвавате,като самите вие обслужвате гей-господа,барем с хляба и топлата стая ,да има и къде да се изкъпите с гореща вода

80

ukrainec

преди 9 години

До Леле че народПарното е най малкия проблем.През една зима-1933 година москалите умориха от глад осем милиона украинци-така че да си взимат парното и глада да си взимат и концлагерите и разтрелите и да напускат Украина завинаги и безвъзвратно 1

79

Леле че народ

преди 9 години

До ukrainec Питай ся хората в Лвов и Киев,кога ще им пуснат парното ? Като им стане много студено или когато замръзнат до смърт Хм,много голям х*й поехте украинците и скоро ще ви излезе през устата и ще викате ОХЕ МОЕ ОХЕ МОЕ Веселба нали

78

ukrainec

преди 9 години

До бывший украинец ((Питах хората от Лвов и Киев-готови са да умтат но да не са с русия.Тези от Донбас не ги питах защото са под дулата на москалските терористи.Да живее свободна Украина !

77

maxsimos

преди 9 години

Всичко за настоящето и бъдещето на Украйна тук:youtube/watch?v=q7vZp9vuk34и тук:youtube/watch?v=G7g2dVcYZX4Много си приличат с нашата ***,защо ли?

76

бывший украинец ((

преди 9 години

До ukrainecХа-ха!!! ...моите приятели и семейството ми много ги "грее" този факт!!! Надявам се да си горд от тези постижения които са изцяло за сметка на доброто време! Мабуть ти вiддавна покинув краiну i не маш уявлення що насправд там вдбуваться... спитай и тих хто там залишився!

75

ukrainec

преди 9 години

До АнонименКато се има предвид информацията за съществуването на план за дестабилизиране на ситуацията и проваляне на изборите, към който са причастни службите за сигурност на РФ и терористични организации, както и на разкрит план за въвеждането в Киев на диверсионни групи за проваляне на изборите чрез провеждане на атентати, в града се въвеждат засилени мерки за сигурност.

74

Анонимен

преди 9 години

До АнонименUKRAINA NIAMA TAKAVA DARGAVA. UKRAINA E RUSKA TERITORIA,SNASELENI,KOETO GOVORI RUSKI NA DIALEKT.LOSHOTO E CE ZA RAZLIKA OT GIVEESHTITE V RUSIA OBICAT ALKOHOLA V OGROMNI KOLICESTVA.

73

ukrainec

преди 9 години

До АнонименУкрайна активно заменя руските пазари с европейски, заяви на 17 октомври украинският министър-председател Арсений Яценюк. По думите му износът на украинска селскостопанска продукция през последната половин година се е увеличил до 32% от общия износ.Русия се отказа от украинската продукция ние намерихме начин да я продаваме в Европейския съюз и други страни, казва Яценюк.

72

мдаа...

преди 9 години

Преди 6 месеца украинците не искаха и да чуят за НАТО, но *** много бързо ги убеди да си променят мнението....Един ден *** ще стане Герой на УСА...

71

ukrainec

преди 9 години

До Леле че народВ момента Украйна изнася повече зърно от ЕС, но все още по-малко от САЩ. С други думи това означава второ място в света. Всички специалисти са единодушни, че ако ефективността на селското стопанство е като тази в Германия, Украйна би трябвало без особени проблеми да събира 100 млн. тона зърнени култури.