44

Янко до Шоп -2

преди 9 години

Кой ли не държи чужди територии? Ето, Сконе и Южна Норвегия са били датски. Румъния държи унгарски територии, както и Словакия и Украйна. Русия държи Карелия, Виборг и Кондопога. А да, и Кьонигсберг! До не говорим за Германия и Полша. Въпросът е: кое е НЕЗАКОННО?Обясни ми, *** тупая! Или е законно, което ми харесва, а незаконно - което не ми харесва! Има ли някакъв договор? Кой даде Западните покрайнини на Сърбия?Ами част от Македония, от Тимошко? И договор един такъв имаше, наречен Ньойски.А?

43

Янко до Шоп

преди 9 години

Когато си *** и незнаещ, правилната позиция е да си траеш. А ти не, рипаш! Ето такива ги пляскат през устата. *** обкаканная, трябва да се чете! Пал Телеки е бил премиер на Унгария и е възприел дълбоко болезнено подлостта на правителството си, нарушило един свят договор за дружба и ненападение със съседната държава. Угризението му (знаеш ли значението на тази дума?) го е накарало да се самоубие. На това не са способни подлеци като Филов и Иван Костов. Кой ни е приятел? Братското НАТО?Скрий се

42

ФАКТ

преди 9 години

Орбан е един голям политик,който освен това е родолюбец и не се кланя като нашите *** ,а отстоява интересите на страната си.

41

Шоп

преди 9 години

До бай Вълчо от Хисаря Интересно, как е национализирал мрежите? Да не искаш да кажеш, че ги е изкупил обратно?

40

Шоп

преди 9 години

До Янко до Шоп Ходи се метни некъде, само болен мозък може да се самоубие в знак на протест срещу политиката на страната си. Югославия държи незаконно унгарски и български територии, съвсем редовно са ги смлели навремето, а и по времето на Костов. Не може да има България с два врага от двете и страни - Сърбия и Русия.

39

бай Вълчо от Хисаря

преди 9 години

Какво направи Орбан:2012г. тегли един ритник на ЕРП-тата и национализира разпред. ел мрежиЗатегна данъчните облекчения даващи право на пишман инвеститори.Изгонени са повече от 460 фирми.Обидени унгарците с мерки по външната си политика.Проблема с граничните румънски етноси бе решен.Нека сега всеки един от нас си помисли какви нещастници са нашите политици.

38

Янко до Шоп -2

преди 9 години

..Хитлер да мине през страната му и да удари Югославия. Което не направи Богдан Филов! А по-късно друг подлец - Иван Костов, наруши святостта на договора между България и Югославия и пусна НАТОвските лешояди да нападат тази дружествена страна през нашето въздушно пространство.За съжаление, у нас винаги са управлявали скопци - подли и безнравствени послушковци !И с действията си са унижавали целия ни народ, който, за съжаление, е измислил "Преклонената главичка остра сабя не сече!" и е определил

37

Янко до Шоп

преди 9 години

До ШопЖопа обосранная, не съм фен на Волен, но много от проявите му са патриотични. Може да е някаква поза, но определено са патриотични. Десният Орбан е патриот на страната си, гледа интересите й, пречка се на краварите и брюкселските им ***. Уважавам този политик, Унгария е имала и други политици, които са се държали като мъже, противопоставяйки се на силните на деня! Идва ми на ум Телеки Пал, който си пусна куршум в слепоочието, унижен, че Унгария извърши клетвопрестъпление, пускайки Хи

36

Той е

преди 9 години

Нюланд е упрекнала унгарското правителство за приемането на някои закони Ето, това е американо-гейската "демокрация", по-зле е и от комунизма! Щом не им е изгодно, направо те обявяват за "корумпиран", сякаш САЩ са света вода ненапита! Не виждам, как ще продължава да съществува ЕС, и колко време още, с тия методи, подходи и двойни стандарти, направо слагат в джоба си всички диктатури по света!

35

Шоп

преди 9 години

Всъщност за Сидерко Румпелщилцхен думата ДЕДО е неуместна. "Дедо" е достолепен и мъдър човек с внуци, а не уродлив и креслив плъх, който смята за сефте да става татко на 59-годишна възраст.

34

Шоп

преди 9 години

Деница Гаджева каква е няма значение. Не спиш с нея, какво те засяга?---------------- Кого трябва да засяга, след като тази ненормална двойка - 59-годишен дедо и 32-годишна стара мома, се канят да управляват държавата ми?

33

Анонимен

преди 9 години

Kato imash takiva amerikanski "priqteli",nqmash nuzhda ot vragove.

32

Анонимен

преди 9 години

Ако не построиме "Южен поток" ще плащаме глоби към Газпром. Ако го построиме ,ще плащаме глоби към ЕК. Ако го построиме по тертипите на ЕС ,ще поддържаме 50% празна тръба за да имат възможност и други ,ако поискат да го ползват. Та, при 23 години първоначални сметки да се изплати ,ще стане 46 г срокът за изплащане на тръбата. Сметнета дали е изгоден ? И в какво чудо ни вкараха БСП-ДПС-Атака.....

31

Анонимен

преди 9 години

до 19. ТОВА ДЖУДЖЕ КАКТО ГО НАРИЧАШ ЕДИНСТВЕНО ТО ГЛЕДА ЗА НАРОДА И ДЪРЖАВАТА. НО ТАКИВА КАТО ТЕБЕ НЕДОНОСЕНИ ПИГМЕИ НЕМОГАТ ДА ГО ВИДЯТ. ЗАЩОТО СА ИМ ПРАСНАЛИ ДЕБЕЛИЯТ ОТЗАД С КОТЕШКАТА ГЛАВА И ОТ ЗОР СА ИМ ИЗХВРЪКНАЛИ ЗЪРКЕЛИТЕ. ТА НЕ ВИЖДАТ НА КЪДЕ ГИ ВОДЯТ МУТРО-КОМУНИСТИТЕ.

30

Анонимен

преди 9 години

До ШопSiderov-istinski patriot.

29

Анонимен

преди 9 години

И България и Унгария са независими държави и имат пълното право по всякакви закони да водят политика, която е в тяхна полза. Ако не е така, значи и ние и те сме зависими колонии. Хайде тогава в Унгария да правят революция като в 1956г.

28

Анонимен

преди 9 години

До АЗsauzat na ungaria s rusia shte i donese gaz na niski zeni.

27

АЗ

преди 9 години

ЕВАЛА НА УНГАРИЯ , ХОРА БРАНЕЩИ ИНТЕРЕСА НА ДЪРЖАВНАТА ИКОНОМИКА И НАРОДА.ДАНО СЛЕДВАЩОТО ХИЛЯДОЛЕТИЕ СЕ НАМЕРИ ПОНЕ 1 НАШ НАПОЛОВИНА НА ТЯХ БОЛЕСТЕН УПРАВЛЯВАЩ

26

ДА ЖИВЕЕ ОРБАН

преди 9 години

КОЙ СВАЛИ САМОЛЕТА НАД ОКРАИНА ТРЕТОПОЛОВИТЕ НЕЩО МНОГО УПОРИТО МЬЛЧАТ. ПЪТНИЦИТЕ СЛОЖИЛИ МАСКИ ЗНАЧИ СА ПАДАЛИ БАВНО И МЬЧИТЕЛНО. ПЬТНИЧЕСКИЯ САМОЛЕТ Е БИЛ СВАЛЕН ОТ ВОЕНЕН НА ФАШИСТКАТА ХУНТА В КИЕВ. ВСИЧКО ОСТАНАЛО Е В СЛЕДСТВИЕ НА СВАЛЯНЕТО НА САМОЛЕТА. КОЙ СВАЛИ САМОЛЕТА? НАТО? ЕВРОГЕЙВЧЕТАТА? САЩ? ФАШИСТИТЕ ОТ КИЕВ ПО ЗАПОВЕД ОТ ЕС ИЛИ САЩ? ЦРУ? БА? ПРЕЦЕДЕНТА? ПАСИ? КОЙ? Сорос? Родшилд? Морган? МАСОНИТЕ? НАЩЕ ***? РОКФЕЛЕР? НАСА? ЦИОНИСТИТЕ.? МОСАД? БУДАхарам?

25

Даююдаююю

преди 9 години

До ЗнаещТова за Меркел е вярно-има го в "Шпигел"--познай колко са "щастливи" немците от този факт....прочети им коментарите.