19

пенко

преди 9 години

Винаги ,когато прочета нечии напъни да внуши думата *** -разгадавам напъващия се ,като човек желаещ да бъде в бар "Синята стрида" и да вижда "мъже" с фуражки ,кожени дрехи и други атрибути и му пожелавам: Бъди щастлив такъв и онакъв ...колега!!!

18

123

преди 9 години

Полша - най-голямата *** на САЩ, следвана от България и пудела Плевналиев !

17

LE4

преди 9 години

До 25 ИванСиньо украсения "демократ" дори не беше журналист,беше един *** оператор.Ама пък после какъв велик началник стана ехеее...

16

Анонимен

преди 9 години

Е какво като я поделят Украйна ??? И без това в миналото все си е била поделена. Добре че дошъл чичко Ленин че им дал право да имат Украинска република а чичко Хрусчов им подарил Крим! А на днешна Полша засега е забранено да участва в подялбата в името на евроатлантическата солидарност когато се разпадне Русия Полша ще бъде щедро възнаградена А хохлите ще гризнат пак дръвцето дали ще е руско или полско

15

ИВАН

преди 9 години

До Анонимен: ЧЕ , ИЗМИШЛЬОТИНАТА ЗА ТОВА ЧЕ ЖИВКОВ ИСКАЛ ДА СТАВАМЕ РЕПУБЛИКА НА РУСИЯ , НЕ Е ЛИ СЪЩАТА МРЪСОТИЯ ! АМИ ,РЕПЛИКАТА "ДА ДОЙДАТ ТАНКОВЕТЕ " ,НЕ БЕШЕ ЛИ ПРОВОКАЦИЯ НА ЕДИН СИНЬО ОКРАСЕН "ДЕМОКРАТ"-ЖУРНАЛИСТ ! ВСЕ МРЪСОТИИ , НО ПОДМИНАВАНИ С ЛЕКА РЪКА ОТ ПРОКУРАТУРАТА !

14

Анонимен

преди 9 години

Леле, тия полски пиеници кой ги бръсне за сливи? Ще излезе накрая че Хитлер им е предложил да си поделят Франция, ама отказали от скромност. Комици!

13

Анонимен

преди 9 години

Аз съм сигурен, че подобни предложения или намеци е имало. Защо трябва поляка да потвърждава, след като гласът на ***, Жириновски го каза в прав текст в едно интервю. В геополитиката искреността не се цени, затова са натиснали Шикорски да се отметне.

12

до 20

преди 9 години

Може би защото е от Средна Европа, още не се е ощракал. *** полски говеждини.

11

LE4

преди 9 години

Лъжата на Шикорски не ме учудва,западните политици са патологични лъжци.Учудващото в случая е,че си е признал,това вече е нещо ново.

10

neni4a

преди 9 години

Ама от поляк какво очакваш? Те са готови като амбразурчици да защитят Запада на всяка цена,дори и с жалката си държава

9

АЗ

преди 9 години

ТО ПРОСТОТИЯТА НЕ ХОДИ ПО ГОРАТА

8

Малайзийския самолет

преди 9 години

Както е казал Чърчил "Докато истината си обуе гащите, лъжата е обиколила три пъти света". И това нещо активно се използва срещу Русия.

7

Анонимен

преди 9 години

Ето по този начин се прави пропагандата срещу Русия - с абсолютни лъжи и откровени измишльотини. По-неприятното обаче е, че има елементарни и прости хора, които се хващат на подобни глупости.

6

Поначало

преди 9 години

Т.нар. "демокрация" - власт на народа е само маска на "демонокрацията" - власт на демоните. Лъжи, манипулации, гьонсуратлък, кражби, грабеж на цели държави, убийства, зверства, геноцид, експлоатация, колонизация, робство, разврат, перверзии... В Украйна си показаха лицето. Не го видяха само зомбитата, които не знаят на кой свят живеят.Този е просто типичен представител.

5

Деси

преди 9 години

Баси и змийските очички

4

е

преди 9 години

явно са го сплашили, ама да не е ставал политик, като не може да държи на думата си. те за това свидетели дават показания в съда с клетва. после няма "размислих"

3

другара Тодар Живков

преди 9 години

По същия начин стоят нещата и със сваления Боинг.Уж имат доказателства срещу Русия ,но не ги показват.Хвърлиха партенката,а сега се спотйват и чакат нещата да се забравят.

2

1234

преди 9 години

И в Полша както в България не е важно какво се "ЧУВА", а кой го е казал за да го унищожат. За това България е 100 в класацията "свободата на словото"!

1

Го4о

преди 9 години

А ПУТИН кога ще се ОТМЕТНЕ от думите си?