12

li

преди 9 години

Bg medii sa mafia.

11

Иван

преди 9 години

Народа български няма угодия. БНБ иска банката да се спаси, както ЕК е искала, политиците не искат. Акционерите искат да я спасят и пак се започна с предсказанията за Доган. Оманския суверенен фонд (6 млрд долара) е ЧАСТ от една държавица, която има толкова общо с Турция и маскираните българотурци колкото Бойко с Брад Пит. Фанете се на работа стига бистрихте политиките, че БВП трябва да расте. Радвайте се, че има все още луди да инвестират в България.

10

Анонимен

преди 9 години

Зад тоя Оманския фонд да не се окаже накрая че стои Доган

9

Ха ха

преди 9 години

Оманският фонд не иска Василев.Че те всичките са се уплели ...Цветан ,Ахмед....и техните началници .Нали целта е да се гепи банката и активите с помоща на държавата ..

8

Анонимен

преди 9 години

В писмото се настоява каква ще бъде държавната помощ?Никаква!Аз няма да плащам за загубите на зле инвестирани (похарчени окрадени) пари.С чужда бъчва банкет ще правят!!!

7

гуверньор

преди 9 години

Работата е уредена. Човека взе парите и каза: - Ще видим.

6

изобщо

преди 9 години

от оманския фонд са казали: работата шъ стане инш аллах

5

ВИЖДАМ

преди 9 години

До azАко има изобщо ПОЛИЦИЯ, нека да проследи откъде се пръкна този занимаващ излишно съзнанието на хората - Фалшификат! В противен случай, за МЕН това е нейно дело, а тя е под контрола на КРАДЦИТЕ!!Съответно, мотива им е да занимават ХОРАТА С ГЛУПОСТИ И ИНТРИГИ ДОКАТО ГИ КРАДАТ!!ПОЛИЦИЯТА ИМ СЪУЧАСТВА, както и ВСИЧКИ ИНСТИТУЦИИ СА СРЕЩУ ХОРАТА ДОКАТО ГИ КРАДАТ!!

4

az

преди 9 години

В писмо до медиите Бисер Лазов, който е и член на Управителният съвет на Ботев Пловдив, разказва как е бил принуден да дава удобни показания и как "Труд", "24 часа" и "Преса" обслужват обвинението срещу КТБ и банкераОтворено писмо до българската общественост чрез българските медииот Бисер Андонов Лазов,Един от основните свидетели по делото срещу Цветан ВасилевУВАЖАЕМИ РЕДАКТОРИ,Използвам тази форма да се обърна към обществото, тъй като напоследък името ми се използва за различни спекулации. От месец юни 2014 година насам с мен се случиха много неща, които промениха живота м

3

Анонимен

преди 9 години

10-та проба и грешка на фонда по темата. Намерение, отказ, намерение, отказ...

2

Система

преди 9 години

Колко глупости трябва да изчета преди да ми върннете парите бе измамници и крадци!

1

Анонимен

преди 9 години

Ясно е,че без Василев..нали на Василев му забраниха да участва ,защото бил следствен