13

2

преди 9 години

този е полу-дневка

12

Анонимен

преди 9 години

Как е възможно да пишете такива коментари за този изключителен музикант?! Той е инструменталист, изключителен при това, няма претенции да е композитеор, за да плюете, че имал 1 песен! Непрекъснато свири на концертите и записва в албумите на световни имена! Да е Азис или Графа разбирам да говорите това, засрамете се, ***!!!

11

Анонимен

преди 9 години

До mocartДобре е да се научиш да пишеш на някакъв език, може и на български. Особенно, след като вече си изучил чалгата и не е останало друго за учене!

10

Руши Видинлиев

преди 9 години

Аз съм най-великият артист на България!

9

Анонимен

преди 9 години

Никъде в статията не казва "Музикалните формати раждат еднодневки". Ама нали заглавието трябва да е сензационно ...

8

Минзухар

преди 9 години

Не знам да има по-голям музикант от тоя в Бг! Докато си чешете езиците и се чудите с кво да си наблъскате търбусите,точно този обикзля света и прославя България така,както малцина са успявали да го направят!"Малък,но много *** народ"...!

7

.................

преди 9 години

Докато българските изпълнители , певци , музиканти и групи правят музика за да спечелят пари нищо няма да стане. Едно е да искаш на сила да забогатееш без да имаш умения , а съвсем друго е да правиш това което ти идва от вътре и нещата сами да си дойдат. Също така и най-голямата глупост е ти да правиш музиката а някой си друг *** и пульо да ти прави текста. Това е абсолютна простотия и води само до фалшиви песни без съдържание.

6

спонджи

преди 9 години

По принцип е прав, но точно този да го каже, при положение, че за 10 години има 1 песен (при това кавър) е меко казано странно.

5

читател

преди 9 години

Нима този се счита за музикант?Нещо се объркало горкото момче.

4

mocart

преди 9 години

баси компетентноста ми тя чалгата ми обеснете колко сезонни и колко вечни хита има а другото другото е стил просто няма за сравнение опредлено а това е калпаво даже бг музика има по класни хитове откото това

3

бб

преди 9 години

Едно не може да се отрече.България е страна с невероятни талантливи деца.За съжаление тези формати са единствената възможност да ги видим.Да са живи и здрави.

2

Анонимен

преди 9 години

Тези формати са илюминатски машини за мачкане на младост и амбиции!

1

реалист

преди 9 години

Колко народ мина прези тези музикални формати, никой не ги помни, някои издадоха по една посредствена песен и дотам....Тези формати са една машина за пари, губещите са талантливите деца на България....