14

БОБИ

преди 9 години

Лидия Шулева говори за социална реформа? По-удачно би било да направи презентация на някои от "скромните" хотелите, които притежава! Докога ще търпим такива ***, събуди се племе заспало!

13

Ди

преди 9 години

Ще се внесе трудова сила? А тук нима има нормални работни места и бизнес-климат? Колко държавни служители има в тежест на бюджета, колко раздут е той? Кой им плаща осигуровките? От къде идват парите за ранното пенсиониране на полиция и армия на хора в трудоспособна възраст? Всичко от и без това изтънелите джобове на работещите данъкоплатнци! Тази госпожа спомогна вече на енергетиката, сега е ред на пенсионната система! ГОРКО НИ! Липсва им морал на нашите безнаказани политици-хрантутници!

12

Анонимен

преди 9 години

И най-тъжното е,че шмекери като тази/дето крадаха яко пред очите на целия народ/-се измъкнаха и от обвинения и от съд. дела!Оказаха се чисти и невинни като момина сълза.Да не хвърля прах в очите ни,а да каже с колко фирми е сега,всичките в светлата иконом. ли са?И колко милиона прави на година!

11

ДААА

преди 9 години

Моме я кажи колко гушна при "продажбата" пардон при подаряването на Българската енергетика Енергетиката и се скривай по дълбоко ,че идва и твоят ред И на Миленчо Велчев дето ни загроби с брейди облигациите с 1,5 милярда евро ............................

10

KLO

преди 9 години

OT VELINGRAD SE RAGDAT POMAZI I PROSTAZI

9

Анонимен

преди 9 години

При всяка реформа е важна финансовата страна. Къде е новината тук.

8

ВЕЩИЦАТА

преди 9 години

ЗАЩО НЕ НАКАРАТЕ НАСЛЕДНИЦИТЕ НА БИВШИТЕ КОМУНИСТИЧЕСКИ ВЕЛИЧИЯ ДА ВЪРНАТ 2 -ТА МИЛИАРДА ОТ ПЕНСИОННИЯ ФОНД, КОЙТО 1989 БЕ ИЗНЕСЕН ЗАД ГРАНИЦА. СЕГА НЯМАШЕ ДА СЕ ЧУДЯТ ОТКЪДЕ ДА ВЗЕМАТ ПАРИ ЗА ПЕНСИОНЕРИТЕ И БОЛНИТЕ!!!!

7

ФИНАНСОВ ПЪНКАР

преди 9 години

и 1000 евра да станат пенсиите старците пак ще ги харчат в немските бакалии така ,че по-лошо ще стане !Само ще се увеличи обема от пари който изтича зад граници !

6

Анонимен

преди 9 години

da, от къде ще дойдат парите? Няма предприятия, няма производство, няма работещи. От по - вече работни места? Но кой го интересува това, нали е по лесно да се орежат социалните придобивки на работещите.

5

Акъл от сервитьорка

преди 9 години

Тази *** сервитьорка нека да си стяга чергите за затвора. Тя подписа предателските договории за ЕРП. милиони смъкна от продажбата на енергото нека сега си влезне на топло.

4

сос

преди 9 години

" Всяка година от бюджета в НОИ за пенсии се превеждат над 4 млрд. лева и сумата е равна на дефицита на държавния бюджет".... Стига сте манипулирали! Пенсиите на неосигурените държавни служители кой да ги плаща???????????? Бачкатора-е няма да стане, малко му плащате!!

3

A

преди 9 години

Тая пък от къде излезе ? Да не са я пуснали от зандана ? Тя като каква се представя ? Всички са ***!

2

vesko02

преди 9 години

Шепа хора създават нещо у нас ,още дране се налага.

1

Сиганин

преди 9 години

Опа веселата вдовица отново изплува! Интересно га разпродавахте енергртиката на България правихте ли широк дебат?