15

еврскептик

преди 9 години

Напук на ЕС, България я има и ще я има!

14

животно

преди 9 години

Какъв е този наш Български президент?Прилича ми на недоразвито животно от някакъв вид. Може би лемур?Така де, пълен ***. Това ли е човека който ни представя пред света,образа на Българина за хората от запада? Срам да те хване ли не знам какво.

13

Митак

преди 9 години

Не питам за разликите между София(мъдрост) и Скопия(пост),а защо Самуил трябва да бъде почитан повече от останалите български царе?

12

Strict

преди 9 години

Големи празненства, големи тържества, голяма работа по случай смъртта на един цар.Ама то така си ги празнуваме ние у БГ-то.

11

do 6

преди 9 години

Инфаркт, бе, човек. Някои са доста силни и с поразяващо последствия.

10

муспи

преди 9 години

Това е пастирското служене на земята, - да стоиш в строй с два *** извадени от дъното на ада.

9

Митак

преди 9 години

Така и не разбрах защо трябва да се почита Самуил.Защото армията му е пленена от византийците,или защото Самуил е умрял като е видял осакатената си армия , а България губи независимостта си и пада под гръцко иго за около 2 века?

8

Анонимен

преди 9 години

Баа маам ,За Самуил явно се знае повече,отколкото за Кунчев,с разлика няколко века,тук мирише яко

7

отвратен

преди 9 години

Чугунените комунисти Плевнелиев и Близнашки през 1987 г.

6

Добре

преди 9 години

Значи сме спокойни, че е българин, а не е арменец, както твърдят разни извори от негово време.

5

Анонимен

преди 9 години

"Цар Самуил превърна интересите на страната и народа си в свой личен дълг.''- А ти *** послушен в какво превърна интересите на страната ? Чудно е как не посочи евроатлантическата ориентация на цар Самуил.

4

ANONIMEN

преди 9 години

TRIABVA PO CHESTO DA GI VIJDAME ZAEDNO-PATRIARH,PREZIDENT I PREMIER.TOVA POVDIGA SAMOCHUVSTVIETO NI NA BALGARI.BOG DA PROSTI TSAR SAMUIL,I VSICHKI VOINITSI,OSLEPENI ZA BALGARIA

3

ШибиРиби

преди 9 години

Не обичам патетиката нито цветните писмени описания; " сърцето му не издържало и той умрял октомври същата година" . Ако някой ми обясни какво означава това!!! Според мен някой сакат драскач се опитва да свърже легендата с историята.

2

Георгиева

преди 9 години

А,защо не е поканен цар Симеон ?Не го канят и на другите тържества - проверки,които са от национален мащаб.Някои политици си мислят,че светът се върти около тях, и че от тях започва летоброенето българско!

1

Анонимен

преди 9 години

Плюнката какво прави до Патриарха ?