19

Ясно какво следва

преди 9 години

Корумпираните прокурори пак ще заметат следите.ВИНОВНИ НЯМА да има.Или по-точно: виновни ще са загиналите.Виновни ще са ВСИЧКИ, работещи за коричка хляб.

18

ВСИЧКИ

преди 9 години

Всички имащи касателнстово публично да бъдат поставени на детектор на лъжата и всички които са проверявали завода !

17

Анонимен

преди 9 години

shte razledvat na magareto x...a

16

Анонимен

преди 9 години

всичко отива за украйна. рвзберете го. сирия, африка... където има война, нашите мутри инсценират взривове понеже им е забранено да продават оръжие... докато има мутри, ще умират хора. мафията си има държава - българия.

15

Анонимен

преди 9 години

cialata rabota e dalavera polovinata mi sa veche prodadeni drygite zriveni s horata mafiata v bg e vav vazhod .

14

69

преди 9 години

Не 15. 1500 следователи да разследват в крайна сметка всичко ще стигне в ръцете на "справедливия Бг. съд". Там вече виновни излизат мъртвите /мир на праха им/. Знам го от собствен опит. Дали някой изобщо може да изброи всички взривове в подобни предприятия, а пък дали има осъден виновен ... НЕ. Защото управители и собственици на подобни фирми са все "наши хора", които не бива да се закачат по никакъв повод...

13

Анонимен

преди 9 години

Всичко това е след дъжд качулка! Както с асаньора, както и със всички други нелепи изцепки досега. Сега ще почне едно точене... месеци, накрая всичко ще се потули или най-много да осъдят пазача

12

Анонимен

преди 9 години

Има едно министерство на труда и социалните грижи и някой там не си гледа работата.Има едно министерство на отбраната и някой и там не си гледа работата.Има една прокуратура и някой и там не си гледа работата.Ето къде трябва да разследват и ако има осъдени няма да се повтарят такива трагедии.

11

Анонимен

преди 9 години

До 24Ами не е нужно, ама го кажи на оня дежурен старшинка "Да живее Русия".

10

Safety - first

преди 9 години

Employees - second

9

Герчо с тамбурата

преди 9 години

Аз се чудех по митингите АБВ откъде взема тези пари, а тя партийката си имала военнопромишлен комплекс и оттам си точела необходимите и средства на Първанов за изборите,за да се сдобие и с така необходимата му власт в бизнеса му. Мина онова време,когато се снимаше как присъства при рязането на ракетите СС-23 в Търново и го потупваха по рамото.

8

Анонимен

преди 9 години

Стига увъртайте, казвайте колко са жертвите?!

7

Анонимен

преди 9 години

До ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !Прав си, руските фирми еб***в***т мамата на българските работници - с 240 лева на месец живее ли се?Кажи бе, отворко?Нали все дежурно лаеш срещу Европа?Кой е собственика и чий гръб се крие зад него?***.

6

Анонимен

преди 9 години

Бог да ги прости бедните хора.А дано и следователите.

5

Анонимен

преди 9 години

САМО КАТО ЧУЯ ДУМАТА "ЕКИП" И И СТАВА ЯСНО.....

4

Анонимен

преди 9 години

Виновен е всеки един български гражданин, който търпи вече 25 години подобно поведение на шепа самоназначили се бандити през смутните времена на прехода. Всеки един български гражданин е виновен! При колективна безотговорност невинни няма!

3

евлоги

преди 9 години

лека им пръст на загиналите и да простят на нас живите че живеем в ненормална страна.защо никой от нашите така наречени независими медии не коментира защо онова мекотело служебния министър близнашки при тежка авария с много загинали се изниза и отиде на мач .това не е ли наглост не е ли липса на състрадание не е ли липса на човешки морал.и това нещо и университетски преподавател (горките студенти)ало ДНЕС бг защо мълчите или за да се коментира този казус се иска ду.е .хайде цензурираите това

2

Анонимен

преди 9 години

Те отсега почнаха да пускат лъжи,че минути след взрива са влезли пожарникари и са огледали навсякъде , а ще очаквате от тези следователи истината !

1

до 1 да живее русия

преди 9 години

Нали е руска фирмата бе-виж собственичето-аверче на първанов, агент на слъжбите на кгб, с дипломка от москва и в джобчето му дрънкат рубли и пелмени...