24

его

преди 9 години

Имунитет за осъден? Я,Пак?

23

аз

преди 9 години

Няма такава пародия,то човек като е невинен и иска да се приключи не бави и не маже,какво е това адвоката бил в чужбина,после не могат да я намерят а защо това не е направено и тогава с колегията а го отлагат за следващото заседание,то е ясно да минат изборите,резултатите вече са ясни,и после ще се оправят проблемите,а да и после няма да има нужда от дело просто заради имунитета.

22

АЦЕТО

преди 9 години

СЕГА ЩЕ ОСЪДЯТ И СЪДИЯТА КОИТО ГО УСЪДИ ПРЕЗ ЛЯТОТО

21

аре стига бе

преди 9 години

Ами да повдигнат обвинение за измама на тази адвокатка...няма ли полиция, няма ли адресна регистрация? Да и пуснат снимката за национално издирване тогава!

20

Скърбящ по БГ

преди 9 години

Как можеш да вярваш в такава държава! Господ да ни пази!

19

МСБ

преди 9 години

Осъден и крие адвокатката за да дойдат изборите и да лапне имунитета .........Как има хора които гласуват за този и другите от ГЕРБ....слепи ли са не знам ..................айде като е много ербап и да получи имунитет да се откаже от него .....нали "страхливеца" Сидеров го направи ! Айде ти "смелия" да те видим ! То се вижда де .....

18

Анонимен

преди 9 години

Кривоглавия ***,който заклеймяваше смело и безотговорно,всеки който не му играеше по просташката ***,сега използва прийомите на бандитите и престъпниците!Ми назначете му служебен адвокат на ***!

17

тиквата

преди 9 години

Цецо е пи4ага !!!! Ще се отърве !!!!!!УХХААА и Ги поч4ва!!!

16

помнещ

преди 9 години

А това, че го бяха осъдили на първа инстанция да влезе в затвора защо не разкажете? И защо не поровите какво става и с това дело, ами за някаква клевета ни занимавате?

15

Анонимен

преди 9 години

Какво дело е това? Цветанов ще бъде оправдан служебно заради имунитета си след изборите.

14

Анонимен

преди 9 години

Бащата на личната охрана на Цв. държи от няколко години бардак в родния му град Гоце Делчев. Предлага и непълнолетни момичета ,най-вече на гърци. Целият град го знае, но никой не смее да говори.

13

Анонимен

преди 9 години

Спотайва се да дойдат на власт..........

12

Анонимен

преди 9 години

В ТАЗИ ДЪРЖАВА ВСЕ ОЩЕ ИМА ГРАМОТНИ И ОБРАЗОВАНИ. ТАКА ЧЕ НЕ НИ РАЗСМИВАЙТЕ...

11

KLO

преди 9 години

NE GLASUVAI ZA GERB--SADAT NE ISKA DA SADI ZVETNOTO ZASTOTO GO E STRAH OT GERB.

10

stefko88

преди 9 години

пак схеми, пак врътки, не ви ли писна бе? То все едни и същи номера се играят в тоя театър наречен съд... ако си обикновен човек ще ти скъсат.....г*за , ако си "народен" представител или човек на някой , то не са здравословни проблеми, неправилно внесени дела, неоткриваеми адвокати.... и накрая глога 500лв, и забрана да заема длъжност 3-4 години (тамън до следващия мандат). много сте нагли ейййй , нагли,че чак сте досадни. плюя на вас ***!

9

Има текст в НК....

преди 9 години

Този текст решава нещата назначава се служебен адвокат и се дава ход на делото. Те престъпниците така се крият!

8

?!?

преди 9 години

Сляпата Темида! Така както оня нарко бос се е измъквал от правосъдие пет години и съдия Тодорова не е успяла да го осъди до изтичане на абсолютната давност. Така и сега Цветанов и се измъква, а бившата съдийка е жертвата на неправдата отлагане до изтичане на давност. Дали го прави Цветанов нарочно незнам, ама стрда справедливоста.

7

Анонимен

преди 9 години

А ако си мисли че е невинен, защо не поиска служебен защитник? Изглежда всичко е решено. Депутат, а после ходи го гони. Гласувай за правилните хора народе!

6

до 4

преди 9 години

чети ги ти тези закони.Дело може да тръгне без подсъдим ,но не и без адвокат.Да не говорим,че призоваването по телефон не се смята за надлежно дори и в Африка

5

#$&

преди 9 години

По лицето му се вижда, че е невинен! И изобщо не е нагъл, напротив - това е един безкрайно скромен и родолюбив човек... Аман от човешки отпадъци:-(