80

иванчо

преди 9 години

Работници бачкат тежка и опасна работа,животозастрашаваща-за 150 евро.А Честните Частници въртят с техния Труд печалби за милиони.Жерминал на Зола нищо не е в сравнение с това.Пратете техните Шефове Честни Частници да заработват в урановите мини обезщетения за жертвите,на безплатна държавна квартира доживот метър на два!

79

,

преди 9 години

Сега замитат за да не може после собственника да бъде съден ......Проверявали са инспекцията , писали са предписания, щото е било супр зле, ама не са го затворили щото им е плащал подкупи. Сега да се проверят и служителите на ИТ и то от данъчните за доходите.

78

BulgariaForward

преди 9 години

... и какви ли мизерни "заплати" се давали там не ми се мисли. Спестяване от мерки за безопасност, спестяване от заплати, покровителство от държавата - май е било само въпрос на време това да се случи ...

77

Анонимен

преди 9 години

Влезли с бронирана техника. Техника дето дадохме милиони за нея ама ако настъпи нещо и тия ще ги стържем от околните баири. Бронирана техника беше тая дето я нарязахме и тия гладните и разплути "специалисти изкупуваха за жълти стотинки за скраб. Затова сега се чудим как да вадим хора при наводнения и пожари. Много *** има за изриване в тая държава, ама няма кой....

76

?

преди 9 години

Нямаше й да знаем , че съществува такъв опасен завод ! И още колко неща незнаем на какъв взрив живеем , бедно и с мизерни заплати , и какво са продали нашите полирици от България ?

75

Анонимен

преди 9 години

Прекарването на такива бомби с камиони ,не се позволява , по международните закони ! Преминават през населени места .. И са заплаха за цели райони !В такъв бизнес ли е въвлечена България , от натовските страни ,да си докарват бомбите и взривни материали за обезвредяване ! И ной знае какви ядрени отпадъци ще си складират в Белена , сега Бойко ще им разреши всичко !

74

Анонимен

преди 9 години

А защо не е затворен завода, като са констатирани нарушения...някой си е оправдал заплатата, за сметка на толкова животи. На какво се е разчитало, ей така, че няма да стане нищо. Или сега ще се намери някой, който ще кажи - ами то съдба, късмета им е такива. На принципа давай през просото, пък каквото стане. Жалко, бедни хора! Постоянно някъде някави инциденти, сигурно за някои и не съобщават.При тези потресаващи раб. условия и нарушаване на правилата, няма как да няма инциденти.

73

anonimen

преди 9 години

Bog da prosti zaginalite,a nie,naroda da se obedinim i da iskame ostavki navsichki vinovni-ot inspekciata na truda,sobstvenika na zavoda,sindikati,a bivshiiat sotsialen ministar da otgovaria za niskite zaplati v cialata strana.da se vdignem na nacionalna stachka-za po-visoki zaplati.tristrankata da stane chetiristranka-da se vkliuchi i predstavitel na rabotnicite-dazashtitava interesite na rabotnicite

72

ИФ-ЦЦ-ББ

преди 9 години

240 лева минимална беше ....СЕГА е 340 лева благодарение на БСП

71

Анонимен

преди 9 години

Това ли е българската икономика ? - военните им отпадъци в България ! Не се знае какво ще складират в Белене ! Ще ни взривяват кога си искат !

70

Анонимен

преди 9 години

Защо ги вкарват в България тези американски бомби ( от Гърция ) . И безпилотен самолет е прелетял да наблюдава !Тези бомби са били за нас и пак ги вкарват при нас ??Българското правителство се е съгласило ,народа ни да е жертва !

69

Анонимен

преди 9 години

Какво е имало там , че и бункера е отнесен ?Българите са подложени на най- извратения геноцит , от тези които ни се пишат съюзници !

68

бай Х

преди 9 години

"Стана ясно и че служителите във фабриките на Горни Лом са взимали минимална работна заплата."250 лева ли е вече минималната работна заплата??

67

бомбите на НАТО!!!

преди 9 години

НАТОВСКОТО ОРЪЖИЕ УБИВА! Дори когато е за брак. И ТОГАВА УБИВА СЪВСЕМ НЕВИННИ ХОРА. Защото това оръжие е създадено както и самият съюз НАТО е създаден от едни злобни хора и човекомразци. Тези гръцки мини явно са американско производство и трябваше да убиват нас източноевропейците. Но дойде 1989 г и янките не успяха да ги използват срещу нас тогава. Затова сега за наказание, че сме били в съюз с техния враг Русия вкарват своите бомби у нас. с надеждата да избиват повече българи при обезвреждането

66

Наско

преди 9 години

По предварителна оценка силата на взрива не отговаря на силата, която може да генерират официално обявените боеприпаси за утилизация. Някой трябва да даде отговор на въпроса какво точно е държано там!

65

бомбите на НАТО

преди 9 години

НАТОВСКОТО ОРЪЖИЕ УБИВА! Дори когато е за брак. И ТОГАВА УБИВА СЪВСЕМ НЕВИННИ ХОРА. Защото това оръжие е създадено както и самият съюз НАТО е създаден от едни злобни хора и човекомразци. Тези гръцки мини явно са американско производство и трябваше да убиват нас източноевропейците. Но дойде 1989 г и янките не успяха да ги използват срещу нас тогава. Затова сега за наказаниуе, че сме били в съюз с техния вртаяг Русия вкарват своите бомби у нас. с надеждата да избиват повече българи в заводите.

64

Анонимен

преди 9 години

Това е терористичен акт на масонската хунта срещу населението на България,това е жертвоприношение за изборите,напълниха страната със паметници на изида,най големия е във центъра на София на жълтите павета, дата на атентата е много добре подбрана ,по късно ще ви пиша защо,очаквам информация,час,жертви, НАРОДЕ НЕ ГЛАСУВАЙТЕ ЗА БАНДА МАСОНСКИ ПРЕСТЪПНИЦИ ОТ ДС,ТЕ ВА ИЗБИВАТ ВЪВ РИТУАЛИ

63

Х

преди 9 години

Следващото народно събрание да приеме закон за оздравяване на завода от държавата-за сметка на данакоплатците.

62

ivanhm1

преди 9 години

Кога ще гръмне къдто трябва и ще спасим България от глутницата?!

61

Анонимен

преди 9 години

що пишете глупости бе хора.дали са 10 или 15 работника все същото ЖАЛКО ЗА ХОРИЦАТА..едва ли ще разберат колко са.всички са размазани.жалко