21

Анонимен

преди 9 години

A zasto Amerika ne izchaka rechenieto na OOH ?Zasedanieto e nasrocheno za dnes.Moje li taka?

20

Анонимен

преди 9 години

Политиката на САЩ е объркана, защото се води истинска война между кукловодите в САЩ, а те до един, са еврей ционисти. Когато в един спор има десет еврейна има и десет мнения и гледни точки, елементарно........

19

Анонимен

преди 9 години

След експеримента Обама следващия президент на ФАЩ ще бъде жена, след това ще бъде избрано неосъзнато и много опасно същество от третия пол, и след него ще бъде избран робот на майкрософт или на ейпъл, а може и на самсунг. Всичко това може да се случи евентуално, ако още има ФАЩ, юридически или фактически, без значение.

18

нео

преди 9 години

потърсетев мрежата интервю на ген Уесли Кларк, който командаваше Пустиння Буря. Сега яростен критик и противник на режима на Обонго...........Много интересно интервю!!!!Да разберете всички русофоби и гейлордолюбци за каква империя на злото става въпрос. Айде със здраве

17

Анонимен

преди 9 години

Обама е македонец

16

neo

преди 9 години

браво на Иран.....много точно определение на политиката на САЩ. Неясна и объркана като политиците им. Неясни сигнали към света..те и за това не са много обичани от нормалните хора. Хем сме против Асад хем сме го осведомили за ударите. Ясно е че искат да свалят Асад и Ислямска държава е само претекст.

15

Анонимен

преди 9 години

Точно така от една страна терористите им пречат а от друга Башар Асад им пречи като президент на Сирия ! Объркана работа става тука!Или не е объркана ами има ред за премахването първо ИД и после Асад поред на злото...

14

Анонимен

преди 9 години

"По думите му при липса на мандат на ООН за такива атаки и при липса на разрешение от сирийските власти "ударите нямат никакви правни основания"."Защо "по думите му", то си е така.

13

Анонимен

преди 9 години

""Още веднъж държа да стане ясно на всеки, който заговорничи срещу Америка и вреди на американците. Няма да допуснем да има убежища за терористите, които застрашават нашия народ""В общи линии: ние смятаме целия свят за наша територия и ще застрашаваме вашата сигурност, за да осигурим нашата.

12

Анонимен

преди 9 години

До бауима трима още където главите им са от закален ***, АТАКИСТА, ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ и НФО , които може и да са един човек. това са некви шебеци от морето които чака руски туристи и пълнят форума с лъжи. на тея им казват в кремъл "полезни ***"

11

тончо

преди 9 години

50 хил,са имали в предвид.

10

тътен

преди 9 години

КЪДЕ СЕ ЗAГУБИХA ТЕРВЕЛ МAРКС ЩУРОФОНA БОБИ И ВСИЧКИ МЕЧКИ СТAШНИЦИ ДЕТО РAЗПРAВЯХA КAКЩAТИТЕ СЕ СТРAХУВAТ ДA УДAРЯТ СИРИЯ?

9

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 13 А защо Бългория , Румъния , Полша , Литва, Латвия ги въоръжиха януари 2013 година с БТР, танкови , джипове, камиони , ЛСО. Защо ? Кой беше на власт в Б/Я тогава ? Те ли нямат общо ?А защо Израел мълчи ,когота под носа им се създаво такава фанатична държава и нито дума то ИДИЛ за закана спрямо Израел? А а а? То е близо до акъла? Бл.и.и. зо !

8

Шапшал

преди 9 години

Че обама не беше ли и той ***?

7

Аттилакиссе

преди 9 години

До Василев Добре ,че руснаците не го знаят. И не знам каква цел постигнаха ,ама Египет купува оръжие за милиарди от Русия, ще строят заедно нов Суецки канал , атомна централа, изнасят усилено стоки за Русия и плеват на санкциите . Май ,някой глътнаха чорбата гореща!

6

Анонимен

преди 9 години

Тоя иска още една Нобелова награда за МИР! Агресоррррррррррр.

5

Анонимен

преди 9 години

Да бе ,те НАТО и САЩ ги създават и въоръжават, сега се правят на ударени .Я бомбардират ,я не ? Може да ни покажат, каквото си искат и да лъжат, както си искат. За съжаление главният движещ фактор на т н демокрация, е лъжата на ента степен. Всекидневно го изпитваме и на собственият си гръб.

4

колко са умни

преди 9 години

Ние не можем с нашите смачкани от беднотия битовизми и ограничения мозъчета да схванем мащабноста и идеята на всичко.А тя е просто гениална.За пореден път се убеждавам че разни стратези и съветници на Пентагона и Белият дом са адски умни хора.Постигнаха ли целите си?Подобно на виртуозни играчи на билярд.Еех ех ех защо и ние нямаме толкова умствено силни управници?Защото това което пълзи никога няма да има крила.За съжаление реалноста си е реалност.

3

Отвратен

преди 9 години

Мръсен кравар! Как има още хора които се връзват на номерата на тези краварски ***?

2

Stamat

преди 9 години

A6kolsun, Obongo!Sq cari demokraciq nadluj i na6ir :-D