8

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 2А американците предупредиха ли за завземането на Крим, като бяха вкарали самолетоносач и армада кораби в Черно море, в нарушение на международни конвенции? Или за хамерика може, а за руснаците не може? Ако американците бяха взели Крим, нямаше да пискате, тогава щеше да е "демократично", а като го взеха руснаците - олеле? И чий го търсят хамериканците на 12 000 км от хамерика? Между другото, хамериканците строеха казарми, пътища и болнци в Крим за бъдещата си военна база, ама ядец.

7

Анонимен

преди 9 години

До ШопШопе, пак лъжеш! Руснаците съгласуваха хуманитарната помощ за Луганск, само такива като тебе викат на белото - черно! И престани да пишеш като чукчата - без да четеш!

6

100

преди 9 години

Абе точно вас ще питат, даже много ви се кланяха, че и света се обърка заради това..

5

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 1:Русия е изпратила цялата си над един милион армия единствено и само във въображение ти!Лошият "агресор"Русия не нападна никой,а "добрите"Американци за стотен път хвърлят бомби по суверенни държави,бомбадират собственото си творение "ислямска държава"!Ама както е казал мъдрият български народ-"С своите камъни по своите глави"

4

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен @:Абе приятел,кога Русия е превзела Крим?Крим си е бил винаги руски,заселен основно от руснаци,които с радост се присъединиха отново към Русия!Лично аз не съм видял да има протести,сблъсаци и безредици в Крим относно присъединяването им към Русия!И не е важното каво мислим аз и ти,важното е че жителите на Крим си избраха отново да са част от Русия,така както и Косово да се отдели от Сърбия нали?Все пак това е демокрацията-суверенен избор на самите жители как да живеят!

3

Анонимен

преди 9 години

Това е нападение на Сирия , от САЩ.Джихадистите са напуснали предварително убежището си в града Ракка !Понеже няма журналисти там, не се представя истинската ситуация след като са извършени 190 въздушни нападения !

2

НФБ

преди 9 години

До АнонименСАЩ ПАК НАРУШАВАТМЕЖДУНАРОДНОТО ПРАВОА ОБВИНЯВА РУСИЯ И НАЛАГА САНКЦИИ НА НЕУДОБНИТЕ..САЩ ПРЕСЛЕДВАТ ГЕОСТРАТЕГИЧЕСКИТЕ СИ ИНТЕРЕСИ И МАЧКАТ НАРОДИТЕ..

1

Анонимен

преди 9 години

Това не е предупреждение на Сирийското правителство !Америка е предупредила сирийския представител в ООН , в Ню Йорк .Нито има решение на Американския конгрес !САЩ предизвика 200,000 сирийци да бягат към Турция днес !Не се съобщават цивилните жертви ,Но Джихадистите са се изнесли предварително !Страда обикновения човек !