52

вложител

преди 9 години

Разкошна! Dragan Kojic Keba - Fer ubica (live)за всички вложители

51

до друг вложител

преди 9 години

Прав сте, това са печеливши отрасли, затова КТБ е трън в очите на ДПСарските обръчи.Как е възможно БЪЛГАРСКА БАНКА да постигне такъв успех, ТОВА НЕ ТРЯБВА ДА СТАНЕ, според ДПС, петата колония на Турция. Не изключвам стратезите на атаката срещу КТБ да са извън България, а ЕНИЧАРИТЕ СА ТЕХНИТЕ ИЗПЪЛНИТЕЛИ.

50

друг вложител

преди 9 години

Традиционно КТБ АД насочва инвестиционната си политика към основни структурни отрасли в икономиката като тежка промишленост, енергетика, телекомуникации. През годините банката е основен партньор на целия военно-промишлен комплекс, който на практика не би могъл да функционира без подкрепата и предоставяните от банката услуги.

49

Инж+

преди 9 години

Ей тоя Цецо Хитрецо!Ама кипи от енергия!Пращи от акъл!Цецо, сопри се бре!Достатъчно направи!Седни-почини малко,а!?

48

вложител

преди 9 години

Браво на Цветан Василев. Има нашате пълна подкрепа !

47

Българин от Германия

преди 9 години

С престъпното бездействие управителят на БНБ Иван Искров ще докара КТБ до технически фалит. ИСКРОВ, ЧАКА ТЕ МЕЖДУНАРОДЕН СЪД, НЕ ГО ЛИ ПРОУМЯВАШ ТОВА. Не ни мисли за балами или неуки и прости. Ние сме от генерацията учила много и няма да се оставим на БАНДИТИТЕда ни ограбят. Да се готвят и тези, които стоят зад теб. ИМАМЕ СИЛНА БЪЛГАРСКА ЕМИГРАНТСКА ОРГАНИЗАЦИЯ. Това не е 1996/97 година. ЩЕ РАЗТУРИМ И ОБРЪЧИТЕ НА ДПС - твойте покровители. БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!

46

Анонимен

преди 9 години

И аз съм на мнение че му скроиха номер.

45

Бонго

преди 9 години

До гарабедчо Абсолютно съм съгласен с теб! Един работеше, доколкото може в това безумие наречено ,,димукрация,, и дето казваш, апашите от всички партии...... Личните ми спомени от съвместната ни контакти, като ученици -набори -заедно на военно обучение и последвалата ни дружба - са за един точен човек. Всичко останало е помия и лъжи. Просто шайката произлязла от БКП, сега БСП - ГЕРБ -Деформатори ,с..ДС, путин и тем подобни са на дъното на аферата .Гладни са ,те и господарите им от ЕС

44

гарабедчо

преди 9 години

25 г.само скандали и лъжи. Комунистите за 25 г. построиха заводи ,язовири, ферми, градини ,градове , пътища , електроцентрали, училища, университети ,болници и т.н. и т.н. Сега само лъжи и кражби. Василев се хвана да работи и апашите от всички партии се сдружиха.Това е истината. А целта е да крадат и да лъжат, колкото се може по дълго.

43

666

преди 9 години

CECO e Golqm ,Majkar..i shte go dokaje.

42

Анонимен

преди 9 години

Цецо Василев е МЪЖ! А организираната престъпна група, дето му спретна това, е за затвора! Пеевски, Цацаров, Искров, Доган, Орешарски, Цветлин Йовчев и Чобнов - В ЗАТВОРА, НЕЗАБАВНО !!!

41

Анонимен

преди 9 години

Тоя е пич, та дрънка. Единственият реален предприемач, създал реален бизнес, производство, работни места. Когато в държавата нямаше вече нищо държавно за крадене, крадците поискаха неговото, много е просто. Банката си е читава, ама КОЙ ще плаща нервите на човека, на вложителите и на целия народ, с който няколко бандита си правят та.ак?

40

Stamat

преди 9 години

Mamin zlaten! :-D

39

Анонимен

преди 9 години

До VДа не забравяме и резервите на здравната каса, и те изчезнаха.

38

Анонимен

преди 9 години

ти ще се опиташ да спасиш банката, ама има едни 6 милиарда кредити, дето някои не искат да ги връщат, а на други им казаха от сащ да говорят за банкова криза и падане на валутния борд. така че явно ще изгорят счетоводителката и касиерката, а останалите пари ги пиши бегали.

37

SIVO Iskarsko

преди 9 години

Заговор на Джолан, заено с ибрикчията му Пеещия, и мъжките секретарки Цаца и Искра. Да не забравяме и пазвантина от Банкя, на когото също е обещано кокалче...

36

V

преди 9 години

Имаха българите спестявания 96г. фалираха банките и ги опапаха,после с пирамидите ги дооглозгаха ,след това имаше пари в пенсиония фонд и него опапаха,после дойде приватизацията каквото можаха опапаха другото нарязаха и оглозгаха.СЕГА СЕ СЪБРАХА ЕДНИ ПАРИ ВЪВ ФОНДА ЗА ГАРАНТИРАНЕ НА ДЕПОЗИТИТЕ И ТЯХ НАМЕРИХА НАЧИН ДА ОПАПАТ.

35

Анонимен

преди 9 години

Сле изборите, главният прокурор и управителя на БНБ следва да бъдат отстранени и подведени под отговорност за престъпления срещу финансовата сигурност на държавата.

34

Луцифер

преди 9 години

Е, как ще ги сади, като съдебната система во главе с "главния прокурор" (!?!?!?) са участници в този комплот?

33

Tina

преди 9 години

До Крадеца Жан ВиденовЖан Виденов не е крадец. Може би единственият, който не заслужава съд от 25-годишния продажен преход...Направиха му инсценировка, създадоха му изкуствена криза, окрадоха парите на хората.Нещо, което се опитаха да направят и това лято!Антибългарите действат по един и същ начин.Направо не мога да си обясня как този път стопираха нещата и ДАНС реагира адекватно...