6

Асен

преди 9 години

Силен е този който по дипломатичен път си пази народа... а Турчетата показаха на цял свят колко държат на народа си ! Скоро не бях чел разузнавателна служба да е върнала някой от някъде си, това че другите имат ядрени бомби не ги прави по силни ! А за нас няма смисъл и да коментирам клечки за зъби сме.

5

Анонимен

преди 9 години

Не ставаме дори и за почвена тор.. беше казал един колега .. Турците са впъти по Европейци от нас, новината със загиналите в асансьора 10 души.. веднага има 8 арестувани и протести чак в които се е намесила полицията... разузнаването е на ниво икономиката също.. незнам защо сте такива долни *** с такава злоба яд и завист. За това сте *** всички.. а се мислите за голяма работа драги ми сънародници !

4

естествено

преди 9 години

Щото турците са им обяснили простичко като на *** олигофренчета,че ако не ги пуснат,те ще пуснат армията,и тогава ще стане само на англоамериканска демокрастия,толерастия и интеграстия!И един от тях няма да остане за цяр!

3

турчин

преди 9 години

Силна дипломация,силна войска,силно разузнаване,силна икономика И УСПЕХА НА ЛИЦЕ.Ние само може да им завиждаме с празните кратуни и джобове.....

2

Анонимен

преди 9 години

"Турските заложници в Северен Ирак са освободени"В името на Корана са ги пуснали. Нали са си братя ***. Защо ИД не освободи хамериканците и англичанина, ами турците. Замислете се. Хамериканците и англичанина бяха обезглавени. Май от Ислямската Държава са наясно, че Турция са на тяхна страна в свещенната им война.

1

Анонимен

преди 9 години

Естествено, че ще ги върнат. Нали в противен случай ще им спрат доставките на оръжие.