46

до 58

преди 9 години

А сигурно просто не го интересуват турските ти командоси.

45

Анонимен

преди 9 години

tolkovalie trudno dase kaje istinata ili sme zavislivi posnali sa gi spasihagi alooooo sis edna uspeshna operaciq

44

до наблюдател

преди 9 години

Предвид, че Турция върти петролен бизнес с ИД, представям си какъв "екшън е имало"- "На ви заложниците, приберете си ги"

43

До гурбетчия

преди 9 години

Има 6 милиона турци самонастанили се в Германия. Демек дето никои не ги е поканил. Германците си мечтаят да ви изгонят. Вземете си и бизнеса с вас. Вие сте просто жалки!

42

До гурбетчия

преди 9 години

Обирджиите *** се самоопределят като турци и са от електората на ДПС. Без турските бизнес Германия пак ще е добре. В Англия турците мислят как да смучат помощи и се прикриват с бг паспорти. Просто неразбираш че никои не ви иска. Не сте единствените бизнесмени на този свят но сте едни от ислямистите /5 хиляди по статистика/ които се бият за Искямската държава. Мъжа ми е немец. Твоят коментар колко сте желани го размива, те не ви искат. Никои не ви иска!!!

41

Наблюдател

преди 9 години

До Анонимен46: Ти какво очакваш, да дадат пълни подробности ако е имало спец операция ли :))) Най добрата спец операция е тази която остава незабелязана, това е мотото на всички служби.. Раздухват се събития само ако има провал, или политиците ршат че така ще е по-добре :))) И така е в цял свят...

40

Наблюдател

преди 9 години

До Гурбетчия: Като ти гледам интелектуалните възможности тебе дори за чистач в МИТ няма да те взмеат драги... В такива служби не се търсят сляпи *** националисти,нито прости доносници, а умни, интелигентни патриоти , и така трябва да е...

39

до гурбетчия

преди 9 години

"АКО ПОЗНАВАТЕ И ЗНАЕТЕ АДРЕСА НА НЯКОЙ БИВШ МИЛИЦИОНЕР"Няма такова нещо като бивш милиционер, а ДС не е нещо от миналото, а е цяла държава в момента. Всяко свързване с МИТ ще създаде проблеми на тези, които призоваваш.

38

до гурбетчия

преди 9 години

Човече, никой не се интересува как е на турски МИТ, нито пък от сайта им. Не знам защо си се превъзбудил толкова, след като никъде не се споменава за операция по освобождаване, а само за ескортиране на заложниците.

37

До 38

преди 9 години

Да ти кажа все по зле ще става с мечтите ти. И с тебе самия. Заради 5 те века робство ако знаеш няколко милиона българи какво мечтаят ще си тръгнеш доброволно в Турция а пък там кюрдите ако знаеш какво ви мечтаят а пък и целият свят. Няма друга нация като турската дето да я изселват като например в Германия и България. Но защо ли, едвали защото сте много хубави!

36

до гурбетчия

преди 9 години

И като се свъжеше с МИТ на територията на ПГУ на ДС, познай какво щеше да ти се случи.

35

Анонимен

преди 9 години

bravo na M.I.T spasiha 49 dushi a drugite ne uspqha po edin *** da spasqt

34

Анонимен

преди 9 години

nesagi pusnali!!!! Trskoto razuznavane gi e spasil

33

Лала

преди 9 години

Какво турски разузнаване, каква пръдня! Дрън, дрън, нали Искямската държава се подкрепя от сума ти турци, оръжие им продават, купуват им петрола незаконно. Алл боже колко добри били???!!!! Нали са едни все ислямисти ще се подкрепят разбира се а пък глупавите да се възхищават!!!

32

Наблюдател

преди 9 години

както одобрявам и сделката на Русия с Иран нефт срещу стоки. Толкова години ембаргота , мъчеха се да ги смачкат, заплашваха ги с война, и сега реват че Русия им купувала петрола и така им давала оръжие... И какво, Иран не е нападал никого, за разлика от прехвалените УСА , еврогейовете и ИСраел

31

до 31

преди 9 години

Ти май не четеш. Докато Катар и Кувейт превеждат пари по сметката на ИД и докато туците купуват петрол от тях, американската военна машина ще има осигурен "враг" за постоянно, при положение, че американските съюзници са спонсори на американските "врагове". Далаверата е голяма.

30

Наблюдател

преди 9 години

И значи купуването от ИДИЛ ги спонсорира... Да, вярно е, получават пари за оръжие, след като им спряха доставките от УСА :))) Абе лицемери , насрахте положението там, а сега вече ще ги унищожавате като спонсорирате друга групировка джихадистка.. И от това да печелят само УСААА и Исраел .. е съжалявам не мисля така .. Не харесвам ИДИЛ ***, но одобрявам Турция да купува евтин петрол от тях...

29

Анонимен

преди 9 години

До 29: ОО, извинете, значи понеже е на врага , ами по тази логика и от Иран да не се купува, и от Русия, и от Сирия на Асад... много умно, типично прозападно гейско мислене . ИДИЛ които създадоха хамериканците и запада , и им беше първа дружка , сега са лошите, вярно , забравих. ДОкато колеха сирийски войници и цивилни, бяха добри, но когато нападнаха съюзниците на УСА, вече са лошите.. Двойния стандарт на запада, мдам. Турция не робува на западната политика, гледа си интереса, като Русия....

28

Джамбазов

преди 9 години

Ако един проблем може да се разреши с пари ,то това не е проблем а разход. Стара еврейска поговорка.

27

до 26

преди 9 години

"И защо да не купуват евтин петрол ?"Защото евтиният петрол, който купуват, финансира Ислямска държава. Нали са заловили 11 петролни кладенеца.