49

Анонимен

преди 9 години

Що мълчиш бе ***? Я чуй изказването на другия ***, шефа ти Плевнелиев, който рече, че сте щели да управлявате прозрачно.

48

ей

преди 9 години

.....убавец бее, че и умен на всичкото от горе !!

47

Анонимен

преди 9 години

От 25 години го увеличават този ток и спиране няма,докога ще ги търпим тези негодници да издевателстват над нас и бавно да ни унищожават !?

46

фернандел

преди 9 години

а кой е Щонов,че да казва каквото и да било по повод цената на тока...той и цялото служебно правителство начело с предателя са само един парван зад който се кипри плешивата тиква...клоуни ,които накрая ще го отнесат с разбити в главите им запъртъци

45

Анонимен

преди 9 години

И тоя е калинка на ГЕРБ като Добрев.

44

7

преди 9 години

Какъв е коментара на ранобудните *** и престъпна мрежа?

43

7

преди 9 години

А камъни иска ли по тиквата Щонов???

42

Анонимен

преди 9 години

Герберите ги пометоха в края на мандата им заради цените на тока, сега нищо чудно да ги издухат още отначалото, ако въобще влязат в парламента. За Доган гласа си бих дал, но за гербер-никога.

41

Анонимен

преди 9 години

Това са гербавите ченгета и ***-през мандата си окрадоха спестяванията ни от банките, като ги обложиха с данък, вдигнаха цените на тока, сега отново техните слуги го правят. Що за мазохист трябва да си за да гласуваш за тия крадци и лъжци.

40

Анонимен

преди 9 години

от Чез, мез, пез и ивн по - нагли са само и единствено Топлофикация София - номер 1 грабител!

39

Анонимен

преди 9 години

За колко пари се продаде, Щонов? За много лиииииииииииииииииииии?

38

Наполи

преди 9 години

Това е поредния слуга на монополистите - това е повече от ясно!

37

Анонимен

преди 9 години

Не го е срам това сиво искърско ***!

36

hansa

преди 9 години

Трябват нови лица в политиката, не едни и същи корумпирани и неграмотни муцуни. лично смятам че движние 21 са добра алтернатива като за начало.

35

ГЕРБ

преди 9 години

Един пие, друг плаща.

34

Анонимен

преди 9 години

И кражбите на ток ще скочат и после пак цените на тока ще скочат и после пак кражбите на ток ще скочат и така до безкрай.

33

[[

преди 9 години

парите за помощи да ги вкарат директно в енергетиката. защото *ите ем ще вземат парите ем ние ще им плащаме тока. за това парите директно в енергетиката

32

hansa

преди 9 години

Ще гледат слугинажки да пробутат увеличението на тока преди герб да дойдат на власт, за да може поне временно да няма истерии след това. В противен случай Боко и 2 месеца няма да изкрета. Ясни са, най-много 3-4 месеца му давам и ще бъде този път пометен заедно с физкултурника. Необразовани пожарникар и физкултурник ще управялват икономика и финанси, няма такъ смях. Това е същото като пожарникар и физкултурник да Ви оперират от херния. Резултатите са идентични.

31

ЕНЕРГЕТИК

преди 9 години

ТРЯБВА ДА УВЕЛИЧИМ ТОКА С............ 200 ПРОЦЕНТА! ИМАМЕ МНОГО "ЗАГУБИ" ОТ "*** ЕЛЕКТОРАТ" , които НЕ обичат да плащат сметки! ТЕ ОБИЧАТ САМО ДА....... ВЗИМАТ ! Но НЕ обичат да дават! А всички знаем , КОИ е "ОСНОВНИЯТ ГЛАСОПОДАВАТЕЛ" за 20 кинта , 3 кебапчета и 2 бири! ........ Но НЯМА ДА СЕ ПРИТЕСНЯВАТЕ! ВИЕ , НОРМАЛНИТЕ И ОБИКНОВЕНИ БЪЛГАРИ , ЩЕ ИМ ПЛАЩАТЕ СМЕТКИТЕ ЧРЕЗ "УВЕЛИЧЕНИЕТО" В СВОИТЕ! Иначе да си нямате разправии с......... ХЕЛЗИНКСКИЯТ КОМИТЕТ......... :) ;) :) !!!!!

30

hansa

преди 9 години

Пълни ***, как не разбират, че увеличаване на цената на тока няма да реши проблема с покриване на загубите. Като вдигат цената на тока автоматично принуждават фирми и домакинства да намалят потреблението. Тоест пак приходите няма да им излезат. Това е абсолщтно неизбежен резултат. Накрая дори да я увеличат двойно, на където сме се запътили, единственото което ще постигнат е да направят и без това неконкурентноспособната ни икономика още по-неконкурентна. Това са пълни *** гербаджийски.