6

До BG

преди 9 години

Нормално е зрители на телевизии като Алфа, да не разбират една икономическа телевизия, тя не е насочена към подобен таргет хора . България он ер е може би единствената, без политически пристрастия, защото е насочена към глобални процеси и световни иконимически тенденции, а не към кокошкарски истории. Английският език е световен, какъв по-точно е проблема и патоса в изказването Ви? Анонимен- това, че не разбирате нещо, не означава, че не става за нищо, а по скоро, че вие не ставате за него.

5

Десимира

преди 9 години

Тук или са писали само *** или нищо не разбират от икономика и телевизия.

4

Анонимен

преди 9 години

ОТВРАТ

3

BG

преди 9 години

Каква журналистическа простотия, господи !!! "България он ер" ?!?! Абе к...., такива като искате да си кръщавате на английски що не вземе да се "позиционирате" и "локализирате" някъде на м.... ами стоите в България, та да се мъчите с "гадния и ***" български език !!!Като толкова много ви е срам от родния ви език, просто направете предаванията изцяло на английски и бъдете "супер фешън янг пипъл" ! Престанете вече с подобни простотии "България он ер" !!!

2

Анонимен

преди 9 години

Пробвала съм да я гледам но не става за нищо

1

Анонимен

преди 9 години

Факт е че въпреки и национална - това е частна телевизия. И е факт, че тази частна телевизия има амбиции да се меша във вътрешната политика на България, което не е в правата и (въпреки че всички медии го правят). Така че накратко - телевизия обслужваща нечии интереси.