Снимка: Bulgaria On Air

Каква е формулата на успеха, какво отнема и какво дава неговото постигане, какво е определението за успех, какво е необходимо на България, за да стане по-успешна ... тези въпроси ще задава на своите гости екипът на телевизия България он ер в деня на третия си рожден ден – вторник, 9 септември, 2014 година.

Зрителите на националната медия ще могат да видят и пожеланията на журналистите от Блумбърг, отправени от централата на медийния гигант в Ню Йорк, както и от студиата в Хонг Конг и Лондон.

Част от празничната програма на България он ер ще бъде специалното издание на поредицата Светът Live, с начало 21.00 часа.

В него Ивайло Лаков, Милена Милотинова, Клара Маринова, Светла Петрова, Калин Манолов, Владимир Сиркаров и Кузман Илиев ще седнат заедно в студиото на България он ер, за да коментират новия политически сезон, икономическите перспективи пред страната ни и техните проекции на европейската и световната карта.

В 22.30 часа ще започне извънредното издание на предаването Медиите ON AIR, в което Доника Ризова и утвърдени журналисти от печатни и електронни медии ще коментират старта на новия телевизионен сезон.

Телевизия България он ер е част от едноименната медийна група, която включва още национална радиоверига България он ер, бордовите списания ON AIR и Go ON AIR.

Телевизия България он ер е ексклузивен партньор на Bloomberg Television за България. За трите години от своя старт до днес журналистите от медията са носители на редица награди за обективно отразяване на обществените процеси в България.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase