19

Анонимен

преди 9 години

Стана ясно що за стока са ръководителите на ЕС още след като укрите избиха 100 човека на майдана и обвиниха за това полицията. После направо отвратиха нормалния човек с реакцията си на събитията около изгорените хора в Одеса. Не мисля, че има какво още да се говори за ЕС.

18

Анонимен

преди 9 години

Пресслужбата на ЕС не иска разговора да се публикува.Щяла да решава нещата по дипломатически път. Как да разреши на ИТАР-ТАСС да го публикува , като на всички ще им стане ясно , че Барозу изопачава. Пак манипулации и лъжи, също като с малайзийския самолет. Това е "демократична" Европа.

17

Джалат

преди 9 години

На тоя Барозу добре ще му отива една вълча усмивка: тлъстата му гуша рязната от едното ухо до другото

16

Анонимен

преди 9 години

До ГУРБЕТЧИЯмы прийдем заберем тебя откуда не возвращаются.аллах акбар

15

Анонимен

преди 9 години

:) Хаха ха!Тия паркетни лъвове не разбраха че Путин е политик от високо ниво и *** номера не не минават при него!

14

Tina

преди 9 години

Никаква дипломация за тези мекотели.Публикувайте записа и да се видят колко са жалки тия Есесовци...

13

бай тошо

преди 9 години

Този сайт да не е на пряко подчинение на боко тиквата и на расим плевналиев?За незнаещите да кажа че тези индивиди заедно с израелеца-сатанист паси,лижат най-усърдно и с голямо удоволствие щатско-*** задни седалищни мускули.Щото мнение против евроамериканогейското управление на света не се търпи.,Демократично, ти изтриват написаното щото не мислиш като тях.Само да добавя че барозу е истински,Голям хомосексуалист и то пасивен.Също като споменатия по горе расим плевналиев.

12

Анонимен

преди 9 години

ЕС и САЩ тотално се оплетоха в играта на Путин. Този човек ги разиграва както си иска. Така и не схванаха, че е нива над тях. Този човек не говори, той действа. Пример са ответните санкции. Сега ЕС и останалите реват. Били обмисляли нови санкции срещу Русия. Ама следващата плесница на Путин ще остави без работа около 300 хил. немци. Да видим тогава как ще я шамаросват лелка Меркел.

11

до гурбетчия

преди 9 години

Ти си тъпия щом обижаш човек изразяващ мнението си.

10

aliooo 8 nomer

преди 9 години

ti napisa: Защо ми се струва, че другаря Барозо пак се усра?ot men dobavka: Защо ми се струва, че другаря Барозо пак се усра HAбързо HAБЪрзo?

9

до 9

преди 9 години

Москва не може да бъде превзета. Още преди да са стигнали Москва ще са полетяли ядрени ракети и в двете страни. Градове от ранга на Москва се унищожават не се превземат.

8

бай тошо

преди 9 години

До ГУРБЕТЧИЯ като ги пишеш тия глупости вярваш ли в тях?Много бързо ти е харесало робството,миеш ли *** западни ***?Много бързо са те облъчили.По вероятно е да няма живот на планетата земя отколкото нато с памперсите да превземе Москва.

7

Barcelona ES

преди 9 години

Защо ми се струва, че другаря Барозо пак се усра?

6

Анонимен

преди 9 години

1. Убеден съм, че разгласяването на поверителни разговори от това ниво излиза далеч извън рамките на общоприетата дипломатическа практика - изтъква Чижов.2. Европейската комисия (ЕК) предпочита да реши "по дипломатически канали" въпроса за съдържанието на телефонния разговор между президента на Русия Владимир Путин и председателя на комисията Жозе Мануел Барозу.Какво лицемерие и йезуитство от страна на ЕК. Искаме записа да се публикува!

5

67266

преди 9 години

До:ВарнаГрадски ти в коя тема си ,прочети материала моля те )

4

Варна

преди 9 години

До НФБпич жертвите са в Украйна

3

Варна

преди 9 години

Путин ще клъвне дръвцето в скоро време.....Европата е търпелива , но това преминава всички граници

2

Kiro

преди 9 години

Каква стана тяяя,голям смях са Европа ,голям!

1

Анонимен

преди 9 години

Хе хе. Значи целия разговор - по дипломатически канали, демек да не се разгласява, а това - за двете седмици - по вестниците - да се повтори 1000 пъти по Гьобелс.Голям гаф! Путин се беше оплакал, че и Расмусен ,сегашният шеф на НАТО, му е публикувал разговор, без да го пита...