73

хахаха

преди 9 години

рашаните се простреляха сами. да спират и сивирин поток и да вдигаме стена да не менават насам

72

Щере до 84

преди 9 години

Русофилите хич не ме интересува колко сте.Интересува ме И децата ми да не плащат борчове които взимате вие драги русофили а плащаме ние!Понел.3 милярда делаверка-ЮП хич не ме грее.

71

Хайде и КРАСАВИЦАТА

преди 9 години

Пешко се появи. Явката от УСА амбасадата е пълна

70

богат-беден

преди 9 години

виждате ли как плашат хората с отрови.....московските мекерета трябва да бъдат изтребени,за да се възроди България.....това си е една малка война,в която малката България може да победи руската мечка....чрез шистовия газ страната ни може да излезе от кризата и да се отърве от прегръдката на руската мечка.....това е неудобната истина,в която са заложени много пари ....откъде накъде руснаците ще се обогатяват за наша сметка... ние ще стъпваме върху златен килим от газ,а те ще ни го дърпат.

69

Пешко

преди 9 години

Защо от Газпром не покажат разбивката с цената на Патока във всички държави, през които минава, бъдещата цена на газта за държавите, през които минава и транзитната такса. Да сравним, да помислим и да решим. Настоящите условия, дето са за нас, са толкова ***, че недоумявам как може да има толкова "защитници" на проекта. И разбира се няма нито дума за цената на газта

68

ХАХАХАХА

преди 9 години

Купувайте руски акции сега,....за да има с какво да си палите камината през зимата.Това прилича на следния виц-Драги граждани,пътувайте със самолетите на БГА Балкан,те ще ви предложат невероятни преживявания и та тоя, и на ОНЯ свят,когато ,,най-великите'' РУСКИТЕ АЕРОПЛАНИ падаха небето кат мухи.

67

до Дона с Биберона

преди 9 години

Явно си си останал с биберона макар и пораснал

66

НА ЗАПАД

преди 9 години

от ТРЪН е цъфнала една ДЕМОКРАЦИЯ.... БОДИЛ, до БОДИЛОткакто разрушиха тоталитарните ТКЗС сме много богати и щаствиви.БЛАГОДАРИМ ТИ ПАРТИЙО ЛЮБИМА - СДС. ВРЕМЕТО Е ВАШЕИ Слава Украине! Да не забравим защо нямаме ЮЖЕН ПОТОК..

65

Анонимен

преди 9 години

Не "ако", а "когато" ЕС се самоубие, повличайки и Русия със себе си, чак тогава американците ще са постигнали целта си. Съжалявам, че го казвам, но с *** като сегашните европейски лидери, нещата отиват натам.

64

Щерев

преди 9 години

Не щем руски газ!Искаме руски Ъз!Ех че нахални руснаци,берей.Ами да си го карат на китай що ще се мъчат по морското дъно?

63

О БОНГО БОНГО

преди 9 години

нещо се умълчал напоследък. ПУТИН май му е взел страха

62

пена

преди 9 години

ЕС в момента печели време за да намали зависимостта си от Русия. До няколко години ЕС ще спре използването на газ и петрол от братушките. Това и ще е шамара, който ще изяде Путин за Крим и Украйна. А местните червенковци ще гризнат яко дръвцето с празен газопровод и 3 милиарда дългове...

61

Яснооо

преди 9 години

Пу лилипутов заплашва и вдига назидателно пръст,като Хрусщов,който удряше с обувката катедрата пред целия свят в ООН,милер заплашва,.....Че са плашила,плашила са,никой не отрича,плашат гаргите, маститите кремълски евреи.Но когато ВОЛА РИЕ,НА ГЪРБА МУ ПАДА,КАЗВАМЕ БЪЛГАРИТЕ.

60

Болшевик

преди 9 години

Наближава новия 09.09. Приватизаторите ОФШОРКОВЦИ стягайте багажа за БЕЛЕНЕ. Има много да отработвате награбеното от държавните фондове

59

Анонимен

преди 9 години

Най-интересните неща в историята на човечеството стават, когато "онези с парите" биват пресрещани от "тези със сопите".

58

ТЪПИ, НАЙ-ТЪПИ

преди 9 години

са нашите НАДУПЕНИ КОЛОНИАЛНИ ВЛАСТИ / пардон демократи/

57

стоян петров

преди 9 години

Прочетох няколко коментара и се втрещих. Искрено се надявам това да са червени ***. В противен случай ще трябва да призная-много *** народ сме. Жалко.

56

25 г ТЕРОР СТИГАТ

преди 9 години

НА ОРЪЖИЕ БРАТЯ!

55

На шопа

преди 9 години

ГАЗ не му требе. Он си сака ралото и омута. Нал тъй бе ВАСИЛЕВ

54

ЗЛОБИН

преди 9 години

КУПУВАЙТЕ РУСКИ АКЦИИ ОЩЕ ДНЕС ЗАЩОТО ОТ ПЕТЪК ЕС ПРИЕМАЗАБРАНА ЕВРОПЕЙСКИ ГРАЖДАНИ ДА КУПУВАТ РУСКИ ЦЕННИ КНИЖАЩЕ СЕ ЗАТРУДИ И ПРЕВОДА ПО БАНКОВ ПЪТ ОТ ИЗТОК НА ЗАПАДИЗКЛЮЧВАТ РФ ОТ СИСТЕМАТА ЗА М/У БАНКОВИ ТРАНЗАКЦИИ И НЯКОИ КОЛЕГИ ЩЕ ЧАКАТ КУРИЕРИ ЗА ЗАПЛАТИТЕ