20

П.Петров

преди 9 години

До darcasА хрумвало ли ти е, че само "цирка" стига до медиите ?*** на сайта на ДСБ, на България на Гражданите, на СДС. Почети какво казват Едвин Сугараев и Иво Инджев, пък тогава раздавай оценки.Нима очакваш от медии контролирани от мутро-олигархията да секат клона на който седят?

19

П.Петров

преди 9 години

Каквото и да си говорим, колкото и да се съмняваме Реформаторския блок са по-правилен избор от останалите и имат интелектуалния ресурс да направят добро за България.Радан Кънев ми изглежда свестен, не го познавам лично, за да знам дали е честен, но от публичните му изяви личи, че поне е доста интелигентен, за разлика от управлението на втория отбор на БКП.Оправяне изведнъж от "спасител" става само отзад, за другия вид оправяне трябва много, много, много работа и привличане на инвестиции!

18

darcas

преди 9 години

Вместо да говорят за конкретни решения на конкретни проблеми на хората, РБ търсят цирка. Е нишата е заета от Тиквата, Волен, Бареков. Не мое се вредите друзя

17

ЦК на либерастите

преди 9 години

Всичките кюфлеци от НПО котилото са пълни серсеми и нищо не става от тях !

16

СВИЩОВЛИЯ

преди 9 години

НЕ ИЗПОЛЗВАЙ КОМУНИСТИЧЕСКОТО КЛИШЕ :ТЕ НИ АТАКУВАТ. АЗ ЛИЧНО ИСКАМ ДА ГЛАСУВА ЗА РЕФОРМАТОРСКИЯТ БЛОК ,НО ЛИЧНО ТИ ДРУГАРЮ РАДАНОВ МНОГО МЕ СМУЩАВАШ С РАЗСЪЖДЕНИЯТА СИ. А КОЛКОТО ДО СВЕТОСЛАВ БЛАГОВ ПОВЯРВАЙ ,ЧЕ ТОВА Е *** ОТ МАФИЯТА НА ВЕЛИЧКО АДАМОВ. ТОЗИ АДАМОВ Е СЪЩИЯТ МАФИОТ КАКВИТЕ БЯХА ГАЛЕВИ ЗА КЮСТЕНДИЛ И Е РЕДНО ДА СЕ ВСЛУШАШ В ХОРАТА ИНАК С КАКВО СТЕ ПО-РАЗЛИЧНИ !

15

Дойн

преди 9 години

Димки някакви... колкото да вдигнат пушилка около себе си!Вместо да излязат и да кажат - ние сме нови, искаме да направим 1, 2, 3 ....можем и знаем как да го направим, а то - отново теории на конспирацията.Имат ли единна позиция Реформаторите относно коалиция с ГЕРБ? Нямат.Имат ли обща визия за политиката в банковата сфера и по-точно КТБ и ***? Нямат.Има ли този Реформаторски блок лице - Радан, Меглена, Московски, турчето... кой е човека ?

14

Абе

преди 9 години

Това си е новият ни Бай *** - омърси всички и всичко, защото самият ти си ***.

13

1

преди 9 години

Едно не мога да разбера,защо всички български "политици"винаги се оправдават,или атакуват една малка партийка на малцинствата,каквато е дпс,че тя е виновна за всичко в тази моя България,то не бяха преяждания,хидроинженерства и т.н.а не се стегнат и да докажат ,или оправдаят името си на полититици.

12

Анонимен

преди 9 години

Рефоматорите си вредят сами на себе се ! Това е най- големият им враг

11

анонимен

преди 9 години

Младежи,народе хайде всички ставайте членове на РБ,ГЕРБ -модерни са сега и кариеристите между вас ще могат много лесно да се реализират.Недейте да ходите при "лошите",те сега са в немилост от медиите и по скоро ще ви оплюват,а не хвалят.Вижте ако отидете в РБ или Герб ще станете най интелигентните и умните,най образованите нищо,че вие ще си знаете че не ста чак толкова умни и интелигентни.Хайде далаверата е сега,харчете се.

10

Песимист за БГ

преди 9 години

Ха ха ха.... Вие ли сте "опасни" , бре , *** ?!?! И то точно за легендарните "мутри" от ДС - Хидроинжинера със сараите и неговото стадо , съществуващо под името - ДПС :))).... Вземи се стегни , бре , момче! Вие дори няма да влезнете в настоящия Парламент.... или в най- добрия случай ще сте "НА КАНТАР" почти до края.... и при щастливи обстоятелства може да вкарате няколко "тулупа" вътре , за да "смучат" народни пари и облаги , докато ние мрем в дива мизерия!!!!........ Смешници!!!......

9

стефан

преди 9 години

Кънев да не се прави на луд ,всички знаем ,че той е слуга на Боко и Пеевски.

8

анонимен

преди 9 години

Раданчо присъединете още няколко партии към коалицийката си и още по опасни ще станете.Смешни сте не опасни,с тези ваши 4-5 % държавата искате да управлявате-то бива самочувствие,бива ама хайде по кротко.Колко партии има още необвързани,хайде приберете си ги при вас и белким влезете в парламента,а после как ще разпределяте пицата си е ваша работа но аз мисля трудно,много трудни.

7

Анонимен

преди 9 години

Радане, не те атакува ДПС, а ти взривяваш РБ отвътре! С тези скандални имена в листите вече загубихте половината си избиратели!

6

П.Петров

преди 9 години

Иван Костов е много голям наистина, но носи и много от недостатъците на соц. обществото и образованието - авторитарност, централизация, убеденост в - "единствено правилен".Време е за новия тип политик - истински убеден демократ.

5

Анонимен

преди 9 години

стига бе атакувало ви ДПС, Боко пие кафенце с тях вие се събирате на една маса по семинарите ГЕРБ в шведския сега пък ДПС искало да ви очерни.ДПС И Куннева щ правят каквото Боко каже.

4

Анонимен

преди 9 години

Тоя Радан Кънев се мисли за фактор в политиката на България. Я МАРШ НА ПАЗИТАНО 20 ОТ КЪДЕТО СИ ДОШЪЛ

3

ФЕС

преди 9 години

ОПАСНИ ли ?!? Колкото безопасна игла ли, Рамадане ?!?

2

KKK

преди 9 години

Рамадане колко си зле ..... месец остана до изборите а въпросните реформатори една реформа като предизборна кампания не са предложили ... само скандали, пари в КТБ, Костов и тнт в псоледно време

1

Tina

преди 9 години

Иван Костов е опасен, Радане... Иван Костов...Далеч сте още от неговото ниво на "опасност".Вие сте просто едни сукалчета...