66

Венелин

преди 9 години

А Обама ще ходи да се моли на китайците. Ако и те го отрежат, тогава САЩ ще са в нокаут.Въпросът е кога в Европа ще се осъзнаят и ще спрат да слугуват на американците?

65

Анонимен

преди 9 години

Руската офанзива дойде само ден след посещението на Зариф, иранския външен министър в Москва, така че става въпрос за глобални промени, САЩ са в нокдаун, Европа е доста стара за да се намеси военно, а икономическите санкции няма как да правят работата на войниците и оръжията, тоест Русия и Иран са решили да не се спират пред санкциите, а опонентите им друго оръдие освен санкции нямат

64

!

преди 9 години

До БерлинПочти си прав. Но когато са изгонили Българите от Беломорска Тракия, Одрин и другите не Български територии това е било нормално, сега вместо да си ги искаме някой(турчин или грък) казва те са си мои. Негови са защото дядо му е отишъл и взел земите на Българите. Тъй като не са били в България и са ги избивали и гонили в началото на 19 век. Имало е безумни закони с които турците и гърците са принуждавали българите да напуснат родните си места. ЗА изкуствената страна Македония не говоря

63

Александър

преди 9 години

До ДаниелДанчо, ако само това ти е българското, я трай! Повечето от нас разбират руски. Ако ти не го разбираш, значи си бедняк - интелектуален, духовен, морален клошар. Наистина трай! Русия е сила, духовност, няма народ, който да чете повече от руския!

62

Янко

преди 9 години

До Анонимен 76Не, ***, ядрена гъба се вижда за части от секундата само ВЕДНАЖ в живота. После той отлита.Това ***, не ти е електронна игра. Я обясни нещо за инвестициите...Къде да се върнат?

61

Анонимен

преди 9 години

От цялата работа Яйценук и подобните му спечелиха най - много. Всички останали загубиха. Дори и олигарсите. Дори и Порошенко. Тези, които бяха бедни, алчни и продажни, като Яйцето, само те спечелиха.

60

Анонимен

преди 9 години

Не е за банички. Ако с парите от запада си бяха купили оръжие, бяха си обучили войниците и им плащаха добре, щяха да имат една лоялна и силна армия. Вместо това те окрадоха парите, окрадоха войниците, излъгаха цял свят, че Русия ги напада и сега нагло се смеят на акъла на всички, коитъо им се вързват. Би ли ми кзал, в кои други държави е позволено да създаваш частна армия, действаща на твоя територия? Всичко това запада го знае. Само мизерниците като полша и италия лаят още за Украйна.

59

Анонимен

преди 9 години

До БерлинРазликата е, че не е от 650, а от 1333 години. А и Украйна допреди 23 години не е съществувала никога. Както и езика им. Приписват си съществуването на различни исторически субекти, но това е все едно България да каже, че е наследник на римската империя. В интререс на истината, Русия е наследник на римската империя, чрез Иван Грозни.

58

Анонимен

преди 9 години

Prodadaha Ukrajna za banichki na Majdana.

57

Берлин

преди 9 години

Това, което се случва в Украйна, е все едно помаците в югоизточна България да скочат на оръжие и да завладеят Кърджали, Хасково, Елхово и т.н., обявявайки независими новотурски републики. А Анкара да изпраща тайно в България турски войски, които да подкрепят помашките сепаратисти. През това време в съседските държави да коментират, че това са си изконни турски територии, защото през 500 от последните 650 години са били част от Османската империя, а Ердоган е истински мъж и велик политик. :)))))

56

До Войник

преди 9 години

Ами най-тъжното е, че плащат малко. При това вземат мъже които не искат да се бият, след това въведоха данък върху семействата - тоест да пратиш хранителя на семейството или детето си на смърт, плащаш за това, а след това много от убитите ги водят безследно изчезнали и не плащат нищо на семейството. Как се нарича това ? Демокрация ? Права на човека ? Патриотизъм ? Нека всички четящи това добре да го обмислят.

55

АПЕЛ

преди 9 години

ПОРОШЕНКО , ако имаш някаква съвест , спри убийствата Подпишете автономия с ДНР и ЛНР - всичко свърши Украйна не може да съществува в този си вид вече , не и след няколко хилядите цивилни жертви и сваления от Киев БОИНГ

54

ВОЙНИК

преди 9 години

ИНТЕРЕСНО КОЛКО ЛИ ИМ ПЛАЩАТ НА ТЕЗИ КОИТО СЕ БИЯТ?,, ПАРИТЕ НА УБИТИТЕ КОЙ ГИ ВЗИМА? НАШИ ВОЙСКИ НЕ МОЖЕ ДА НЯМА В УКРАЙНА ЗА ДА СЕ ОБУЧАВАТ ДА УБИВАТ ,,НО ТОЗИ ФАКТ ВСЕ СЕ ПРОПУСКА ОТ НАШИТЕ МЕДИИ

53

Анонимен

преди 9 години

Всичките тези оръжия които се произвеждат трябва да се използват за да си върнат инвестициите направени за тях.......Яд ме е, че не се използва ядрено оръжие но както е тръгнало скоро ще започнем да виждаме големите гъби......АМИН ДАЙ БОЖЕ

52

neni4a

преди 9 години

До ТОДОР ХРИСТОВ Писал съм и то преди 2 дена Инак голям майтап с това бетониране Скоро на опълченците ще им лепнат прозвището Ал Капоне и те като него ползват бетон Хайде да видим кои ще са следващите бетонирани . В МАриопул има 4-5 нато съветници,които могат да станат и те паметник,да ги пратят на Обонго като колет както са бетонирани

51

какво

преди 9 години

Няма нито сигурност нито безопасност в Европа,и какво търсят САЩ в тази организация!?

50

123

преди 9 години

ОБСЕ-слуги на САЩ!!!

49

истина

преди 9 години

А защо ОБСЕ,не каже кой причини всичко това,защо преди преврата всичко беше наред нямаше война и смърт и никой не искаше Крим,защо лъжат и не признаят че след намесата на САЩ започна тази касапница а и ОБСЕ има голяма вина защото не стори нищо да спре хунтата в Киев да избива мирни граждани да разрушава села и градове с оръдия и ракети,поредната паразитна не работеща организация командвана от САЩ.

48

ивко

преди 9 години

До АнонименНе си ти човек, който може да ми дава оценка. Припомни си първо правописа. Не искам да се заяждам с теб -не си ми на нивото.

47

ТОДОР ХРИСТОВ

преди 9 години

До neni4aА ТИ Г-Н ГЛАВЕН ГОТВАЧ НА УКРОПИТЕ ОТ ЛУГАНСКОТО ЛЕТИЩЕ НАПИСА ЛИ СИ СВОДКАТА ЗА ТВОИТЕ ЛЮБИМЦИ ХАРКОВСКИТЕ ПАРТИЗАНИ И АКЦИЯТА ИМ ОТПРЕДИ ТРИ ДНИ? КОПНАХ ТИ ИНФОТО НА ЧАТА АКО СИ ПИСАЛ БРАВО АКО НЕ СИ ДА СЕ ПОПРАВИШ ВЪЗМОЖНО НАЙ-БЪРЗО ЗАЩОТО ВЕЧЕ ВСЕКИ МОМЕНТ ЩЕ ПРЕВЗЕМЕ ОПЪЛЧЕНИЕТО И ДОНЕЦКОТО ЛЕТИЩЕ-ОСТАНА ИМ САМО ЕДИН СЕКТОР НАЕМНИЦИ ЗА ПРОЧИСТВАНЕ И БЕТОНИРАНЕ И СЕ ОЧАКВА ПЪЛНОМАЩАБНО НАДИГАНЕ НА РУСКОЕЗИЧНИТЕ В ЗАПОРОЖСКА,ХЕРСОНСКА И ОДЕСКА ОБЛАСТИ ВЪВ СЪВСЕМ СКОРО ВРЕМЕ!