9

Българин-АБВ

преди 9 години

Българската политическа класа трябва да понесе своята вина и отговорност за довеждането на КТБ до днешното й състояние, както и до банковата криза, която предизвика с безпочвените си обвинения и неправомерни и противозаконни действия. Предлагам това да започне с Главния прокурор, Искров и лидерите на 3 политически партии.

8

мурджо

преди 9 години

скандално защо все оше не са пуснали хубавиците още на екскурзия до каимановите острови в бг няма съд които да съди за интерес нан 5 милионапречат само на жените да си харчат капитала не гии срам

7

Минаващ

преди 9 години

Полицайката в ляво е готина!КТБ и тази продажна страна не ме интересуват.

6

?!?

преди 9 години

Незабавно уволнение и съд за тия прокурори за оказване на натиск върху свидетел. Идиотско е да заевиш, че си занесъл 206 милиона лично! Това е абсурд, а прокурора го пише в обвинението, като чиста монета. Тая трябва да " супергърл", а прокурорите супертъпи.

5

Анонимен

преди 9 години

БЕЗУМНО БЕШЕ ЗАДЪРЖАНЕТО ИМ.РАБОТАТА НА СЧЕТОВОДИТЕЛИТЕ Е ОФОРМЯТ ДОКУМЕНТАЛНО ОПРЕДЕЛЕНИ ДЕЙСТВИЯ И ОПЕРАЦИИ.ТЕ НЕ ВЗЕМАТ РЕШЕНИЯ ОТ РОДА НА ОТПУСКАНЕ НА КРЕДИТИ.ЖЕНИТЕ ИМАТ ПРАВО И ИМАТ ЗАЩО ДА СЪДЯТ ДЪРЖАВАТА.БЕЗУМНИЯ ПРОКУРОР, КОЙТО ИМ Е ПОВДИГНАЛ ОБВИНЕНИЕТО СЪЩО ТРЯБВА ДА БЪДЕ СЪДЕН, ЗАЩОТО ИЛИ Е ИЗПЪЛНЯВАЛ ПОРЪЧКА, ИЛИ НАПЪЛНО НЕФЕЛЕН ОТНОСНО БАНКОВИТЕ ПРОЦЕДУРИ, КОЕТО НЕ ГО ОНЕВИНЯВА.И В ДВАТА СЛУЧАЯ СЛЕДВА ДА МУ БЪДЕ ТЪРСЕНА ОТГОВОРНОСТ ЗА РЕЗУЛТАТА ОТ ДЕЙСТВИЯТА МУ.

4

Shark

преди 9 години

Баси скапаната държава, скапаното правосъдие и всичко. На невинни хора да искаш 3000 лв гаранция. А кой пусна Цветан василев да изчезне и сега да го дирят с европейска заповед. Да се задавите дано с тази гаранция, *** долна ***!!

3

Анонимен

преди 9 години

България ще има да плаща обезщетения за тормоза над тези жени. Истинските виновници никой не ги закача.

2

КК

преди 9 години

Така е, когато БНБ и Прокуратурата се водят по акъла на престъпник като Пеевски и му разрешават личните конфликти с бизнес-партньорите му. :-)

1

KK

преди 9 години

БНБ и Цацаратурата яко се издъниха с тази афера. То не бяха чували с пари, че и на запис от банката били видели как счетоводителката ги изнася, пък после се оказа, че не било така, пък после, че били превеждани незаконно с години, пък после и това не било така, а било отпускане на кредит с дребни нарушения, пък после...Въобще, голям издън. А сега се чудят как да замажат положението