57

Анонимен

преди 9 години

Недей да повтаряш още веднъж тази фраза, господин Кънев! Какъв партньор може да ви бъде Бойко, ако между теб и него няма разлика от земята до небето, ние, привържениците на РБ, просто ще ви отсвирим завинаги. Имахме надежда, че в името на България, няма да се полакомите за власт и да кажете, че в Герб виждате партньори, но уви... Не издържахте и се обърнахте на другата страна, където са най-върлите ко мунисти. В БСП има много по-стойностни хора отколкото пребоядисаните гербери.

56

Крум

преди 9 години

Обърна ли пак плаща радане? Поздрави содомитския си чичо в изрел.

55

Да повърнем тук

преди 9 години

Да смяташ, че Бойко може да ни спаси от комунистите е все едно да смяташ, че Пеевски може да ни спаси от Цецко.

54

Винету

преди 9 години

До 56. А за кой, бе Ина? Имаш списъка на партиите -хайде чакам разумен отговор.

53

бай Петко

преди 9 години

Какво си мислите бе ? Като ядем марули не пасем трева. На колко ли дявола слугувате, а се правите на "оргинални". Това, желанието да налапате кокала, макар и пооглозган, ви прави толкова жалки, ама е добре ако можете да се погледнете отстрани какви сте мижитурки. Не случайно НАРОДА е казал...*** *** не хваща... " Той, НАРОДА, ще ви пише присъдата може и по-късно, но ВИНАГИ !

52

ognyanz

преди 9 години

Не съм сигурен, какво в нашите условия представляват тези т.н. десни ценности. Според Константин Тренчев българския капиталист инвестира не в производство, а в яхти и бентлита. Така че, да оставиш повече пари за тези, които и без това имат, не е начин да помогнеш нито на държавата, нито на безработните.

51

не може....

преди 9 години

...а трябва иначе при БКП.

50

П.Петров

преди 9 години

До паламудов. Внимавай какво си пожелаваш, защото ще е в друго измерение, ако ме разбираш какво ти казвам.( ама надали ).До Китов. Той Сокола от кога си мечтае за някой дето не се предлага сам, а се дърпа ... Бори се !Ама си мисли, че докато се бориш ще трябва да храниш 2 милиона и половина пенсионери и един милион ***, защото само те няма къде да избягат! Аз бях до тук!А за мен може да си спокоен, че няма да се върна, братовчедите и приятелите ми от години вече емигрираха.Няма за кого да се връщам!

49

Анонимен

преди 9 години

РБ е повече турски бардак с тази турска партия на Касим Дал и Корман Исмаилов, отколкото дясна. Не се заблуждавайте с тези, които по всяка вероятност ще се коалират с ГЕРБ, за да има и за тях парче от пицата. А знаете ли колко са гладни тия лешояди от РБ? Повярвайте ми те няма да останат в опозиция, а ще влязат или в коалиция с ГЕРБ или в коалиция с БСП и ДПС.

48

Алек

преди 9 години

Реформаторите са просто едни интересчии, които говорят глупости, а иначе са готови да се коалират с всеки, стига да се докопат до някой пост. Писна ми от службогонски партии

47

Ина

преди 9 години

Не бих гласувала нито за ГЕРБ. нито за РБ - и двете партии са прекалено фалшиви

46

Тодор

преди 9 години

Докато Кунева е в РБ не виждам какви са им шансовете изобщо да влезнат в парламента

45

ха ха

преди 9 години

Тези щели да се коалират с алчните от ГЕРБ, които нямат търпение да докопат нови милиарди от нови заеми на наш гръб! Долу ГЕРБ, а с тях всички техни притурки и клончета! Не забравяйте в 41-то НС как ДСБ мълчаха като плюнки почти цял мандат и ГЕРБ си вършееха, каквото си искат без никой нищо да им каже! Същото ще е и сега, ако го позволим!

44

Даниела

преди 9 години

И РБ и ГЕРБ са имитации на десни партии и не разбирам какво претендират да са такива?

43

Иван

преди 9 години

Кънев все повече започна да заприличва на Бойко с тези си изказвания, скоро очаквам да започне да обяснява и за " конграчулейшънс"

42

Анонимен

преди 9 години

Борисов и демокрация??? Че на тоз някой ако му каже нещо на въпреки и позеленява, раздава депутати, като джобни монети, винаги в първо лице говори .......................

41

Избирател

преди 9 години

Преди да обиждате, по-добре се запознайте с програмите на партиите и тогава критикувайте. ББ нищо няма да промени, трябват ни реформи във много сфери, а ББ какво предлага? РБ заслужават шанс!

40

Демократ

преди 9 години

Радане, вземи си Мутрата в къщи, но не ни я пробутвай на нас!И престани да обиждаш с изказванията си истинските демократи. Ние никога няма да приемем този популист, мутромилиционер и криптокомунист!Тази подмяна да ни пробутвате *** за десен политик няма да мине!С такива изказвания РБ най-много да вземе 1% и да продължи да се умилква около този мутраген!*** ви обижда всеки ден, а вие му се натискате!Май сте кръгли ***?!

39

Анонимен

преди 9 години

Само демократите ще спасят родината ни от червената чума!

38

Бай Иван

преди 9 години

Ще имаме стабилна коалиция, но антибългарска. Каквото си изберете след това ще му сърбате попарата.