6

vesko02

преди 9 години

Някой журналист написа ,че болестта стигнала до прокуратурата ,обаче още никой не се е разболял.

5

КОМ

преди 9 години

Не се притеснявайте,като измрат животните "син език" няма да има!

4

Пако

преди 9 години

Боцко, айде не ми обяснявай как си заработвам парите. Особено като си доста далеч от бизнеса. Заради тия некадърници загубих стотици хиляди лева тая година и ми идва да ги избеся всичките дето са там сега. Предния (Греков) поне си разбираше от работата и ако го бяха оставили още малко да поработи сега нямаше да измират стотици животни всеки ден! От мен помнете - следващото герберастко правителство ще бъде свалено не дни, а часове след като бъде назначено!

3

боц

преди 9 години

Абе Пако, болестта вилнее от няколко месеца, а служебното правителство е от 20 дена!Този път няма да си заработиш паричките от Кутев.

2

боц

преди 9 години

Ама това изказване е равносилно на откритие!Доста трябва да е учил този директор, за да може да стигне до извода, че като застуди и изчезнат комарите, ще изчезне и болестта.Но явно още малко трябва да почете, за да стигне до извода, че през април-май, болестта ще се появи отново, ако не се вземат мерки от държавата.

1

Пако

преди 9 години

Много лош късмет извадихме с тия служебни некадърници - сигурно не са и чували за такава болест, камо ли за превенция или карантина. За всичко бяха виновни комарите, това си е истината. И не е виновно времето, че беше дъждовно лятото. Виновни са общините и служебния министър на земеделието, че не взеха мерки да бъде напръскано против комари. Т.е. то се пръскаше, ама с фирми на "наши" хора, които пръскаха с чиста водица и прибираха парите. Една такава фирма е ДДД-1.