135

burberry scarf black

преди 9 години

is really minimal and provides only a small amount of cushioning. However, that improves the tactileburberry scarf black friday sorashop.it/shop/panen/burberry-scarf-black-friday.html

134

тя

преди 9 години

тоя пентагон , това НАТО са най- големите престъпници на света.Ако настъпи край на човешкия род те ще са виновни.

133

тя

преди 9 години

Пентагона не иска да се помага на бедстващите хора , защото са руснаци.

132

Анонимен

преди 9 години

Автоколонна с российской гуманитарной помощью востоку Украине подверглась миномтному обстрелу при подъезде к украинскому городу Луганск в пятницу.При подъезде к Луганску на холмистой местности автоколонна была обстреляна из миномтов со стороны района, занятого подконтрольными Киеву военными формированиями...НЯМАМ ДУМИ

131

Коледа иде!

преди 9 години

До bg 162Отговарям на въпроса ти. Гнусавецът Турчинов е евреин, макар че се прави на християнин-баптист. С една дума - ***! Яценюк точно е евреин, както и Коломойский! Аваков е Авакян. А Петро Поросьонко е от Болград, но няма нищо българско, даже не е прихванал трошичка от българското. ***, угоена със сало, после с шоколад, бонбони. Какъв ли бекон ще излезе от него с тази диета, когато му дойде Коледата? Украйна ще бие своите фашисти!USA сега само се надува, но срещу нея е Голямата Мечка!

130

Ъц

преди 9 години

Ако, хуманитарната помощ за бедстващото население на Донецк и Луганск се нарича "агресия" от западния политически елит, то тогава как би трябвало да наречем истинската агресия от страна на на запада срещу Югославия,Афганистан, Ирак, Египет, Либия, Сирия, Йемен

129

pastoral

преди 9 години

това, че пентагонът (петоъгълник. очертания на звезда) и отрочето му нато са си присвоили правомощията на междунар. съд с права и да изпълн. присъдите си със сила не е нищо ново за съвр. свят. въпросът е кога пентаг. и нато ще бъдат реално осъдени за влзането и подкрепата на Нехуманитарни конвои в различни точки на света, с което и в момента се намираме в свет. война. хуманитарен конвой на съд в хага за невоенни "престъпления". некои биолог. единици здравата са изкукали от липса на здрав разум.

128

1

преди 9 години

За живота няма разрешение! Или живееш или умираш. Тезата на Пентагона е да се мре, докато чиновниците си клатят мъдите по бюрата и си броят пачките от подкупи. Чудя се, хуманитарната операция в Ирак как ще се охрактеризира от Пентагона? Смешници.

127

Анонимен

преди 9 години

Американското лицемерие и подлоста им е безгранична--няма толкова долни хора по-света........Никога не съм подържал Русия-----но отсега нататък съм фен на Русия

126

Башар ал Асад

преди 9 години

Пентатгончето щеше и мене да бомбят ама се скриха като плъхове ха хахаха ще ядете х ....на великия Путин !!!!

125

Пентагона

преди 9 години

Ужас!Вече никой не ни бръсне за сливи.

124

БоСимеонов

преди 9 години

На това му се вика куче със салам да биеш

123

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен166 Америка Канада и ЕС пратиха като хуманитарна помощ суха храна , бронежилетки , и каски с което много спомогнаха за намаляването на хуманитарната ситуация, не малко чиновници и генерали продадоха помощите на роднините на участниците в АТО и си помогнаха в тези трудни времена.

122

Анонимен

преди 9 години

Че са арогантни руснаците, арогантни са. Ама не виждам това каква връзка има с избиването на хората от източна Украйна.

121

Анонимен

преди 9 години

До колибриТо Киев праща хуманитарен конвой но до тези градове които са под негова власт в Луганск не стигна, и според свидетели от този конвой два камиона са раздадени пред камерите на журналистите останолото в местната търговска мрежа , който има пари ще получи хуманитарна помощ, пенсионерите и децата да се оправят сами.

120

Анонимен

преди 9 години

От няколко месеца слушам Украйна и НАТО да съобщават за струпване на руски войски по руско - украинската граница. До сега трябва да са станали около 2 милиона войници. Всеки момент се очакват да избухнат епидемии от дизентерия, коклюш, вариола, варицела и т.н. в крайграничките кампове на руската армия. Това ще редуцира проблема и великата украинска армия ще може да пише по вестниците, че е унищожила най - голямото военно формирование в историята на Русия... Слава на Украйна...;)

119

Анонимен

преди 9 години

Относно НАТО то вече стана лъжливото овчарче, то бяха струпвания на войски по границата, то бяха маневри, то бяха конвои, то през границата постоянно се прехвърляло оръжие, и когато стане вече никой няма да обърне внимание.

118

Анонимен

преди 9 години

Пентагона да си наляга парцалаците, защото да го не нагази солдатския ботуш, което ще реши 90% от световните проблеми.Всяко търпение си има граници,особено когато се касае за човешки живот.***.а цялата планета с проблеми, сега друг трябва да им ги оправя!Откъдето минаха само купища л.... оставиха!Като не ги бива за световен полицай, да си се прибират у дома и да оставят хората да си се оправят сами- по-лошо няма да стане.Да си развиват "демокрацията" у дома и да си се радват на "америк. мечта".

117

колибри

преди 9 години

Тези дета са против конвоя искат да кажат, че да - трябва помощ, но ако може да е от тях, а не от Русия. Пък те сега не могат да пратят...........

116

Анонимен

преди 9 години

189, тая ислямскадържава е изкуствено създадена, че американците да имат повод да останат в региона