144

Анонимен

преди 9 години

Върнате парите,които откраднахте от КТБ

143

до 175

преди 9 години

искрено се смаях на съченението ти, само дете на 10 г може да е автора. това сте вие некадърни от където да ви погледне човек.. ха ха ха продължавай размиваш ни..

142

Горублянски

преди 9 години

До Хашимиджан Кузиев "..не мога да разбера как не стана ясно на тъпите американци, че и на други подобни ***,че тази РУСИЯ няма нищо общо с онзи СЪВЕТСКИ съюз.."Хахахахахахаха!!!! Като прочетох този виц и си оплюх компа с кафе от смех...

141

12 годишен Джак

преди 9 години

Вече са подпукали и Джак Даниелса ***! Бил стар и опасен !!!Вече новините за блядистан трябва да са в рубриката : хумор и развлечение

140

pastoral

преди 9 години

като сме се разговорили за символика и актове, 1во трябва да се каже, че за държавата с малко над 200 г. история най-характерните култ символи са мак'доналдс, кока-кола, супер/спайдър/батмени (с продължители рамбо/роки 1-5), които стават основни символи и в източена европа, понеже са носители на "свободата", в която дори фау' меркел до ден днешен вярва твърдо и непоколебимо. стат. на свободата не я броя за ам. символ, защото е фр. произв. мк'доналдс е родител на фатмен нездравословното хранене.

139

бо

преди 9 години

Интересно какво си мислите,че ядете от т..н. Родно производство! А центровите по хибридизация, с които се гордеехме през 80-те какво са бе безмозъчни кратуни? Само че тогава мълчахте защото имаше Белене и гласувахте с двете ръце за родната "наука". Лицемери! Червената агитка, прав ли съм, а? Бушовете нямат равни в дезинформацята на простолюдието....Докога ще им връзваме само не знам!!!

138

хахаха

преди 9 години

да плющат пироги и квас

137

Анонимен

преди 9 години

Путин и той много обичал бургери и редовно пращал охраната да му купува от Макдоналдс, но един ден намерил в бургера листче на което пишело: *** *** руснаци и Путин толкова се ядосал, че се изпуснал в гащите, от тогава Путин мрази бургерите на американците!

136

Анонимен

преди 9 години

До Мисакачи НакураЧУДЯ СЕ ЗАЩО СЕ НАПЪВАТЕ ДА ПИШЕТЕ ГЛУПОСТИ КОЛКО ЛОШИ БИЛИ ХРАНИТЕ В МАКДОНАЛДС И В СЪЩОТО ВРЕМЕ ВСИЧКИ ОБЕКТИ СА ПЪЛНИ С ХОРА ????? СТИГА С ТОЯ ПУТИН ...

135

РЛ

преди 9 години

КОМУНИСТИ ... КВО ДА ГИ ПРАВИШ ... ВЪРВЯТ 100 ГОДИНИ СЛЕД ОСТАНАЛИЯТ СВЯТ ...

134

васко

преди 9 години

Как да им вярваш на такива хора запада лош на Путин детето на запад Америка лоша а на тая *** Жириновски и двете деца в Калифорния и се питам защо не са в Крим

133

охболи

преди 9 години

Ама какво си позволява Путин ,Макдоналдс е символ на демокрация,свобода,просперитет и най-вече символ на здравословно хранене.Това са висококачествени ГМО продукти,безвредни трансмастни киселини,полезни хормони и нетоксични антибиотици,не ми се мисли как ще растат руските деца без тези основни храни!

132

Анонимен

преди 9 години

трябва да бъдат изгонени и от България

131

Контрашамарът

преди 9 години

Контрашамарът на Москва излиза много солено за Европа. Насилват България да им купуваме ГМО-тата. Русите удариха и Япония с контрасанкции. Един огромен пазар е изгубен за много дълги години, заради тъпите Евроглави. Евросъюзът няма пари да компенсира загубите. Отделя някакви мизерни пари, които са хапка за замиращата търговия и производство на земеделски продукти.

130

Анонимен

преди 9 години

Евалла Путин....само така. Тия боклучави сандвичи да се разкарат. Не искаме гадните им полуготови храни.......имаме си кухня сто милиона пъти по добра.

129

Анонимен

преди 9 години

тея чукове танцуват една напред и две назад...

128

Горубец

преди 9 години

Съветските болни - най-здравите болни в света!!! Нали така, товарищи русофилещи се любители на страната на алкохола, леките жени и най-могъщия репресивен държавен апарат- Sent from my iPhone от центъра на Горубляне

127

123

преди 9 години

Айде пак назаднаха тези със 100 гидини. Неандерталци !

126

f

преди 9 години

boychooo platena gnido

125

Анонимен

преди 9 години

Chuguni , nablqgaite na krushovata limonada i maznite banici.Interesno ka e tolkova zle makdonaldsa kak ima po 1 000 000 klienta na den ?Ama koi li ot vas si e napravil truda da prochete teksta :)Chukcha pisatel ne chitatel.