36

Иванчо

преди 9 години

Обсъждане в час на класния:"Всичко за благото на човека, всичко в името на човека" - лозунг на строящия се комунизъм.-Другарко, искам да кажа...- вдигал упорито ръка Иванчо след дискусията на основната идея.-Е-е, добре, кажи Иванчо.-Аз зная и името на човека другарко.Та и другарката Драганова знае какви са идеите. Някой сеща ли се вече?(енапал овардЗ)

35

Dnes

преди 9 години

Партията на българските жени влиза в коалиция с "България без цензура" заради идеите, заяви Весела Драганова пред БНРКакви са идеите??? Но и дума няма за идеите!!!

34

sallaadin

преди 9 години

"Със стари ку.ви нов бардак не става" е казал народа, ама като се замисля какво лошо, стари, стари ама по-добре ку.ви, че то след 05.10.14г. и бая ***.асти ще се намърдат в парл ... ааа бардака де, а жребеца-***.а в средата е по-млад от Симеончо Пия.ицата и по-убав от Волен Пи.ката на дато тия двете им ги държаха. Айде на хайрлия да е ... докато не ги из...им.

33

Idealist

преди 9 години

Заради тази крава СИМЕОНЧО НИ ОПРАВИ ЗА 800 ДНИ. За тези хора мога да се изкажа само нецензурно!

32

Анонимен

преди 9 години

АМАН ОТ К--ВИ

31

Анонимен

преди 9 години

Ха-ха, тази влизала заради идеите! Какви идеи в този плазмодий и неговата сбирщайн шайка, бе краво смотана?

30

АНОНИМЕН

преди 9 години

Весела ми прилича на вечната синдикалистка баба Такева С мотото- ,,Които и да са на власт ,все сме с вас,,

29

изнервен

преди 9 години

Боже опази България! Питам: Предизборната кампания не започва ли официално след 5 септември? Защо този досаден нагъл урунгел вече се шири из страната на плакати?

28

Рали1

преди 9 години

Подсигури си финансирането,започна да прибира под крилото си забравени вече мераклии за партийни постове.Хапчетата,Бареков!"Пред журналисти,,новия политик способен на всякакви пируетикоментира приставането си на Ковачки/олигарх срещу който Бареков се бореше/,,Който от миньорите гласува за мен,ще работи,ще получава заплата,ще се пенсионира раноА които не гласуват за вас,,уважаеми Бареков?Ще бъдат уволнени?Ще стоят без заплати,ще се редят с ненужни купони пред празни магазини?"Варна 22.08.14

27

Анонимен

преди 9 години

Весела Драганова май доста е закъсала за пари.По време на царското управление си поживя добре,но явно парите са свършили и сега пак се прави на политик.

26

Потребител

преди 9 години

Не бях чувал за Партията на българските жени. Сега и не искам да чувам за подобна формация присъединила се към Бюрека.

25

Анонимен

преди 9 години

Боже господи защо ни наказваш с такива политици.

24

Анонимен

преди 9 години

ПЪЛЕН ПОТРЕС! "Протестна мрежа" при Близнашки заедно с американската посланичка?! Лъсна новото Политбюро!

23

ИДЕИТЕ

преди 9 години

Какви идеи бе ХА ХА ХАВсички ни представят идеите си преди изборите а след това вместо да реализират идеите ни обясняват колко лоши били другите и ги анализират по 4 години. Е на мене анализа ми стига искам да виждам действия. 25 години анализи стигат!!!

22

Анонимен

преди 9 години

Веселка 15 години е все с една прическа,как не си омръзна на себе си не знам,а земи малко смени имиджа бе жена

21

до 16

преди 9 години

Нека все пак да не бъдем толкова късопаметни и да си спомним, че политическият път на Борисов, тръгна именно от НДСВ и с личното застъпничество на така наречения Цар, който тогава беше от Силните на Деня, поради традицонната тъпотия на БГ-материалеца-електорат.

20

АНОНИМЕН

преди 9 години

И тези двете ,ако са истински жени ,то аз съм извънземен,жалки кариеристки.

19

тролгеносен

преди 9 години

Не знам защо ама Весето все си я представям по шушонки, с ролки на главата и да плете каренца на една кука....И боба да къкри на печката...

18

ицо

преди 9 години

Номер 5.....Да приятел изключително образована е Калинчето,та нали беше една парцалива водеща в СКАТ и не слизаше от господари на ефира,иначе и тя сега акъл лее от парламента....Вие тази да сте я видели на трибуната нещо някога да казва...дъвче това сурогатно майчинство и тва си е.....образована та образована.

17

Венелин

преди 9 години

Весето малко се надценява, ама виж Калинчето...