32

ekspet

преди 9 години

За първи път се радвам, че е спряна обществена поръчка от ГЕРБ. Дано поне да се върнат на първия вариант електронното здравеопазване да е по естонския модел. Тази боза дето я пуснаха беше чиста кражба на 12 млн. без резултат.

31

Винету

преди 9 години

Поправка в заглавието :)) Той не е спрял поръчката,просто я е отложил за наши хора,като му дойде времето !

30

Анонимен

преди 9 години

До bau Много си *** и алчен! На такива като теб *** от 25 г ви внушават че държавата е лош стопанин и само частното е свещена крава която тряббва да се пази охранва.И като е така защо частниците не ви строят училищата болниците не ви помагат при бедствия ами цоцате държавата.При всички частници има двойно счетоводство и се работи за никакви пари и когато дойде време да търсиш пенсия (пак от държавата!)ще бъде смешно малка.И това е така защото държавата разполага с 20%от БВП а частницит

29

681

преди 9 години

Разбира се, че ще ги спра!Под тях стои подписът на бившата и това значи, че комисионните за тях би трябвало да ги тя а така с нови договори аз ще гушна бая хилядарки.Ето това е простата истина!

28

lewskar

преди 9 години

Браво Миро , може би ти си най-сполучливото попадение в служебният кабинет .Дано на Тиквата му уври главата и те покани да продължиш!Познавам човек и повярвай те ми ЧЕСТНОСТА му е пришита , а и разбира от всичко в тази Здравна система -жалко само едно , че и най честният не може да се оправи ако не я промени.

27

Анонимен

преди 9 години

Евгения Европейсканещо май прецежда неудобната информация

26

поръчка 12млн.лв

преди 9 години

спряна е поръчаната електронна система се предвижда тя да може да се ползва от 1000 компютъра, при положение, че само личните лекари са 5000, а отделно към нея трябва да се свържат всички аптеки, болници и регионални здравни служби. Не е предвидено и да се интегрират сега съществуващите системи, които се ползват в здравеопазването

25

Песен на апачите

преди 9 години

Ох Винету, ох кеф :))

24

Анонимен

преди 9 години

Мирослав Ненков президент

23

атакист

преди 9 години

Браво, поредната църква гори и поредни жилищни блокове са бомбардирани в Луганск!!Това ли подкрепяте, братя и сестри, Ционистките главореци и дете-убийци на Киевските болшевики разрушават градове и избиват мирно население?Нима подценявате децата си, които след няколко години ще са достатъчно израснали за да ви питат за тези събития и да ви потърсят отговорност?

22

Смях

преди 9 години

Таня Андреева беше дъното. Голям "експерт" - пълен резил.

21

bau

преди 9 години

Всичко, което се управлява, ръководи, регулира и стопанисва от държавата, тъне в разруха - НЕК, БЕХ, БДЖ, ВиК-тата, завода в Сопот, образование, здравеопазване и много други. Държавата (българската) е възможно най-лошият стопанин, единствено частната собственост може да гарантира развитие. И частниците крадат, и частниците ментят, но те гледат бизнеса им да върви, а с него върви и икономиката.

20

Анонимен

преди 9 години

Амане, тоя дето му викаш, че не разбира СИГУРНО разбира повече от теб, па и от оная ТА. И не е от ГЕРБ и не е от БСП,ДСП, май и от РБ не е.

19

анонимен

преди 9 години

Браво на новият Министър.Я виж ти колко скоро всичките болни шефове оздравяха.....

18

Анани

преди 9 години

Браво! Аман от срахливи политици подлизурковци.

17

КК

преди 9 години

Оставете това правителство да работи 10 години.

16

Анонимен

преди 9 години

До АТАКА ПОБЕДА!Гледай сега ще ти запиша час при психолог и за твое добро е да отидеш (можеш да вземеш и останалите от партийката ти)... утре в 16:00 добре ли е?

15

анонимен

преди 9 години

Поредният ненормален Министър.Постъпвам с хипертонична криза в районната ми болница "Света Ана".Не могат да я овладеят и една наистина приятна и загрижена лекарка , иска да ме остави в Кардиологията.Да ама няма място , обажда се в ИСУЛ. И там няма място.И вика Бърза помощ да ме разкарват по болници.Една голяма майна , качих се на такси и при един знахар.Няма здравна каса,няма избран екип срещу 1000 лв.Да ви го н....кам на ненаситните ''ЛЕКАРИ'"Беж в Америка.Чакат ви с нетърпение пациентите

14

АТАКА ПОБЕДА!

преди 9 години

До EvilМИСЛИ КАКВОТО ИСКАШ НО НИЕ НАЦИОНАЛИСТИТЕ ЗНАЕМ ЧЕ РУСИЯ Е ЕДИНСТВЕНОТО СПАСЕНИЕ НА ТОЗИ СВЯТ И САМО ПУТИН И ВОЛЕН МОГАТ ДА СПАСЯТ СВЕТА И ВСЕЛЕНАТА ОТ САЩ И ЕС И СОЦИАЛИЗМА ДА ПРОЦЪФТИ ХИЛЯДИ ГОДИНИ НА ПУК НА ГОСПОДАРИТЕ НА САЩ И ЕС ОТ САТУРН И ЕВРЕИТЕ МАСОНИ КОИТО ИСКАТ ДА КОНТРОЛИРАТ БЪЛГАРИЯ ЗАЕДНО С ИЛЮМИНАТИТЕ ОТ САЩ! КАЗАХ!

13

1

преди 9 години

сигурно си ощетен та така ревностно плюваш всички които не са на твоето мнение ?