12

Анонимен

преди 9 години

Събрали се две нещастни обречени компании и пръкнали уродлива джаджа.

11

До ефтино

преди 9 години

Е ти си компетентния, аз не разбирам, все пак съм само земеделец, садя домати във фермата ми във фейса. за ключове ми че то имам само от трактора а паролите са ми : риба - меч. Добре че има хора като теб и порцелана да ми обясните тез нещица. Мерси пак

10

До ПорЦелан

преди 9 години

Благодаря човече, вече почти се бях отчаял, че никой няма да зачеше ХП и МС, ти ми оправи деня. Кажи сега нещо и за Apple, Android, IBM, Philips и магазини Мания, все пак явно си компетентен по всичко, а и има ли бъдеще пистовия газ, кога ще почне 3-та свтован война, колко е външния дълг на щатите и по колко литра водка на ден пият руснаците. Предварително благодаря за отговорите.

9

ефтино

преди 9 години

6. каква криптография бе момко, след като имаш паролите и ключа.

8

ефтино

преди 9 години

до три. знам как се пише евтино, но ефтиното е скъпо. с ефтиното наблягам на такива неграмотници, като вас, госпожо. как ме виждате да държа всичката си кореспонденция, лични снимки, фирмени документи в един мейл? или ми препоръчвате да нося тази джаджа само за си мейлвам с някого готварски рецепти.

7

ПорЦелан

преди 9 години

Никога повече HP! Имам няколко в стаята на които чакам да им стане остатъчната стойност 0 за да ги бракувам. Заминаха точно след две две години и няколко месеца. Стемо (ужасни пед.ли) казаха без да ги погледнат - дънна платка с цени като за нов лаптоп. А Вин 8.1 е най-големият шит който съм виждал някога.

6

Анонимен

преди 9 години

Плъзнаха компетентните пак, разнищиха криптографията, ЦРУ и облаците, сега да видим кой ще се появи да наплюе хардуера, ОС - а, че и ХП и МС като цяло

5

Анонимен

преди 9 години

Но се опасявам, че у нас пак ще са си по няколкостотин, заради специфичните БГ условия и традиции

4

ККК

преди 9 години

Това с облака наистина е по еВтино решение, но аз също споделям опасенията на Но2.За мейла си прав, но за чат клиентите дето ги ползваш, и като цяло според мен личното пространство в интернет вече е компрометирано

3

Анонимен

преди 9 години

До не благодаряАми сега къде се намира? За личната ти кореспонденция става въпрос. Предполагам, че ползваш уеб базиран е-маил от типа на abv.bg, yahoo или gmail. Та къде ти е кореспонденцията? И се научете пише се еВтино!

2

не благодаря

преди 9 години

значи всичката ми лична кореспонденция и информация ще се намират на "сигурно" на определено място в интернет. много ефтино, като трик. наистина.

1

Анонимен

преди 9 години

9'' таблет с андроид за $40 няма конкуренция