77

К . Б

преди 9 години

"Путин и Порошенко ще се видят идната седмица в Минск"ЗА ПОСЛЕДНО .

76

В оригинал

преди 9 години

Батько, а що цэ там, на поли шумить? Цэ москали на танках йидуть. А що цэ в нэби гуркотить? Цэ москали на литаках. А що цэ так смердить? Цэ я, сынку, обисрався, но нэ вид страху, а вид лютойи нэнависти!

75

Анонимен

преди 9 години

Аха, Путин сигурно е решил да си върне откраднатото от Украйна и да си прибере еничарите от там, та затова е решил да се среща с Порошенко. Ако мисли че ще замрази конфликта както Абхазия и Приднестровието дълбоко се заблуждава. На света вече му писна от московските лигавщини да крадат като пладнешки разбойници територии от съседните си и този път номера със замразяването на конфликта няма да мине.

74

maxsimos

преди 9 години

До MINIMUSМного си грешка малкия.Геополитиката не е за твоята главица,Виждам че не си наясно с нещата.

73

maxsimos

преди 9 години

До До maxsimos 163А ти що питаш? харесва ли ти ника и аватара?

72

maxsimos

преди 9 години

До До maxsimos 163А ти що питаш? харесва ли ти ника и аватара?

71

maxsimos

преди 9 години

До До maxsimos 163Виж брато имаш нет,там излиза ника какво значи.Работя за maxsimos.

70

maxsimos

преди 9 години

Само това е американския интерес.Шистов газ и елеминиране на Русия като доставчик на Европа.Пари пари и отново пари.Американските евреи не им пука за убитите православни християни.След като неможаха да окупират Сирия,и през нея , Ирак и Турция да докарат до Европа газ от Катар и Саудицка арабия,американците решиха да елеминират Русия чрез залежите на шистов газ от Украйна.А и американски снабдител за Европа означава подкрепа за отиващия си долар.

69

maxsimos

преди 9 години

До MINIMUSТи май не разбираш,а само критикуваш без основание.Изложи твоето виждане за ситуацията щом си толкова навътре в украинската криза.Нормално е Камерън да отпусне нали залога за САЩ и Великобритания е голям.Големи залежи на шистов газ в Юго-източна Украйна.Но там нещата не са толкова прости.Те слагат тигана преди рибата да е хваната.А кои ще подпомага американските окупатори и ше вземе част от пая?Според теб кой?Потрошенко или Коломойски?

68

maxsimos

преди 9 години

Потрошенко е наплашен и търси помощ.Не мисля че Путин ще му стисне изцапаните кървави ръце.Той ще изкара поредния си коз.Признаване на Новориссив или отваряне на втори фронт,според мен Харков и Мариупол.А Потрошенко няма друг избор защото ЕС го натиска за Десен Сектор,а Коломойски и главореза Ярош няма да се дадът без бой.Вече е обявена награда за главата на замесника на Аваков,защото се е доказало,че той е ликведирал Саша Белова,дясната ръка на Ярош.

67

Анонимен

преди 9 години

Г-жо Мъркел знаеш ли че ФРГ също е изпратила ПОМОЩ, 1 танк с знамето на ФРГ и десетина немци в подкрепа на опълченците. Тези хора ще изтрият срама от приклекналото положение на тяхното правителство пред НЕОфашизма - днес разтрелвал мирни граждани.Браво на новите Герой на света.

66

bg

преди 9 години

Mishelle Obama e transgender.

65

maxsimos

преди 9 години

Самия факт че това е среща на тройката от Таможеной союз и присъсвието на Потрошенко и ЕС е или молба да бъде пуснът руския газ и нефт за Украйна,или отмяна на руските санкций.Все пак идва зима.А и Потрошенко е наплашен от Димитрий Ярош и неговия "Десен Сектор" и спонсора им Беня Коломойски.

64

ДО гурбетчия

преди 9 години

Знам че не си заслужава даже да се обръща човек към теб, но ще се прежаля. Имам въпрос, ти в действителност ли си толкова ***, необразован, елементарен, недалновиден, необективен, ограничен, злобен и безчовечен, или само така се преструваш? Омръзна ми по всички сайтове да пишеш глупости и да запълваш мястото вместо някой умен коментар. Препоръчвам ти да се скриеш, да идеш до някоя библиотека, да се поучиш, па после - ше видим.

63

maxsimos

преди 9 години

На срещата ще му забият шамар на Потрошенко.ЕС се отказва от Украйна.Във връзка с последните събития в Украйна и шокиращите действия на украинските власти ЕС е взел решение да отмениподписването на втората икономическа част от асоциацията на Украйна с ЕС.Така също слагат под съмнение легетимноста на украинското правителство.Ние сме шокирани от действията на украинското правителство в Донбас и поддържаме плана на Русия по реголирането на украинската криза.Джеф Нонберг.

62

Анонимен

преди 9 години

До onzАми аз кво ти пиша, нещо друго ли!? Щото ти пишеш, че ти става драго, че има някой, дето е по-изпаднал, е, пък аз ти пиша, то румънците, като видят наште заплати, представям си колко драго им става на тях! Айде, светни се...

61

на фронта

преди 9 години

Според Съюза на войнишките майки в Украйна, на фронта на ден загиват средно по 50 войника. Браво, Порошенко!

60

Анонимен

преди 9 години

До onz"*** ми е драго като знам че има некой по изпаднал"***, ами то тогава, представям си колко драго им става на румънците!!!!!!!!!!

59

maxsimos

преди 9 години

А г-жа Мрънкел чий го дире между двамата?А защо не виждам главния заподозрян Макак Обонго?А да има проблем с предишните му съподвижници от ИДИЛ,а и вътрешен проблем с чернокожите му събратя.

58

коко

преди 9 години

Срамота.Славяните се трепят,западняците и американците се радват.А българите им правят фелацио.