75

Българин

преди 9 години

За какви "борби",за какви чудеса говориш бе г-н БлизАшки.?Стига си демагогствал. Нали това "задкулисие"те направи премиер?

74

задкулисие?

преди 9 години

Абе къде е оня *** Данчо Ментата да разкрие всичко около Мишо бирата?Кой лъже в БОСТАНа?По-голямо задкулисие от това да назначиш *** със спрени права за министър или да назначиш зам.министър за това,че е бил на площада или от "Ало Ваньо",или от такъв който фалшифицира подписи за референдум!Какво задкулисие те гони тебе бе Мазнишки?

73

Анонимен

преди 9 години

ovcev susto e ot GERB...

72

Анонимен

преди 9 години

Я попитай уволнените и пенсионираните насила? Ами той Йовчев мамата им е.а на органите на реда! И благодарение на поредната "гениална" реформа в системата за сигурност, сега на улицата имаме десетки бивши полицаи, съдържащи достатъчно интересна информация!

71

Анонимен

преди 9 години

Близнашки, много плещиш. Мине се не мине, нова дъвка - забравихте олигархията, сега на мода излезе задкулисието. Абе, Близнашки, ти знаеш ли, че си част от задкулисието?

70

Анонимен

преди 9 години

gerb sa ot predkulisieto i si imat Caca - Tanov i bb vse bez greska Kostinbrod i tn i tn

69

876

преди 9 години

ВЪВ ВРАЧАНСКО ВСИЧКИ *** ГЛАСУВАХА ЗА ДПС ...ЗАЩО ЛИ ...

68

ognyanz

преди 9 години

Близалков и задкулисието - тема за професура. Що наука може да се извади от такава монография!

67

Анонимен

преди 9 години

Че как ще се страхуват нали ТЕ и българските СМИ са задкулисието!

66

Музикант

преди 9 години

Аз съм протестирал 400 дни. Бях първи вувузелист до паметника на Цар Освободител. Роялиста беше назначен за зам. министър на културата. Няколко от свиркаджиите и тъпанджиите също бяха назначени за зам. министри. За мен място не остана , а времето изтича. Има и друго безумие. Никой не е виждал Йордан Бакалов на протестите, а той беше назначен за вътрешен министър. Всички очаквахме за шеф на МВР да бъде назначен човекът който счупи задното стъкло на белия автобус. Питам , така ли ще я караме ?

65

Анонимен

преди 9 години

Че то точно задкулисието се режисира от "органите на реда " ! На , създали са си " ред " и си го поддържат !"

64

Стефан

преди 9 години

Тези избори са много важни за страната и дано нанарода бъде позволено да направи избора си честно, а не вота му за пореден път да бъде опорочен, все пак много добре си спомняме аферата Костинброд. . . .

63

Емил

преди 9 години

Това сега действие на Близнашки ли е или на началника му Бойко, който просто го ползва за лице на операцията?

62

Цеци

преди 9 години

След като рейтинга им стремглаво пада от момента на назначавенето им, най-сетне кабинета се сети да направи нещо, което да спечели някакво одобрение. Лошото е, че се вижда, че това е продиктувано по-скоро от стремеж за рейтинг, а не от желание за работа

61

Тони

преди 9 години

Близнашки и хората му са назначени от Плевнелиев, за да подсигурят лесни избори за ГЕРБ и това е поредната стъпка към реализацията на тази единствена реална цел за този кабинет

60

Алек

преди 9 години

Това е първото нещо направено от кабинета, което да не е пълна излагация. Надявам се, че като се появи повече ясното по случая ще си остане така

59

Марин

преди 9 години

Имам усещането, че това правителство само разчиства съперниците на ГЕРБ за купуване на гласове

58

Бошето

преди 9 години

Въпреки мнимите резултати още не съм сигурен, че служебния кабинет ще се справи със ситуацията

57

Весо

преди 9 години

Не разбирам само, защо Близнашки позволява името му да бъде разрушено заради този пост, който му подари марионетката на ГЕРБ-Плевнелиев

56

Пламен

преди 9 години

Ами на Бойко и ГЕРБ кога ще им дойде времето?