83

Анонимен

преди 9 години

Ama chakaite sega, mnogo romski semeistva jivushti v selo Bqla cherkva, sa protiv romska familiq! Neznam koi kolko e gledal novinite no az povecheto vqrvam na ochite si ot kolkoto na sluhove!!!

82

Ко Не

преди 9 години

Къде са футболните запалянковци, когато ти трябват .Никаква организация ......

81

Анонимен

преди 9 години

Е колко пъти се местят. Как така отиват някъде и се заселват. Кой им дава разрешително да си строят къща ??И не се ли проучва от къде идват.На тези гледат ли им личните карти с адрес ??

80

pastoral

преди 9 години

В началото всичко беше спокойно, но после станаха агресивни и нагли. винаги се получава така с "проблемните фамилии", защото те възприемат цивилизованото и толерантно отношение към тях, като признак за слабост и покана за безчинстване и самоуправство. "Те призоваха полицията да провери домовете им и обявиха категорично, че нямат брадви и ножове" сигурно и вилици, и лъжици нямат. партиите заиграващи се с "проблемните фамилии" за да печелят гласове са по-голямото зло, отколкото "пробл. фам."

79

Stamat

преди 9 години

Premestete gi v Pernik :-D

78

До HLC

преди 9 години

Никой няма нищо против ***, които работят.Незаконно постройки не бива да се търпят, няма значение кой е собственикът. Заради такива строежи се случват нещастия, и освен това, никой не е над законаПечеленето на пари, макар и чрез честен труд, без обаче да се декларират доходите, с цел да не се изпуснат и соц.помощи, си е чист грабеж. Тук няма какво да коментираме. Който го прави, не се е интегрирал в българското общество и гледа на това общество като на враждебен обект,подлежащ на грабеж

77

До 107

преди 9 години

Републиката ни била ислямска?! Защо бе, човек?

76

ognyanz

преди 9 години

Ако и полицията и съда си вършат работата по същия начин: само да записват кой какво казал, нищо полезно няма да излезе. Трябват доказателства от свидетели и виновните да ги съдят по късата процедура. Само това ще респектира хулиганите и ще успокои хората.

75

Анонимен

преди 9 години

Гледах по една от телевизия репортаж сутринта. Даваха и двете страни по т.н. конфликт. Само не разбрах кои са ромите?

74

до 109

преди 9 години

Право казваш, но ако помолим *** да не пУбликуват и постовете, пълни с правописни и граматически грешки, ти и един няма да си видиш, синко.

73

Анонимен

преди 9 години

До BG Момче, бива ли такива исказвания да направиш, а да пишеш на "Маймунски"Предложение към администраторите, моля не побликувайт комнтари не написани на кирилица!!!

72

бялата смърт

преди 9 години

Не е мой проблем , проблем е на държавата , а държава няма , така , че пак не е мой проблем да му мислят специалистите от София , как си въртят икониката , белите се махаме , щом са евтни на брашното и скъпи на триците моля моля , внасяите си хора от където можете и спрете с мизерните си заплати , че сте за смях и пред китайците.

71

jan

преди 9 години

Продажната прокуратура ще унищожи още едно градче.

70

Анонимен

преди 9 години

Всички българи трябва да се вдигнат срещу безобразията на *** и неадекватната полиция, за да не се стига до Катуница 2.Браво на жителите на Бяла Черква.

69

Ъц

преди 9 години

Знаете ли коя е най успешната Интеграция за всички без изключение от етнос или вероизповедание????ЗАКОНА и неговото прилагане и реално работещите Институции, които го прилагат!Държава, като нащата в която престъпниците - без значение но тяхния социален статус - се чувстват безнаказани, винаги ще тлее социално напрежение.

68

Мишо

преди 9 години

А наесен Станишеу като поиска 700 000 подписа от Цв. Кънчев,от къде матриал,А . Требе си електорат брат,нема лабау. СПОКОЙНО БРАТЯ,КОМУНИЗЪМ ЩЕ ИМА ЗА ВСИЧКИ.ЗЕЛЕНИТЕ ЧОВЕЧЕТА ИДААТ.ПУТИНОЦИГАНИЗАЦИЯТА НИ Е В КЪРПА ВЪРЗАНА.

67

Antonim

преди 9 години

До ЗнаещВ Орландовци вече има пострадали - двама младежи са нападнати и са им откраднали заплатите. Поне за тях знам, а за колко не знам ...

66

Анонимен

преди 9 години

И какво значи интеграция - ами вземете ме мен да живея във вашите имоти: аз ще спазвам всички закони и ще работя, освен това ще плащам данъка на имота ви и всички разходи за ток и вода, ще се размножавам и ще наследят моите деца вашите имоти, а вашите бездетни деца - на улицата, след като вие умрете. И всичко това е законно. Съгласни ли сте с такава интеграция ? Което не искате да стане с вашето семейство, защо го приемате за нормално да се случи с държавата ни ? *** нация !!!

65

Анонимен

преди 9 години

'изселването' е най-голямата глупост...къде ще ги заселите? при други нещастни хора? до следващия инцидент или убийство? просто трябва полицейски участък във всяко населено място, зверски закони за посягане срещу полицай, особено от тълпа и нещата ще си дойдат на мястото...и да не ми излизат с обяснения, че нямало пари за заплати. имат за мерцедеси и продават земи за газостанции, ще намерят!

64

От 93

преди 9 години

Когато минавам покрай такива пришълки, те ме оглеждат любопитно, подчертано недружелюбно и неодобрително - летните ми рокли са скандални от тяхна гледна точка и нищо чудно скоро да ми дадат да разбера, че не е желателно да ги дразня с присъствието си по "техните" улици.