38

111

преди 9 години

Ха наздраве,другарю Миков!Каквото направиш-все е добре!Казват,че си попийваш.Ами ще си пийваш и още как!Ти си лидер на партията,не си шофьор,че да ти пречи!

37

vesko02

преди 9 години

Миков,собствените ви структури не могат да ви понасят ,какво остава за нормалните хора.

36

Попчето

преди 9 години

Ама защо така,да ме прощава Господ,станаха работите,г,син Миков?! Не трябваше ли 80 процента да са новите водещи,а от старуите да са САМО 20 процента,колкото,както казвате вие комунис тите ,да има някаква приемственост ?! Та това,което ни съобщавате хич и не е за радост ! Ами така,де - "Погледнал се Илия - пак в тия! " Партията си ,демек " старата дама " трябваше да я облечете в " нови дрешки" за да си мислим,че има някакава промяна,а така и за децата е ясно,че ще си якарате по старому...Амин!

35

seira

преди 9 години

До Анонимен 34:А, ТИ ДА СИ ВИЖДАЛ НЯКОГА КОМУНИСТ?!

34

:-)

преди 9 години

Докато водачи на листи са антипатични на хората другари като Мая Манолова, скоро няма да спечелите избори, др. Миков.Айде, наздраве!Татлъ олсум, както казва коалиционния ви партньор :-)

33

Ö+=

преди 9 години

Наздраве, др. Миков, за 20-те % нови червени ***!Те като старите, ама...

32

Анонимен

преди 9 години

А най- нормалното е Мутра - Бухалка-черно Ауди - Бойко Борисов министър председател, нали?

31

извод

преди 9 години

Значи 20% нови мародери :)

30

Анонимен

преди 9 години

Мишо, направи си една салата и се почерпи както ти си знаеш.Стига номера.Просто БСП е е позиция ,,партер,,.Всеки може да те опъне според спортните правила.В политиката обаче сте си се наакали.

29

ии

преди 9 години

г-н Миков спомняте ли си за Сливен ?и "Да не съм валат?" фразата.Това сте БСП в момента!Социалист, мерцедеси и пари в едно изречение?! Има нещо гнило в Дания ... нали ?

28

Анонимен

преди 9 години

Миков е прав! Не може БСП да се яви на толкова важни избори с юношите. В партията има достатъчно доказани хора и авторитети.

27

Анонимен

преди 9 години

Истинските промени се извършват плавно и постепенно. Миков е ерудиран и опитен, знае как да се пребори с конкуренцията.

26

ии

преди 9 години

Нов бардак със стари ку*ви не се прави г-н Миков.От луната си личи че сте спуснат да топлите мястото на г-н СерГея. ...докато се налудува в европарламента и се върне на бял кон да ни спасява и той...пак.Факт: БСП не е нормална партия и от това пати цялата ни дъжава.Няма как да сте нормална партия докато изпълняване мокри пръчки и тикате напред децата на номенклатурата на ДС.г-н Орешарски не можеше да каже три изречения на кръст, ако не му бяха написани на лисче? Вие така ли сте ?

25

Анонимен

преди 9 години

ГЕРБ и ДПС наистина вече явно показват, че след изборите се гласят да управляват заедно. Агент Буда е надупен пред Местан.

24

Анонимен

преди 9 години

БСП ще изненада неприятно всички, които я отписват. Ще постигне добър резултат и ще зашлеви шамар на мутрите от ГЕРБ!

23

Смях

преди 9 години

Ама така съм се смял като го имитират в "Господарите" - ха-ха-хаЗакУех се - ха-ха-ха

22

Анонимен

преди 9 години

За какви избори ми говори този *** ве всички до един от прехода пред съда и разстрел само ще ги спаси за 25 год не оставиха нито икономика нито армия нито държава и още се чудя защо още има избори

21

Анонимен

преди 9 години

някой да е виждал комунист да има нация ?! някой да е виждал кадърен комунист? някой някога да е виждал комунист да работи ? :) това са долни изчадия от ада , маскирани демони под формата на хора който искат да ни изпият кръвчицата и да ни унищожат ! Безбожни *** , теорирсти , масови убийци ! Говорят и плюят по ГЕРБ да ама ГЕРБ не са правили геноцид към собствения си народ, ГЕРБ не са виновни за подаряването на Македония на Тито.. нито пък за масовите гробове който се изплуват дори и днес!

20

Анонимен

преди 9 години

Прекалявате вече, другарю Миков. Вече и на нас, редовите социалисти взе да ни писва от вас.

19

Анонимен

преди 9 години

абсолютен пияндурник ! Радвам се, че той е шев ..значи орпеделено смърт за БКП ! УРААА! :)) долни чудовища комунистически ! Всичко окрадохте и изядохте *** долни проклети античовеци получовешки индивиди извънземни !!!! Златен лев имахме преди да дойдете вие !! ЗЛАТЕЕЕЕН!! Целия свят ни уважаваше , при като река се лееха преди да дойдете вие червени мръсни национални унищожители !! Златен лев имахме!!!! Долна *** продажници руски !