144

oooo1

преди 9 години

nema da ostanesh gladen kato gledam treperesh ot glad

143

наздраве

преди 9 години

ОЧЕВАДНО Е , ЧЕ ДРУГАРЯ Е ПЕКЪЛ РАКИЯ СНОЩИ НА СЕЛСКИЯТ КАЗАН У РОДНАТА МУ КУЛА ...

142

Анализатор

преди 9 години

Миков разбра,че една от причините за изборните провали на БСП е извратеният и съюз с ДПС,довел,в името на желанието и за власт на всяка цена,до издигане ролята на турската партияв държавата до нива неотговарящи процентно етнически на популацията.Народът намразиБСП за това,че доведе ДПС до върха на могъществото и.Затова сега червените всячески сеопитват да припишат същата грешка на ГЕРБ.Стара тактика на интригантската комунистическа партия! Народът го е казал-крадецът вика "дръжтекрадеца".

141

хх

преди 9 години

Идеята им е да превърнат България окончателно в политическа и икономическа *** на Путин в ЕС и НАТО! Ще се раздават торби с кървави руски пари от министерства през съдилища до дипломатически представителства! Време е да се подготвим за граждански протест! Делян Пеевски продължава да управлява служби за сигурност, прокурори, съдилища и министерства!

140

червена опорна точка

преди 9 години

Лампичката на Павлов ,пардон-темата с герб , светна и всички запенени червени талигаджийски мъници вкупом започнаха да слюноотделят , прардон - глупостоотделят, първосигнално , следвайки стриктно опорните точки.Но тук ,да разлика от вашия диалектически материализъм , другаре , "количиствените нагрупвания" НЯМА да доведат до "качесвени идменения" !

139

Умерения

преди 9 години

ЕДИНСТВЕНОТО, в което можеше да се упрекне управлунието на България през изтеклата година, беше неудачното присъствие на ДПС във властта. Делян Пеевски беше само едно от знаковите назначения....Сега се очаква същото да се повтори.....

138

червената шапчица

преди 9 години

Живи факли, пик на самоубийства и пълна безнадеждност това е резултатът от управлението на Бойко Борисов.

137

СБОГОМ ГЕРБЕРУГИ

преди 9 години

Боко Яко се е нашмъркал завалията.

136

ДИДИ

преди 9 години

Рухна и последната опорна точка на ГЕРБ! Сега с техните камъни, по техните глави! Една година ни проглушиха ушите с "фесове" и прочее нарицателни, с които се опитваха да засегнат някакси членовете и поддръжниците на БСП... А сега да видим каква оценка ще направят на собствения си вожд!!!!

135

луд умора нема

преди 9 години

Борисов непрекъснато се опитва да представи себе си и ГЕРБ като управленски феномен, който винаги есамо на една ръка разстояние от властта. И е въпрос само на МАЛКО време да я сграбчи.

134

Прост Гербер

преди 9 години

Първоначално, позите Бойкови изглеждаха само нелепи. После, той стана жалък с отказа да разбере очевадното не само, че не е на власт, но скоро няма и да я помирише!

133

хуморист

преди 9 години

Предлагам да включим Тиквата в 100-те национални туристически обекта, само за там не са го номинирали, така или иначе много обича да му се зверят хората!

132

гепи мрака

преди 9 години

Куп лъжи, заявени с каменно лице това е еталонът на наглото и просташко поведение на Боко.

131

СБОГОМ ГЕРБЕРУГИ

преди 9 години

***, по-***, най-*** простотията на това сикаджийско мутренско недоразумениие минава всякакви граници на допустимото! Опростачи и институциите, и хората, и държавата! Ама когато Ройтерс го казаха, в България всички си направиха оглушки. Сега като гледам, отърване няма от тоя ***!

130

Анонимен

преди 9 години

Ако някой тук се опитва да внуши, че коалицията между ГЕРБ и ДПС е измислица на Миков, нека да прочете изказването на вожда Борисов!Ясно и недвусмислено е казано, че зам.-министерските места ще бъдат дадени на мюсюлмани! Какво значи това, герберчета?!?!

129

mi4

преди 9 години

Това ще бъде публично самоубийство на ГЕРБ ако допуснат коалиция с обръча от фирми ДПС !По-добре цял живот опозиция отколкото управление с ДПС !Нямам нищо против етносите, ако е кадърен човека нека управлява!Ако ГЕРБ управляват с ДПС, ще ги свалим пак от власт и ако трябва ще гласувам за БСП, Атака, АБВ или някой друг !

128

DreamTheater

преди 9 години

Едно си баба знае ,едно си баба бае!Единственото ,което в момента върхушката от БСП могат да повтарят до пропадък е ,че ще има коалиция между ГЕРБ и ДПС.Такава обаче 100% няма да се случи.Поредните безобразни комунистически лъжи!

127

fh

преди 9 години

Алкохолното петно Михо почна да завижда на конкуренцията!! Не се шашкай бе, *** пиян- Боко не каза, че ще дава зам. министерски постове на хора от ДПС (както вие и Атака направихте, предавайки българщината)!! Боко каза, че ще има зам.министри изповядващи исляма!! Т.е. образовани българи-с друго изоведание, а не прости селяци и необразовани тикви от ДПС

126

Анонимен

преди 9 години

Винету-ага :))

125

ДДД

преди 9 години

Уважаеми коментатори, без значение на коя ПП сте привърженици !Не знам дали аз точно трябва да ви го кажа, ама нещата са договорени мноооого преди тая новина. Какво си мислите - че наистина нещо зависи от изборите ? Че не се правят колкото да се отбие номера ? Че вече не са проведени разговорите и се вършат неща, само за пред широката публика ? Избийте си от главата всякакви демократични идеи. Който иска демокрация - раницата и през границата. Тук - само схеми и далавери. Друго - не.