8

Анонимен

преди 9 години

Аз пък си имам собствена компаниа и зимам супер много пари. Вие се трепете в тоя гнусен *** Българиа. Заобикаляштата ме среда е уникално красива и ништо не може да се сравни с нея ! Поздрави от Сидни Ав$$$тралия

7

До 8

преди 9 години

Кое му е добрето? Инфраструктурата? Здравеопазването? Глутниците кучета, които ме гонят по улиците? Мизерията и отношението на хората?Дори да взимам същата заплата, като в Европа, това няма да ме накара да се върна. Не всичко опира до заплатата, аз ценя и заобикалящата ме среда. Трябва да не излизаш от къщата си в Бояна за да ти харесва.

6

Silver

преди 9 години

До Анонимен - Да беше заминал за Германия. Там поне можеше да те научат да пишеш правилно.

5

Анонимен

преди 9 години

Аз останах в България , в Германия където исках да ида, учат 6-7 години за 3 и половина годишна бакалавърска програма в техническите университети.. няма човек завършил навреме дори от германците.. а за тези години 6-7 години бачкат яко чираци за 600 евро почасово.. За сравнение студент в СУ рабтещ в WMware България взима същите пари, още като студент..

4

Анонимен

преди 9 години

Не им трябва в чужбина в България вече достатъчно бизнес включително чужди водещи фирми има хора взимат 3000 евро колкото в Германия..

3

Обективен

преди 9 години

Децата ни все са на първите места по математика и информатика.После обаче отиват да бачкат в САЩ и западна Европа.Имам един приятел на Уолстриит, който беше гении в НПМГ на времето.Друг един завърши MIT и сега бачка за правителството на САЩ.ТОВА СЕ НАРИЧА ИЗТИЧАНЕ НА МОЗЪЦИ.Специално за руските *** един въпрос: Някое от тия деца да сте чули да емигрира в Москва - НЕ, нали? Ама вие пак искате техни роби да станем.*** скапани.

2

Анонимен

преди 9 години

Е за дивашка турция ли да е първото място

1

Анонимен

преди 9 години

Браво на момчетата, ще могат по-лесно да си намерят работа в чужбина.