31

езичник

преди 9 години

като няма условия да се отглеждат нека ги пратят в някой резерват там от където произхождат. ягуарите са почти изчезнали и всяка бройка е безценна.

30

Американ

преди 9 години

Ти тъпия гнусен неандерталец ли си?

29

Анонимен

преди 9 години

Населението на земята е над 7 милиарда, а тези животни са застрашени от изчезване. Та нека сега някой ми обяснява как животът на един ***, гнусен неандерталец струва повече от живота на тази котка.

28

Го

преди 9 години

***. Първо изпускат животното, после го убиват. ***.

27

Алфонсо

преди 9 години

До Анонимен 17-------Народа още не се е изродил щом има хора които ги е жал за ягуара--всичко е в процента--когато процента на хора като теб превиши процента на жалеещите ягуара,това вече е ***-а засега още се крепим.

26

Готино

преди 9 години

До АнонименПриятел това,че точно в тази тема липсва съчувствие към съгражданите ни,които умират от глад и мизерия съвсем не означава,че ни е през х*ят!

25

ад

преди 9 години

Аз съм бил в тоя зоопарк и просто нямам думи колко е мизерно и смотано всичко. По-добре да няма такива "атракции" в България. Съвсем ще ни излезе репутация :(

24

до 23

преди 9 години

Айде не се прави на много интересен, защото не ти се получава! Това, което искаме е осъдени за престъплението, което са извършили! Работят без разрешително, без да са осигурени необходимите условия за животните, абсолютно неангажирано, лъжат, пращат ловци/без упойващи стрели вместо ветеринари/ уж да упоят животното и накрая го убиват почти пред клетката му без нужда. Ако беше агресивен ягуара онези двамцата, ядосаните сега нямаше да ги има!

23

абе

преди 9 години

тоя Феодор Вацов да не е братовчед на Ферарио Спасов,и той май беше от Ловеч,хаха

22

Човек

преди 9 години

Цитирам:Хората са вид средноголеми бозайници,единствените съществуващи днес представители на рода Хора/Homo/.Te са ходещи изправени *** от семейство ***.Имат силно изразен главен мозък,даващ им възможност за РАЗСЪЖДЕНИЕ,говор и самоанализ:ЕТО ЗАТОВА СЕ ЗАНИМАВАМЕ И НИ ВЪЛНУВА ТОЗИ СЛУЧАЙ.

21

БоСимеонов

преди 9 години

Ако слушам зелените ***, то трябва да се избесят всички служители в зоопарка, както и всичките им роднини, а децата им да бъдат кастрирани. Ако сте толкова "Зелени" колкото се пишете, няма ревете, че едно животно е застреляно щото е избягало. Ами...трябва да сте против животните в плен.

20

Анонимен

преди 9 години

За съжаление, това не е и първата смърт на ягуар. Невероятно звучи историята за предшественик на Алонсо, която служител разказа преди години. Животното било толкова кротко и така привикнало с човешко присъствие, че допуснало пиян мъжага давлезе в клетката и да му отреже опашката.Трагедия си беше. Инфекция плъзна по гръбнака му от разреза и голямото коте умря, спомни си Петър Петров.След време ще се търси ягуар от друг зоопарк на разменни начала. Може неговата съдба да е по-добра и да доживее до дълбоки старини, надяват се в Ловеч.

19

do 6 Edna

преди 9 години

"B момента ловешкият зоопарк остава да бъде обитаван от един женски ягуар - Полина, която е майка на застреляния Алонсо"

18

Анонимен

преди 9 години

Всяко живо същество има право на живот.

17

Сафари

преди 9 години

Денко, Денко... клети ми Денко.....Плачи, там близо край зоопарка в Ловеч виси, аз видях ягуарска кожа... ЛОВЕЧ НЕ ВЯРВА НА СЪЛЗИте на Денко

16

до 14

преди 9 години

Теб като толкова те интересува какво правиш по въпроса? Щом не искаш да се занимаваш със случая не чети статиите свързани с него.

15

Анонимен

преди 9 години

Абе аман от зелени толерасти и *** бе ! Оревахте мрежата за за някаква си котка ,а че съгражданите ви умират денонощно от глад и мизерия грам не ви интересува !*** се народа !

14

Анонимен

преди 9 години

Аз искам да знам защо няма осъдени при доказани нарушения и кога ще започнат да се спазват законите в тази държава? И кмета, и всички се скъсаха да лъжат в официални съобщения и сега какво излиза, пак никой няма да си понесе отговорността! Нямам думи просто!

13

MAAFAKA

преди 9 години

Аз немога да разбера защо се обръща толкова внимание на тоя ягуар ......И аз съм против това, че са го застреляли без да опитат да вземат каквито и да е било мерки!!! .... ама то стана ТОП НОВИНА през последната седмица. По-малко се изговори за Мизия и ситуацията в Ирак отколкото за застрелян в България ягуар ....Съдете ме ....

12

Анонимен

преди 9 години

Абе аман от зелени толерасти и *** бе ! Оревахте мрежата за за някаква си котка ,а че съгражданите ви умират денонощно от глад и мизерия грам не ви интересува !