19

Коко

преди 9 години

5 дена за размисъл и след отказ да плати такса ;Джако' са му натресли опит за измама, уж имало някаква си манипулация на числата. После се оказало, че било от компа на служител на Тотализатора. Съвсем се оплетоха, май.

18

177

преди 9 години

Така като чета коментарите до тук е видно, че повечето хора смятат, че тотото е измама. Аз съм убеден, че е така. Освен еднаквите числа в двете поредни тегления и другите неща,за които вече е писано в предишните мнения,в подкрепа на това твърдение е и фактът, че тотото упорито отказва да въведе игрите евроджакпот и евромилиони, където измамата ще е невъзможна. От тотото даже вече не говорят за тези игри. Те ще отлагат и ще крадат и ще ни мамят докато могат.

17

абе...

преди 9 години

абе как така 5 млн.джакпод - нали беше 2,5 млн - как ще вземеш 5 млн като са обявени по-малко - или аз съм неразбирщ или....има голяма мафия!!!!!??????

16

vesko02

преди 9 години

Само аз ли имам усещането ,че схемата е работила и друг път.

15

пеевски

преди 9 години

добре че ударих 4-ка за 50 кинта и си избих разходите...бал съм го вече тотото.мошеници!!!

14

Дони

преди 9 години

Както навсякъде и в тотото се краде яко,още от времето на Пеевските.Няма дейност в Българиякъдето да не се краде.Това е и същността на капитализма.Само на запад отдавна са свикнали ивсичко е добре замаскирано.Ние докато свикнем ,че всичко е далавера,България може и да я няма.

13

Анонимен

преди 9 години

Трябва да допуснем и версията, че всичко е скалъпено, за да се разшуми около джакпота.

12

...

преди 9 години

Като имате толкова добра защита, защо не разследвате как така в два последователни тиража излязоха едни и същи числа, когато майката на Пеевски беше шеф на тотото? Ще ви припомня, че това беше при предишното управление на БСП=ДП

11

boc

преди 9 години

Браво на тези две момчета!Те показаха и на практика доказаха, как се печелят милионите от джакпота.Най-лесно е, когато се съберат няколко милиона, да се манипулира системата от вътрешен човек и джакпота да се вземе от определен "наш" човек.Ето ка ш*пара Пеевси е натрупал милионите си благодарение на св**ята-майка!След влизане в ТОТО на системата с джакпот, всичко се опорочи.Не случайно не се опоменават имената на спечелилите, както е в нормалния свят - те не са случайни хора или не съществуват

10

Анонимен

преди 9 години

НСИ могат много да научат от тотализатора. Едно преброяване на населението не можаха да направят като хората. Тотализатора всяка седмица по два пъти преброява шараните с безпогрешна точност!

9

Анонимен

преди 9 години

Системата е-хвърляй брашно прави мъгла.Сега ще ни спретнат една хубава пиеса с печеливш,с добрите лелки и чички от тотото и ние ще сме спокойни вече.Кражби и измами няма,не е имало и няма да има.ВЕРВАМЕ ви....

8

АНТИМУТРА

преди 9 години

Тотото е опозорено!!!!!!!!!Всеки може да си пусне фиш онлайн!!!!!!!!!!!!!!Няма вече хартиен носител гаранция няма нищо!!!Ония изобщо не са ги хванали!!!! Просто им е направило впечатление, че фиша е бил пуснат онлайн и са ги разпитали та са си признали нищо повече!!!!Тотото е напълно опозорено!!! Какво остава шефовете на тотото да решат да приберат печалбата ще го направят като нищо!

7

Анонимен

преди 9 години

Само измами с това тото щом на оня нерез майка му е толкова богата има цяла империя от вестници .Това е 100 % от шестици не е от мижави тройки.

6

Пиранка Шаранкулова

преди 9 години

Захапвайте стръвта, бе шарани.7 са гафовете на Тотото.При бай Тошо числата се теглеха на ръка и мине не мине тираж - шестица.Сега копютрите са умни и хитри машинки. Въртележката си знае работата. Кои числа да си хареса. И хората на хората печелят.То не бяхя два последователни тиража с еднакви числа и 18 шестици, комисията поради лампите не видяла правилно едно число и обявяват друго..., непотърсени милиони...Абе, сигурна е работата на работещите.Спортния тотализатор за спорни цели

5

ТОТО Котуньо

преди 9 години

Айде сега балъците бегом към тото пунктовете.Юруш народе, че джакпот не остана...

4

Анонимен

преди 9 години

Кое е честно в тази държава, че една лотария да бъде честна? Крадат се държавни пари, европейски пари, че едни лото пари ли няма да се окрадат?

3

Анонимен

преди 9 години

Печалбата е разпределена, не берете грижи за нея

2

--

преди 9 години

"Не са ни надхитрили, още преди тегленето на тиража знаехме, че печалба няма. А при вкарването на числата в системата, имаме си защити, които показаха, че е имало опит за манипулация, увери Янева.

1

Пешко

преди 9 години

Именно от тотото тръгна стремителният възход на Ирена Кръстева и синчето й