32

4udenko

преди 9 години

ПостКомунистическа България вече е неспособна да осигури безопасно изпускане на водата от язовирите, а дали още е способна да осигури безопасна работа на АЕЦ-a ? ? ? ! ! !

31

Анонимен

преди 9 години

Значи средствата от ЕС са за ЗЕМЕДЕЛИЕ ??Само това ли е определено за България - да бъде земеделска ?Е как няма да е на последно място в ЕС, като са я вкарали там , а също са определили и ниските заплати ?Не случайно приеха България , след като се саморазруши !Та даже и Хранително-Вкусовата промишленост . Такива инвестиции, кой ще ти даде вече ?Ще внасяме детските храни , пред чистите български !

30

До wtf

преди 9 години

Прав си, но тук не казват, че ще се вдигнат максималните, а средните температури - средноденонощните през цялата година (т.е. ще изчезне студената зима). Има разлика все пак. Иначе наистина май и миналата години лятото не беше от най-топлите. А дали природата ще ги чуе тези прогнози? Кой знае...

29

FOCKU

преди 9 години

Да, бе то все някой на нас ни е виновен! И вместо да удрят важни обекти или да си напояват земята сами, с изразходване на огромни количества енергия, те ни заливат някое селце или градче.

28

Maртин

преди 9 години

Нещо те е ударило теб по главата като малък...И то много лошо. Потърси професионална медицинска помощ! (До 36 коментар)

27

anonimen

преди 9 години

udaril te e mokar parcal po prostate glava - qzovirite ne se poddarjat I kato preleqt se polu4avat kataklizmite - prirodata ne vi e vinovna - ABE KAK MOJE DA IMA TOLKOVA BOLNI MOZACI

26

Анонимен

преди 9 години

СУРА - руската инсталация за контрол на климата.Sura Ionospheric Heating FacilityНаказват ни за това, че спряхме Белене и Ю.Поток и подписахме с Westinhgouse.Гадната азиатска деспотия наказва всеки, който и накърни интересите.ХААРП има мощност само 3.9МВт и на другия край на света.Руската СУРА има мощност 190МВт и е в Нижни Новгород, само на 1800 км.Удариха Аспарухово, удариха София, удариха Ловеч, удариха Мизия... кой ще е следващият?

25

Анонимен

преди 9 години

абе то българинът, трябва да се научи на какви места да строи жилища. а не - американците са ми виновни. ега ти тъпата психика.

24

Анонимен

преди 9 години

Аз откакто се помня, има много студени и много топли зими. Има много горещи лета, както и доста прохладни като миналото и сегашното. Имало е и есен и пролет, но доста често е нямало такива. За 40 години съзнателен живот, това помня. Ако е имало парников ефект, то той е започнал мноооого преди нашите поколения дда се появят на тоя свят. Стига тоя популизъм. Пазенето на природата трябва да е не заради парниковия ефект, а за това, всеки да се чувства комфортно при липсата на пушилки и ***.

23

мисионера

преди 9 години

след около 15 години зимата ще започва юни и ще свършва ноември месец , а лятото ще започва ноември и ще свършва юни месец.

22

Анонимен

преди 9 години

Това означава, че предстои глад и мор от тропични болести.

21

рибар

преди 9 години

През периода на суша ще изпускаме язовирите и пак ще си правим шоу. Така ще бъде докато прости и необразовани кадри на БСП-ДПС гледат риба по язовирите.

20

стефчо

преди 9 години

да,и безпаричието ще се редува пак с безпаричие.....

19

anonimen

преди 9 години

do kato gledam do togava nqma da ima takava darjava

18

Мирослав

преди 9 години

И сега очаквате хората които останаха без домове и без нищо да се успокоят с това, че климата и дъжда е виновен за наводненията ли? Сигурно и шараните паднаха от небето, та да ги нахранят... Изпуснаха язовирите на един път и ето резултата! Концесионера на язовира сигурно е казал " Пускай бързо, че ако се скъса стената трябва много пари да давам за да я оправя".. Няма контрол над нищо в тази държава, затова се случват тези наводнения! После викат " То много дъжд"..

17

Анонимен

преди 9 години

Незначителен проблем сравнение с управлението на комунисти!

16

wtf

преди 9 години

Спрете да лъжете хората. Навремето температурите през лятото стигаха 40-42 градуса, а в последните 10 години почти не е имало толкова горещи лета. Тревата изсъхваше още през Юни и навсякъде приличаше на пустиня. Дъжда който валеше около 17ч. се изпаряваше за секунди а дрехите по просторите съхнеха за един час. Т'ва затопляне за което говорите си е най-обикновено връщане към нормалното. 35 градуса +5 = ей ти ги нормалните за лятото 40.

15

Анонимен

преди 9 години

СУРА, ХААРПЗа мен това са пълни глупости. Населението на земята за последните 35г се е увеличило двойно, всяка година се изсичаат гори с територията на Франция, а колко от тях се възстановяват не се знае. Липсата на дървета помагат за нагряването на почвата, също така дърветата задържат влага в корените си, следователно в атмосферата има повече влага.На всякъде масово подпочвените води изчезват, къде отива тази вода !?

14

do 21

преди 9 години

кое е нормално ?преди години когато ходех по високите части на Рила беше пълно заснежени места, през 40-те е имало периоди в които по високите върхове снега се е задържал целогодишно.В Самоков е натрупвал сняг до 4м.

13

Анонимен

преди 9 години

Европа ни дава пари за пътища - ще са им нужни, малко земеделие и околна среда. А за развитие на икономиката ни среден и по голям! Сега инсталираното проамериканско правителство в Украйна ще спре и газа? Ескалация на конфликта на всяка цена и със всички средства, за да се "спретне" третата световна, сякаш това ще отложи фалита на янките!