43

Анонимен

преди 9 години

Всички сте зад кулисите и най вече дамите в бсп.

42

К.Н.

преди 9 години

БСП ДА СКЪСА С ЗАДКУЛИСИЕТО И ДАЛАВЕРИТЕ ...ДРУГАРИ , АЗ СЪМ МИЛИОНЕРКА , БЛАГОДАРЕНИЕ НА ДАЛАВЕРАТА С ЕМБАРГОВИЯТ ПЕТРОЛ ДЕТО ИЗНЕСОХМЕ ПРЕЗ МИТНИЦАТА НА МЪЖА МИ - ОЛТОМАНЦИ , ЗАЕДНО С ДРУГАРЯ КОСТОВ ПРЕЗ 1997-98-99 Г. ПОСЛЕ , ПЪК ДРУГАРЯ СТАНИШЕВ МЕ НАЗНАЧИ ЗА ЗАМ.МИНИСТЪР НА ОВЧАРЯ И ДОКАТО СЕ УСЕТИ ДА МЕ УВОЛНИ , И ТАМ НАПРАВИХ 50 МИЛИОНА ...ТАКА , ЧЕ Е ВРЕМЕ ДА СПРЕТЕ С ДАЛАВЕРИТЕ ...ВАША ...К.НИНОВА

41

до 59

преди 9 години

Така е! Но дайте да видим какво да правим за напред. Сега БСП, преди тях ГЕРБ, НДСВ, СДС, ОДС, сега пак ГЕРБ, а те все едни и същи както казваш. Но какво да правим за напред това е въпроса? Стига с това БСП, ГЕРБ и т,н, кажете конструктивно на къде?

40

Анонимен

преди 9 години

Кажете ми Българска партия която няма задкулисие да ида и да гласувам с КЕФ за нея?Вие посочвате, а аз ще вадя факти и ще ви оборвам. Говоря за основните партии в топ 10 да речем, защото всичките регистрирани няма как да ги знам :)

39

Цветан Караилиев

преди 9 години

До бай Вълчо от ХисаряАма мисля,че си прав.От многолетен родов опит знам,че срам тези псевдохора нямат и там,където кракът им стъпи,и трева не ще да никне.За пореден път го доказаха!

38

Цветан Караилиев

преди 9 години

До Анонимен37 Аман от откачалки по форумите!И на пеленачетата вече им е ясно,че Атака е бита карта.Вземи се в ръце,човече,намери си настойник да се грижи да получаваш лечение навреме!

37

Анонимен

преди 9 години

НЯМА КАК ДА СЕ СЛУЧИ ,ЗАЩОТО ВИЕ КОМУНИСТИТЕ И КОГАТО СА ВИ ПРАВИЛИ БАЩИТЕ ВИ СА СИ МИСЛЕЛИ ЗА ПАРИ И ВЛАСТ. ЧИПА ВИ Е СБЪРКАН !

36

Естет

преди 9 години

Прав е бай Вълчо от Хисаря.тази жена си е шумкарка , а те се къпят кога има дъжд или след като изядат ,,кашкавала,, .

35

Да скъсат и с ...

преди 9 години

... Неолиберализма.

34

бай Вълчо от Хисаря

преди 9 години

До чиновник: 45 постЕ, няма да споря с теб кои моми бягат от мен.Но, не споделям ,че пия шльоковица.Аз потребявам само и единствено хисарска ракия двоен препек 58%.Пък ако си сакаш каката от снимката, аз ти я харизвам.Все пак не си падам по дърти кифли.

33

Кукувица

преди 9 години

Едно време гледахме Свинарка и пастир .... сега лафове тракаме у парламенто.Комунист ли е- не ми го хвали.А тази кака - да ходи да пече чушки на тенекия пред блока, вместо да си мисли, че прави политика.

32

Ботев

преди 9 години

"Ти слушай дядо поп какво ти приказва, а не гледай какво прави!", каза Корнелия, веднъж уволнения зам.министър покрай точене на булгартабак.

31

Чиновник

преди 9 години

До бай Вълчо от ХисаряБай Вълчо, днес пак си прекалил с шльокавицата. Такива жени като Корнелия, ги гледаш само по телевизията. Разбирам, че те е яд, че дори обикновените селски моми бягата презглава от теб, но това не е повод да плещиш глупости.

30

акуд

преди 9 години

нинова след дъжд качулка е това което предлагаш

29

бай Вълчо от Хисаря

преди 9 години

До анонимен: 39 постЗаписал си следното:Тази жена излъчва секс на талази.Искам да те поправя.Преди секса ,тя трябва да се изкъпе за да заприлича на жена.Ако жена ми ухаеше така като тази кака,отдавна да съм я зарязал в гората или на някоя гара.

28

Анонимен

преди 9 години

Атака да си заминава в Русия! След турските онтереси сега защитават руските. Аман от родоотстъпници.

27

Анонимен

преди 9 години

Имаме си луд фен на еничаря сидеров.

26

Анонимен

преди 9 години

В бсп до един са зависими крадци! Най крадливата и корумпирана партия. За справка манолова- галева, кутев, нинова,корумбашев,стоилов .................. Само кадиев е честен човек в това сборище на усойници.

25

Анонимен

преди 9 години

Тази жена излъчва секс на талази.

24

Анонимен

преди 9 години

Пред обикновените, честни и трудолюбиви хора има само един избор и той е АТАКА !