48

доколенков

преди 9 години

До Анонимен...ГЛУПОСТИ, МОЖЕ И ЗА НЕЙНА СМЕТКА!

47

доколенков

преди 9 години

кривоустата пръцова пак иска да е ВЪШКА НА ЧЕЛО

46

Анонимен

преди 9 години

Кунева,ти си виновна реформаторския блок да има толкова малко последователи.Ако излезеш от него,само ще им направиш услуга.Ти си нито риба,нито рак т.е.комунистка,която се прави на демократ.Е,нема такова животно.Само объкваш хората.Я по-добре се откажи от политиката,така или иначе от теб полза няма.Каквото взела-взела,каквото дала-дала.Баста.

45

Анонимен

преди 9 години

Ако РБ влязат в някакъв съюз с ГЕРБ преди изборите или някакъв твърд ангажимент за коалиция след това,то Борисов за да си гарантира максимум мандати ще поиска от десните избиратели да гласуват за него а не за реформаторите за да не се рзпиляват гласове и РБ няма да влезе в парламента.Второ-между вижданията на РБ и ГЕРБ за развитието на страната,необходимите реформи и тяхното реализиране има повече различия отколкото сходства.И трето-Борисов никога няма да дели с когото и да било властта или да се съобразчва с чужди намерения.Първо неговото а понатам...пак неговото.

44

Анонимен

преди 9 години

хаха още не знаят накъде е духнал точно вятърът.

43

Анонимен

преди 9 години

Тия смешници как си вярват?! РБ въобще няма да влязат в следващия Парламент! В дясно вече няма нормални хора. В дясно е само балонът ГЕРБ! Мноо ме кефи, като им гледам напъните! Ха-ха-ха!

42

Анонимен

преди 9 години

заколете я тая и я погребете в 1-ви блок на аец козлодуй на държавни разноски

41

pipi

преди 9 години

Кунева толкава е обсебена от власта,че отново ще ходи да се моли на ББ,както направи и предишния път,само и само да не изпусне баницата.Тя какво може да направи,освен да търси лична изгода,това е нейната цел,чудя се какво търси в т.н Реформаторски блок,нали до сега все беше във властта,а сега ни лук яла ,ни лук мирисала...не иска Маца риба,хяйде де....

40

Анонимен

преди 9 години

Недей да шикалкавиш,а изрази ясната позиция на цялата група преди изборите,ако не искаш хората съвсем да ви зачеркнат.Ти,която се изживяваше като ментор последните месеци,а и не само,сега се опитваш да ни баламосваш,че нямате решение ,т.е.не знаете какво искате.Е тогава защо да гласуваме за вас?Мисля обаче,че одавна сте взели решение ако не за коалиция,то за подкрепа на ГЕРБ.Моля,бъдете по-чистоплътни и кажете на хората,които все още ви вярват,каква е действителната ви позиция.

39

Anon

преди 9 години

Бойко Борисов наистина е разрботка, но не на американските служби. Това колко обича запада е само и единствено с цел да привлече десни гласове. Бойко е просто другата страна на статуквото, червениет и руската жажда за намеса в България.Иначе не съм сигурен доколко Кунева привлича и отблъсква гласоподаватели. Гарантирам на червените ***, че много българки я имат за пример за успяла жена. Лично не я харесвам.

38

Анонимен

преди 9 години

Само не мен ли ми се струва ,че бабата е навирила изкуствения си нос?

37

Дферматорски блок

преди 9 години

Това е Деформаторски блок, така му викам аз. Събрали са се вътре турци, сини крадци и новосформирани партийки като тази на Кунева, които се числят към останалите ***. Ще е голяма глупост, ако вкарате РБ в народното събрание и с това влезе и Касим Дал заедно с Корман Исмаилов, които ще убеждават турския си електорат да гласува за тяхната партийка вместо ДПС.

36

Анонимен

преди 9 години

Взечете се с тиквата най-накрая знаем че се харесвате и тайно се обичате не случайно Боко е предложил да сте в коалиция

35

Тъпанари

преди 9 години

Направиха коалиция с Другарката Пръмова и очакват някой да гласува за тях...ха,ха ....

34

Анонимен

преди 9 години

Изчезни краво

33

Анонимен

преди 9 години

*** пратили баща и и дядо и в Белене, тя "послушала сърцето си" и станала партийна снаха. Що за влечуго трябва да си?

32

miro

преди 9 години

само да ти свирнат и ще си вдигнеш ***

31

Анонимен

преди 9 години

Гледах я в Стани богат заедно със Соломон Паси. *** и алчна ***. Добре че беше Соломон , да вземат някой лев

30

хо хо

преди 9 години

Тая има 5-10 симпатизанти и щяла да прави референдум за да решава дали да се коалира с Боко?! Ама че нелепо

29

naco

преди 9 години

Тази жена не разбра ли,че тя е причината, Реформаторския блок да не се взема на сериозно от много хора?! Какво е това самочувствие? Или такъв е ПЛАНА?