11

атака

преди 9 години

локум баклавата явно е втасала за аи сиктир за стамбул бе ченгенета

10

Анонимен

преди 9 години

Ако българите искат страната да тръгне във вярна посока макар бавно и мъчително, трябва ДПС да се елиминира от властта. Това не се ли случи нищо добро не очаквайте.

9

Анонимен

преди 9 години

DPS nay vajnata v BG.partiq.bez neq ne se sastavq pravitelstvo.na koy mu ne haresva ey tam e Rusiq..

8

ИСТ

преди 9 години

За голямо съжаление ДПС се оказа по българска от проруската БСП. Една етническа партия на българските турци ,ръководена от агенти на ДС, застана на страната на българският народ за разлика от БСП, която след падението си реши да обрече народа на мизерия и без медицинска помощ.

7

социолог

преди 9 години

Новата опорна точка на комуносоциалистите , е че ГЕРБ и ДПС са ново мнозинство. Да ама не. Цяла година Станишев и Местан-Доган се целуват и сега вече се мразят. Другари избирателите на ГЕРБ са образовани и умни, а не като вашите пенсионери и *** неграмотни.

6

Анонимен

преди 9 години

Герб никога не са управлявали сами. Може би смятате, че е морално да си купуват депутати от различни политически партии за да си осигуряват мнозинство. Виждам из нашия град един бивш дупедат от Атака, който се продаде на Герб и сега си върти сериозен бизнес. А такива не са малко и то не само депутати. Бойко раздава пари срещу гласуване, осигуряване на гласове и послушание.

5

Анонимен

преди 9 години

То и за първолаците беше ясно, че избереш ли Борисов, получаваш Костов, ама се доказа през годините, че ГЕРБ винаги управляват сами и не лъжат избирателите си, макар преди избори винаги платени *** да ни внушават противното.

4

до 1

преди 9 години

А къде беше ти и метежът ти след като поече от 10г БСП и ДПС управляват заедно в открита коалиция? Или май и ти като червените си господари сте готови на целувки с всекиго, само и само БСП да са на власт, а не някой друг. Вече народът ви разбра играта и много взехте да лаете.

3

Анонимен

преди 9 години

И за първолак е ясно - следваща коалиция - ГЕРБ и ДПС!Нали така Имам ага?!

2

Рали1

преди 9 години

За да няма повече такива тройни коалиции,мислете на изборите за кого гласувате. И гласувайте.Колкото и да е срамно да си го признаем-но в последните дни най-последователна и отговорна беше позицията на ДПС.За разлика от "партията на народа",която се оказа на олигарсите.Бламираха и собственото си правителство.

1

Анонимен

преди 9 години

Ще има МЕТЕЖ, ако ГЕРБ се коалира с вас турчета...