3

Анонимен

преди 9 години

Жените решават да се срещат и да имат секс със конкретен мъж, на рационално ниво, а не на емоционално. Евентуално в по-късна фаза е възможно при жената да се появят емоции на привързаност и любов. Естествено мъж, който в отношенията си с една жена взима решения на рационално, не на емоционално ниво, е крайно неизгодна партия. Такъв мъж за нея е лош по характер, стиснат, използвач. И това в човешкото общество не се нарича двоен морал, нарича се добри нрави.

2

Рали1

преди 9 години

По т.2 Ядовете и караниците не са здравословни, затова трабва и да се избягват. Някой трябва да отстъпи и от дето да се погледне е ТОЙ. Първо,защото като кавалер не трябва да обижда дамата,а и не може силен и голям мъж да се кара с нежна и слаба дама.Нали така,драги мъже?Ако не може да се избегне ,извинението е с хубава покупка/за жената естествено / или сдобряване в леглото вечерта. Ще мине и без дискусия.Повече усмивки и любов на всички.

1

Анонимен

преди 9 години

Преди известно време точно тИАлото публикува статия, според която караниците били полезни за брака. Сега това било мит. Е, *** разбери!